Babam annemi aldatıyor.

Pazartesi günü tekrar gidecek oraya :/ 1 hafta yok. Hafta sonu da ikisi de evde. Ama bos bir anda konusmaliyim. Biraz sert davranmak istiyorum ama bu işleri kötüye götürür mu

annene söyle ya da söyleme diyemem.. ama annene söyleceksen babana söyleme.. babanla aranı kötü etme.. madem okuyormuşsun, size sıkıntı çektirme ihtimali çok yüksek.. özellikle sana düşman olacaktır foyasını meydana çıkardığın için..

annene anlat hic bekleme size hoc birsey olmaz bal gibi nafakada alırsınız okuyorsunuz cünkı ve annen aldatolıyor asla ve asla sineye cekme annene söyle

Yok zamanı geldiğinde söyleyeceğim. Ama biraz zamanı var bu işin. Kadın evli olduğunu biliyor. Yinede sacma sapan bir ilişkiye girebiliyor. Babam kadar oda suclu. Anneme soylemekten cok babama ve o kadina nasil bir tutum sergileyecegim. Tanımıyorum ama tanisacagim.

Kadinla degil babanzla yüzlesmelisinz. Belki kadinin babanizn evli oldugundan bile haberi yoktur. Önce babaniza herseyi bildiginizi acikca söyleyin halada devam ediyosa kadnla konusun

Söylemeden önce delil toplayın ki babanızın donuna kadar alabilin. Madem bi halt yiyor çeksin ceremesini. Bu konuyu arastırin nasıl delil toplanır ne yapılır diye. Gerekirse 2.bir konu açın.

Babanla yuzles ama sert.
Kadini ara seni rezil ederim zina davasi acarim de belki gozu korkar.
Babana asik oldugunu sanmiyorum parasini yiyordur malesef piyasada boyle ucuz lar var.seninle benzer durumdaydim yakin zamana kadar bisey yapmadim kendi kendimi yedim keake zamani geri alsaydimda rezil etseydim diyorum.

Niye kadınla yüzleşmesin anlamadım. Babasıyla konuşsa her şey açığa çıksa Ada'm gidip kadınla istediği gibi yaşayacak. Bu işten en karlı o kadın müsvettesi çıkacak. Boşversenize. Bence kadının iş yerine git bıraksın peşini babanın yoksa onu bütün iş arkadaşlarına, komşularına rezil edeceğini söyle ısrar ederse de gerçekten yap. Ama yalnız gitme tabi yanında birileri olsun. Babanla da yüz göz olma. Kendisi konuyu açsın işine geliyorsa.

Niye kadınla yüzleşmesin anlamadım. Babasıyla konuşsa her şey açığa çıksa Ada'm gidip kadınla istediği gibi yaşayacak. Bu işten en karlı o kadın müsvettesi çıkacak. Boşversenize. Bence kadının iş yerine git bıraksın peşini babanın yoksa onu bütün iş arkadaşlarına, komşularına rezil edeceğini söyle ısrar ederse de gerçekten yap. Ama yalnız gitme tabi yanında birileri olsun. Babanla da yüz göz olma. Kendisi konuyu açsın işine geliyorsa.

Cunku kadin agliyacak sizlayacak kizin boyle yapti bana diyecek babasi icin de kiymetli ne olursa olsun kadini korumak isteyecek kadin da onlemini alacak sonucta aile tumden yikilacak diye dusunuyorum ama kadin bilmezse baba da pisman olduysa yaptigindan ailesini ise karistirmadan ayrilma yolunu ariyacaktir

Kadina kiymet vermeye aile islerine karistirmaya gerek yok baba bir secim yapacak sonucta dusunsun evlatlari annenin yaninda oldugunu anlarsa gozu korkabilir bir de de ki babana yarin ben de evlenicem kardesim de senin yuzunden bizi istemeye bile gelmezler evlensek bile nasil guvenicem karsimdaki bana nasil guvenecek de damardan damardan gir bence gene de sen bilirsin biz sadece yollar gosterebiliriz kararini sen vericen cnm

Cunku kadin agliyacak sizlayacak kizin boyle yapti bana diyecek babasi icin de kiymetli ne olursa olsun kadini korumak isteyecek kadin da onlemini alacak sonucta aile tumden yikilacak diye dusunuyorum ama kadin bilmezse baba da pisman olduysa yaptigindan ailesini ise karistirmadan ayrilma yolunu ariyacaktir

Babası gayet rahat bir Ada'm belliki. Ne foto silmiş ne bir şey. Pişman olacağı varsa bu kadar rahat davranamaz kaldı ki boşanma aşamasına da gelmişler. İşine gelir bence. Kız konuşursa nasılsa ortaya çıktı deyip alıp başını giderse bu işten o ikisi karlı çıkacak. Bu kızın annesi de aldatıldığıyla kalacak. O kadın için her şey tereyağından kıl çekmiş gibi olacak kız sayesinde.

X