Babam annemi aldatıyor

why_be

varken yok gibi
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
3.330
73
318
Diğer
Herkese merhaba,

canım şuan o kadar çok yanıyor ki ...Elim ayağım titriyor sinirden. Az önce annem beni aradı. sesinden anladım kötü birşey olduğunu...

BABAM, ANNEMİ ALDATIYORMUŞ ! nasıl anlatsam bilemiyorum.

ben evlenmeden önce yani 5 yıl önce babam oturduğumuz evi satıp başka bi yere ev yaptırdı. evi yaptırdığımız mevkii biraz tenhaydı. bir süre sonra başka bir ilden gelen bir aile karşımızdaki araziyi satın aldı ve ev yaptırdılar.45-46 yaşlarında bir çiftti gelen aile. kadına ayşe diyelim kocası da ali olsun. biz de ailecek onlara yardımcı olduk her konuda. sonra benim evlenme duruum ortaya çıktı. düğünü yaptık ben başka bi ilçeye yerleştim.
ailemin o gelen komşularla arası çok iyiydi. yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi. ayşe hanım bizim evden hiç çıkmazdı. annemde çok rahatsızdı bu durumdan ama ayıp olmasın diye bişey diyemiyordu.
bu 5 yıldır o aileyle çok şey paylaşıldı. beraber yemeler içmeler , gezmeler...
neyse....
geçen cuma akşamı babam evden akşam 22: 00 civarında çıkmış. annemi uyudu sanmış. ve doğruca komşunun evine yani ayşe teyzenin yanına...
annem de gördüğü halde sesini çıkarmamış . bu arada kadının kocası da bir madende işçi. adam gece mesaisinde yani.
cuma günü öğlen de kadının kızı ziyarete gelmiş.neyse gece ayşe teyze mutfağa gitmiş. kızı da annesinin yatak odasına girmiş yastık almak için. odaya girince gördüğü kişi de babam...
sonra babam apar topar eve gelmiş, yakalandı ya herşeyi itiraf etmiş anneme...
bunlar cuma gecesi yaşanmış. annem bana az önce söyledi.
cumartesi günü de babam bu işi kabulleneceksin yoksa seni gebertirim demiş anneme...
annem de 'ben kızıma giderim o zaman' demiş. babam da gidersen bi daha dönemezsin buraya demiş...
sonra annem intihar etmeye kalkmış.babamın ruhsatlı tabancası var. onu beynine dayamış tam o sırada kardeşim girmiş içeri Allah'tan.

kardeşim de 16 yaşında erkek.annem ona anlatmamış meseleyi. ben de duyunca beynimden vurulmuşa döndüm.
hemen buraya gel sonra boşanma davasını açalım dedim ama annemin pek gönlü yok.annemin bu 2. evliliği. bundan da ayrılırsam millet ne der düşüncesi var kafasında.
bu arada ailem denizlide ben erzurumdayım. sana para yollarım herşeyini topla gel dedim . konuşamadı ağlamaktan.kapadı telefonu. arıyorum açmıyor...
çok korkuyorum. ya babam anneme bişey yaparsa ya annem yine intihar etmeye kalkarsa...
bu arada şunu da belirtmek istiyorum bu babamın ilk vukuatı değil daha önce de annemi aldatmışlığı var. birçok kez de dövdü. hatta birinde hastanelik olmuş ben üniversitede okuyordum. haberim olmadı hastanede yattığından... haftasonu süpriz yapayım dedim eve geldiğimde annemin yüzü kolları bacakları morluklar içindeydi...
şu an o kadar nefret ediyorum ki babamdan, baba demeye dilim varmıyor.
bu durumda yapılabilecek en akıllıca şey nedir, bu yapılanlar babamın ve o kadının burnundan nasıl fitil fitil getirilir. lütfen fikir verin.
uzun oldu kusura bakmayın, hakkınızı helal edin.

Allah annenize yardımcı olsun inşallah. Konuyu okurken biran kendim yaşıyormuş gibi okudum çok zor. Erkeklerin kanında var bu aldatma duygusu heralde, eğer anneniz tek başına yaşama şansı varsa yada gidebileceği biryer hiç durmasın derim ama kimbilir annenin aklında ne düşünceler vardır onuda biliyorum. offfff nedir bu çektiklerimiz bize çektirenler.

geçmiş olsun, çok üzüldüm.. :26:

bence bu evlilikten bir hayır gelmez..annen iyi düşünsün, eminim böyle bir hayatı haketmiyor

yaşadıklarınız gerçekten üzücü durumlar..aynı durumda ben olsaydım annemi orada bırakmazdım..boşanmaları için dava da açmazdım..Allaha havale ederdim..durumlar biraz durulunca annenizin lehine gelişen durumlar vuku bulabilir belkide ..

