• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam annemi aldatıyor..

seni en iyi ben anlarım sanırım
ben de babamın msn kayıtlarına ulasmıstım hala da saklıyorum igrenc konusmalar falan 6 yıl kadar once de annanem teefon konusmasını duymus gelip bana anlattı ben daha kucucuugm o zamanlar iyice huysuz ve aksi oldum babama karsı anneme karsı da sonra ...
sonradan ogrendim ki annem de ogrenmis ama babam hala uste cıkıyor hayret yani benim bildigimi bilmiyorlar tabi ki ama ben ne yapıcagımı bilemedim direk gostersem o kayıtları babama yine kendini haklı cıkarır dusun
neyse kendi derdin yetmiyormus gibi...
Allah yardımcımız olsun canım bize cocuklarımıza herkese iyi ve hayırlı esler versin

Sağolun cevaplarınız için. Ben kadınla konuşmayı düşünüyorum. Babamdan gizlice telefonunu alıp. Annemi üzmeye gerek yok. Böylelikle kadın sayesinde babamın da kulağına gider belki. Biraz beklemeye ve babamın yaptıklarına göre davranmaya karar verdim. Malum şu an onunla beraber yaşıyoruz. Açık açık konuşursam daha 2 hafta beraberiz, yemeğini falan yapıyorum. Ailesinden biriyle konuşma da mantıklı geldi, zaten babaannemler halamlar beni severler ama emin değilim. Tekrar sağolun hepiniz, fikirleriniz benim için çok önemli.

kadınla konuşmanın bir faydası olmaz bence:50: ne diyeceksin ki büyük ihtimalle babanın evli olduğunu biliyordur :23:
eğer annen boşanmayı göze alabilecekse annene anlat sonra babaanne dede amca gibi güvenebileceğin babana göz dağı verecek kişiler varsa onlarla bu durumu paylaşabilirsiniz ama önce anneni bekle onunla konuş canım
zor bir durum Allah yardımcınız olsun bu erkek milletine de azıcık beyin versin:19:

konuyu nasıl çözdün bilmiyorum , ama hala bir çözüm olmadıysa bence annen senin ağzından böyle bir şeyi duyarsa yıkılır,
forumda arkadaşlardan biri, bir aile büyüğüyle paylaşıp konuşmanızı istemiş, çok da iyi etmiş,
bu durum senin yalnız başına çözebileceğin bir durum değil bana kalırsa, daha çok gençsin,
kendinden bu kadar genç birinin kendinden çok daha mantıklı olmasına öfkelenebilir baban,
burada senin tutumun ve kararın önemli,
eğer aile birliğiniz bozulmayacaksa bile annen senin gözünde küçük düştüğünü düşünerek sağlıklı olmayan kararlar verebilir.
Babacığına herkesin hata yapabileceğini, ama hiçbir hatanın kendisinin ve evlatlarının hayatına mal olacak kadar kıymetli olmadığını anlatabilecek bir büyüğünle geçin karşısına,
eğer bu hatayı yapmakta ısrar ederse bugün değilse yarın o öğrenemese bile sizin annene bunu bildireceğinizi de iletin.
erkekler böyle maalesef, idrak edebilmeleri için birilerinin oturup güzel güzel anlatması gerekiyor:(
Allah kolaylıklar versin canım..

Canım şu an okurken eskilere gittim. senin gibi 17 yaşındayken bende babamın birisiyle telefonda konuşmasını yakaladım. telefonla alakası olmayan adam tuvalete bile telefonla gidiyordu ve daha birsürü şey. annemde çalıştığı için eve yorgun geliyordu ve farketmiyordu. Bir gün patladım babamla çok büyük bir kavga ettim ben ilk kez babamın ağladığını gördüm o gün. Çünkü kızından bu kadar ağır laflar duymaya kimse dayanamazdı.
Sonra anneme söyledim ayrıntılı fatura çıkarttırdık hep aranan bir numara vardı bir bayana aitti annem babamla birbirine girdi annemin sinir krizi geçirdiğine şahit oldum. Annem babamı evden kovdu aile duydu. Sonra ne mi oldu? 2 Ay sonra babamla annem barıştı babam eve döndü ve babam her defasında sen bizim aramızı bozdun diye yüzsüzce imalarda bulundu. sonuç olarak şu an 22 yaşındayım ve ben hala babamın internette birileriyle görüştüğünü biliyorum ama zerre kadar araştırmak bile istemiyorum. çünkü görmekten korkuyorum. Bunun bana olan katkısı da ''aşırı kıskançlık, hiçbir erkeğe güvenememe, sevgilimle güvensizliğim yüzünden kavga ve kendime sürekli düşünerek zarar vermek '' oldu.
uzun oldu biraz ama tek yapacağın şey annene böyle bir durumdan bahsetmen ama başka hiçbir şeye karışmamak olsun. bırak kendi aralarında halletsinler.

Back