- Konu Sahibi sirineceren
-
babanla oturup ciddi bir konuşma yap bence. Bu durumu annene anlatacağını söyle. Ki gerçekten de annene anlat. Kadıncağız saf gibi aldatıldığını bilmeden yaşamasın. maddi durumunuz da elverişliyse anneni boşanmaya ikna et.
Sen sakın bu işe girme canım benim.
Korktuğuna göre babanın şiddete eğilimi var veya daha önce yaşadın.
Lütfen 17 yaşında bir genç kız olabilirsin ama bu mevzu tamamen anne ve babanı ilgilendirir.
Anneciğin gelince uygun bir zaman olursa konuyu münasip bir şekilde anlat,şüphelerinden bahset ve
babanı gözlemlemesini söyle.Ayrıca erkeklere güzensizliğinde babanı rol model olarak benimseme lütfen.
O senin baban.Onu sadece baban olarak kabullen,ilişki biçimleri,özel hayatları annenle onun arasında..
bence anlat annene canım bu iğrençliğe sende ortak olma ne gördüysen söyle sadece fikirlerini söyleme doldurma anneni ne düşündüğünü de anlatma sadece olanı anlat gerisine annen karar versin ömür boyu böyle bişeyin yükünü taşıma hem annene de yazık öğrenmesi gerek
canım babana bildiğini ve rahatsız olduğunu açıkça belli et. hatta konuşma saygı gösterme ben öyle yapmıştım. karşısına oturup sinirli sinirli bakıyodum ödü kopuyodu anneme söylicem diye. sempatik davranmaya çalışıyodu ama ben hiç yüz vermiyodum. annemin maddi geliri olmadığı için söyleyemedim ama eğer çalışan bi kadın olsa kesin söylerdim. nefret ediyorum böyle erkeklerden ya hepsi aynı bunların demek ki.
benim annem de çalışmıyor. canım benim bilse nasıl üzülür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?