saolun. annemin gidecek yeri yok benden başka... kendi annesi de yaşıyor ama ben oraya dönmesini istemem.
bunca yıl katlandı. şimdi de kardeşimi düşünüyor o arada kalacak diyor .

geçmiş olsun, çok üzüldüm.. :26:

bence bu evlilikten bir hayır gelmez..annen iyi düşünsün, eminim böyle bir hayatı haketmiyor
kesinlikle haketmiyor. herzaman babam ne dese tamam demiştir. aldatmalarını, attığı tekmelere katlandı. yine de bir gün olsun beddua etmedi babama

ben o pislikten bi an önce arınsın istiyorum ama bilemiyorum. söylediğiniz gibi annemin lehine gelişen durumlar olabilir tabi. bilemiyorum

saolun. annemin gidecek yeri yok benden başka... kendi annesi de yaşıyor ama ben oraya dönmesini istemem.
bunca yıl katlandı. şimdi de kardeşimi düşünüyor o arada kalacak diyor .

sen alabilirmisin anneni yanına?
yada babandan boşanırsa ayrı bir ev açacak durumu varmı, sana yakın bir yerlerde?
neden anaannenin yanına gitmesini istemiyorsun?

tatlım yaşadıkların benim yaşadıklarımla aynı
aynen baba demeye dilim varmıyor
ama annemi ikna edemiyorum, ayrılmıyor
ben çalışırım beraber yaşarız diyorum ama bana kıyamıyor
çünkü ben okuyorum -hala-
bi çözüm olsaydı biz yapardık
ama biz kabullendik bu durumu
hatta o kadınla konuşmaya devam ediyor baba müsveddesi

ha bu arada unuttum söylemeye, benim annemde aynı şeyleri yaşadı. 30 yıllık evlilikten sonra boşandı ve ben onu yanıma aldım, şu anda benle yaşıyor.

sen alabilirmisin anneni yanına?
yada babandan boşanırsa ayrı bir ev açacak durumu varmı, sana yakın bir yerlerde?
neden anaannenin yanına gitmesini istemiyorsun?

ananeme dönmesini istemiyorum çünkü, köyde yaşıyor.köyü de ben biliyorum. annem daha önce de boşanmış ailesine dönmüş. ananem başının etini yemiş. köyde herkes dedikodu yapmaya başlamış. yine aynı şey olursa tefe koyarlar annemi. birde babaannem de aynı köyde. deyim yerindeyse çok şirret bir kadın. annemi rahat bırakmaz.

annemi yanıma alabilirim diye düşünüyorum. eşim şuan yok evde. tel. den de ulaşamadım.duyunca eminim oda benim gibi düşünecektir. çok sever annemi. daha önce yine babam annemi dövmüştü. eşim çok ısrar etti gel bizde kal diye.

ev açamaz , emekliliğine 2 ay var. ama şu an çalışmıyor.çalışamıyor...

Son düzenleme:

anladım, o zaman yanına alsan çok iyi olur bence, onu ordan sadece sen kurtarabilirsin, herşey senin elinde

ben şuan 24 yaşındayım. 10 yıl önce de böyle bir durum yaşadık. babam yine annemin bi arkadaşıyla aynı haltı yemişti. onu kabullendik sineye çektik. sonra o da yola gelmiş gibiydi. ama bu bardağı taşıran son damla oldu. mutlaka bi çözüm bulmam gerek... çok kötü günler geçirdi annem. bi keresinde babam benim gözlerimin önünde bıçaklamaya kalktı onu

ha bu arada unuttum söylemeye, benim annemde aynı şeyleri yaşadı. 30 yıllık evlilikten sonra boşandı ve ben onu yanıma aldım, şu anda benle yaşıyor.

bende yanıma almak istiyorum. çalışmıyorum şu an. tek derdim kpss idi 1 saat öncesine kadar.yanıma alırsam bir müddet sonra eşim rahatsız olmaya başlar mı, annem benimle rahat edebilir mi bunları düşünüyorum. maddi anlamda dayanağım olsaydı , yanıma alamasam bile ona ev tutar bakardım ona.
şimdi herşey hoş eşim annemi destekleyecek isteyecek, ama sonradan sorun çıkarırsa...
kafam çok karışık. ama annemi istiyorum yanımda

Anneniz sizin evinizde huzurlu olamayabilir, damat birşey der açısından :26:

