Allah annenize yardımcı olsun inşallah. Konuyu okurken biran kendim yaşıyormuş gibi okudum çok zor. Erkeklerin kanında var bu aldatma duygusu heralde, eğer anneniz tek başına yaşama şansı varsa yada gidebileceği biryer hiç durmasın derim ama kimbilir annenin aklında ne düşünceler vardır onuda biliyorum. offfff nedir bu çektiklerimiz bize çektirenler.
kesinlikle haketmiyor. herzaman babam ne dese tamam demiştir. aldatmalarını, attığı tekmelere katlandı. yine de bir gün olsun beddua etmedi babamageçmiş olsun, çok üzüldüm.. :26:
bence bu evlilikten bir hayır gelmez..annen iyi düşünsün, eminim böyle bir hayatı haketmiyor
yaşadıklarınız gerçekten üzücü durumlar..aynı durumda ben olsaydım annemi orada bırakmazdım..boşanmaları için dava da açmazdım..Allaha havale ederdim..durumlar biraz durulunca annenizin lehine gelişen durumlar vuku bulabilir belkide ..
saolun. annemin gidecek yeri yok benden başka... kendi annesi de yaşıyor ama ben oraya dönmesini istemem.
bunca yıl katlandı. şimdi de kardeşimi düşünüyor o arada kalacak diyor .
sen alabilirmisin anneni yanına?
yada babandan boşanırsa ayrı bir ev açacak durumu varmı, sana yakın bir yerlerde?
neden anaannenin yanına gitmesini istemiyorsun?
ananeme dönmesini istemiyorum çünkü, köyde yaşıyor.köyü de ben biliyorum. annem daha önce de boşanmış ailesine dönmüş. ananem başının etini yemiş. köyde herkes dedikodu yapmaya başlamış. yine aynı şey olursa tefe koyarlar annemi. birde babaannem de aynı köyde. deyim yerindeyse çok şirret bir kadın. annemi rahat bırakmaz.
annemi yanıma alabilirim diye düşünüyorum. eşim şuan yok evde. tel. den de ulaşamadım.duyunca eminim oda benim gibi düşünecektir. çok sever annemi. daha önce yine babam annemi dövmüştü. eşim çok ısrar etti gel bizde kal diye.
ev açamaz , emekliliğine 2 ay var. ama şu an çalışmıyor.çalışamıyor...
ben şuan 24 yaşındayım. 10 yıl önce de böyle bir durum yaşadık. babam yine annemin bi arkadaşıyla aynı haltı yemişti. onu kabullendik sineye çektik. sonra o da yola gelmiş gibiydi. ama bu bardağı taşıran son damla oldu. mutlaka bi çözüm bulmam gerek... çok kötü günler geçirdi annem. bi keresinde babam benim gözlerimin önünde bıçaklamaya kalktı onutatlım yaşadıkların benim yaşadıklarımla aynı
aynen baba demeye dilim varmıyor
ama annemi ikna edemiyorum, ayrılmıyor
ben çalışırım beraber yaşarız diyorum ama bana kıyamıyor
çünkü ben okuyorum -hala-
bi çözüm olsaydı biz yapardık
ama biz kabullendik bu durumu
hatta o kadınla konuşmaya devam ediyor baba müsveddesi
ha bu arada unuttum söylemeye, benim annemde aynı şeyleri yaşadı. 30 yıllık evlilikten sonra boşandı ve ben onu yanıma aldım, şu anda benle yaşıyor.
anladım, o zaman yanına alsan çok iyi olur bence, onu ordan sadece sen kurtarabilirsin, herşey senin elinde
Anneniz sizin evinizde huzurlu olamayabilir, damat birşey der açısından :26:
evet bende yukarda yanımda rahat edebilir mi acaba derken bunu kasdettim.
erzuruma taşınalı 1 ay oluyor, denizlideyken evlerimiz çok yakındı. annem o zaman bile pek gelmezdi gelse bile çok durmazdi bişey yiyip içmezdi. damadın evi burası benden dolayı sorun yaşamayın derdi. şimdi yanıma alsam aç susuz yaşayacak benimle.
ayrı ev tutma durumumuz da yok şimdilik.
offff
annenin emekliliğine 2 ay varmış, 2 ay nedir ki gelip geçer.
en kötüsü de kardeşinin anneni o halde görmesi olmuş.
anneni yanına almanı öneririm, her şey zamanla rayına oturur ama öncelikle o evden kurtulması, kendini biraz rahatlatması gerekiyor.
çok çok üzücü bir durum, geçmiş olsun.
babana ise diyebilecek bir lafım yok.
hem suçlu hem de üste çıkmaya çalışıyor.
ben senin yerinde olsam aldattığı kadının kocasına söylerdim.
insan müsveddeleri bunlar.
o kadar hakkı bir çırpıda silip komşunun kocasıyla yasak ilişki yaşıyor.
ne iğrençlik, ne tiksinidirici bir olay.
allah kimsenin başına vermesin.
annen ve kardeşin o evden kurtulmalı.
kardeşin okuyordur şimdi 16 yaşında olduğuna göre..ama okulların kapanmasına bir şey kalmadı zaten.
sen babanla konuştun mu hiç? ben ağzına ....dım o adamın. insanda gurur olur, şeref olur ya.
bir de kabullenceksin gebertirim demiş utanmaz, yüzsüz..
kusura bakma sektirdim biraz ama çok sinirleniyorum böyle şeyleri duydukça.
hakkınızda hayırlısı olsun.
tezelden kurtulursunuz bu beladan inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?