Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gitmek zorunda maalesef. Belediye ile yapilan bir is çünkü. Bu seferlik gidemiyorum fakat agustos ayindakinde gidecegimBu ise baban gitmek zorunda mi sen de git yaninda
Niye kadınla yüzleşmesin anlamadım. Babasıyla konuşsa her şey açığa çıksa Ada'm gidip kadınla istediği gibi yaşayacak. Bu işten en karlı o kadın müsvettesi çıkacak. Boşversenize. Bence kadının iş yerine git bıraksın peşini babanın yoksa onu bütün iş arkadaşlarına, komşularına rezil edeceğini söyle ısrar ederse de gerçekten yap. Ama yalnız gitme tabi yanında birileri olsun. Babanla da yüz göz olma. Kendisi konuyu açsın işine geliyorsa.
Cunku kadin agliyacak sizlayacak kizin boyle yapti bana diyecek babasi icin de kiymetli ne olursa olsun kadini korumak isteyecek kadin da onlemini alacak sonucta aile tumden yikilacak diye dusunuyorum ama kadin bilmezse baba da pisman olduysa yaptigindan ailesini ise karistirmadan ayrilma yolunu ariyacaktir