Anneniz sizin evinizde huzurlu olamayabilir, damat birşey der açısından :26:

evet bende yukarda yanımda rahat edebilir mi acaba derken bunu kasdettim.

erzuruma taşınalı 1 ay oluyor, denizlideyken evlerimiz çok yakındı. annem o zaman bile pek gelmezdi gelse bile çok durmazdi bişey yiyip içmezdi. damadın evi burası benden dolayı sorun yaşamayın derdi. şimdi yanıma alsam aç susuz yaşayacak benimle.
ayrı ev tutma durumumuz da yok şimdilik.
offff

annenin emekliliğine 2 ay varmış, 2 ay nedir ki gelip geçer.

en kötüsü de kardeşinin anneni o halde görmesi olmuş.

anneni yanına almanı öneririm, her şey zamanla rayına oturur ama öncelikle o evden kurtulması, kendini biraz rahatlatması gerekiyor.
çok çok üzücü bir durum, geçmiş olsun.

babana ise diyebilecek bir lafım yok.
hem suçlu hem de üste çıkmaya çalışıyor.
ben senin yerinde olsam aldattığı kadının kocasına söylerdim.

insan müsveddeleri bunlar.
o kadar hakkı bir çırpıda silip komşunun kocasıyla yasak ilişki yaşıyor.

ne iğrençlik, ne tiksinidirici bir olay.
allah kimsenin başına vermesin.

annen ve kardeşin o evden kurtulmalı.
kardeşin okuyordur şimdi 16 yaşında olduğuna göre..ama okulların kapanmasına bir şey kalmadı zaten.

sen babanla konuştun mu hiç? ben ağzına ....dım o adamın. insanda gurur olur, şeref olur ya.
bir de kabullenceksin gebertirim demiş utanmaz, yüzsüz..

kusura bakma sektirdim biraz ama çok sinirleniyorum böyle şeyleri duydukça.
hakkınızda hayırlısı olsun.
tezelden kurtulursunuz bu beladan inşallah.

Off yazık kadıncağza ya babanıza bağırıp kızsanız.. ?
Akıllanmaz değil mi
Aldatmak ve şiddet ne oluyor ya

ağzınıza sağlık ...

annem çalışmıyor belki yanıma aldığımda yapabileceği bir iş buluruz ona.
babamla hiç konuşmadım , konuşmak da istemiyorum şu an.
kadının kocasında da söylemeyi düşündüm ama şu an annem o evde. çıkacak karışıklıkta annem ilk hedef olur. babam bu kez annemi kesin öldürür.
kardeşime de çok üzülüyorum. lise 1 de okuyor. okulların kapanmasında da az kaldı ama ben o süreyi orda geçirsinler istemiyorum.
az önce aradım kardeşimi, birşeyden haberi yok . canım benim. evde aksi bi durum var mı dedim annemi o halde gördüğünü bana söylemedi.
kafana bişey takma kpss çalış dedi konuyu geçiştirdi.
annemle kardeşim yanıma gelsinler de , sonra o kadına da babam olacak o erkek müsveddesine de soracağım bunları teker teker...

ha bu arada, annene 2. evliliğinin de kötü gitmesi onun suçu olmadığını güzelce söyle ve ikna et.

damadın evi diye çekinmek de ne demektir. damadın evi olduğu kadar kızının da evi orası. öyle bir şey yok, olamaz da.

hem eşin senin yarın olduğuna göre, eşin de o ailenin sorumluluğu altında.

annene böyle söyle, burası benim de evim, geleceksin falan de. zorla biraz, gelir. ya da gel biraz dinlen birlikte karar verelim de, gelsin de gitmesi sonraki kademe.

insanlar evlenip boşanabilir ya ben de bundan nefret ediyorum. millet ne dermiş. miillet önce kendine baksın ya. böyle insanlardan nefret ediyorum. işi gücü yok milletin açığını yakalayıp yaftalamaya çalışıyorlar. siz kimsiniz ya, sanki onların başına gelemeyecek bir olay.allahın cezaları. milletin hayatı böyle zehiroluyor işte. ' el ne der' .

vallla benm babm böyle bişey yapsa ne olur bilemem baba bile demem annemın esyalarını alıp annemı yanıma alırdım. babamın başınada herşeyi açardım. kimsede bana bısey dıyemezdı. o komsuyuda gebertip kocasına herşeyi söylerdim. adamda babamı gebertıyor mu napıyrsada yapsınnn diye düşüünürdüm. hadi bunları yapmaktan geçtim bi adam tutup babama elektik verip cinsel organını kestirip eline verdirirdim. sıkıyorsa yaşasın bidaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…