Babalarına Eşcinsel Olduğunu Açıklayan Erkek Kardeşler

Çocuğunuz Eşcinsel Olduğunu Söylese , Nasıl Tepki Verirdiniz ?

• Evlatlıktan redderim

OY: 0 0,0%
  • Saygı duyar , destek olurum

OY: 12 48,0%
  • Cebine uyuşturucu koyar polise ihbar ederim

OY: 0 0,0%
  • İstemesem de,kabullenmeye çalışırım

OY: 13 52,0%

• Ankete Katılan
    25

Kendi gibi olanları cesaretlendirmek ve onları tanıyan herkese itirafta bulunmak için.Bizim kültürümüzle onların kültürü çok farklı.Burada denemeye kalksa biri ne hale gelir bilmem.

sabah okuyup , oylamaya katılmayı dusunurken öyle bır sarsıldım iste.. ebeveyn içinde cok agır cocuk ıcınde..
Yorumumdaki çocuğu olmayanlara laf atma kısmı size değildi 27.01, çocukla ilgili konularda genel tavır bu yönde, onu dile getirdim

Eşcinsellik, hatta ameliyatla cinsiyet değişimi Konuları ele alındı sitede, Nil Erkoçlar'ın konusu epey tartışılmıştı hatta ve orda yorum yapmıştım, ben çocuğumu reddetmem diye.

Ya sizin çocuğunuz gelse eşcinselim dese ne düşünürsünüz denmişti, fikrim yine değişmedi, reddetmem demiştim çünkü insan bu gibi hallerde acaba benim Başıma gelse diye düşünerek cevaplıyor yazılanları, en azından ben öyle yapıyorum, ya Başıma gelse?

Çok sarsılacağıma eminim, öyle rahatça dinler dinlemez tabii yavrum diyemem, kalbim sıkışır, şoka girerim ama kabullenirim, çocuğunu dışlamak, atmak, reddetmek senin evladın olduğu gerçeğini yok etmiyor çünkü.

Insan hayatta bir sürü şey görüp, birçok şeyi Tecrübe edince herseye farklı bir pencereden bakabilmeyi öğreniyor.
Hayat bunu öğretti galiba bana, 17-18 yaşında asla dediklerim şimdilerde olabilir'e döndü, asla asla dememeyi öğrendim.
Bu görüş, bakış açısı bazılarına genişlik gibi gelse de, ben büyük konuşmamayı Öğrenmenin bir Gereği olarak görüyorum, bakış açımı değiştirmeyi.

müdüreeeeeeemmmm,
alıngan gününde misin... ayol ben üstüme alınmadım hiç bişiii
dedım kı ; sabah konuyu okuyunca bir anne olarak gözümün önünde canlandı ve benide için için afacanlar bastı dedim..
yazınıda begendim alıntıladım

EDİT: çok şükür anneyim..

Aklım köpüşümde de ondan, kız köpüşüm, ilk defa malum şeyden oldu da, biraz ağrısı var ve keyifsiz, o tatsız olunca benimde neşem olmuyor

Kendi gibi olanları cesaretlendirmek ve onları tanıyan herkese itirafta bulunmak için.Bizim kültürümüzle onların kültürü çok farklı.Burada denemeye kalksa biri ne hale gelir bilmem.

Bana youtube takipçilerini ve şöhretlerini arttırmak ön plandaymış gibi geldi. Bu tarz viral hayat videoları çok meşhur birkaç yıldır. Eşcinsellik, bullying, teen hamileliği gibi Amerikan halkından reyting alan konular üzerine duygulandırıcı gerçek kesit videolar çekilip duruyor. Bence 90'larda 2000'lerde kadın programlarına çıkarılıp acıklı ya da ilham verici hayat hikayeleri üzerinden prim yaptırılan insanlardan pek farkı yok. Yani ne biliyim samimiyetsiz olduğuna inanmasanız bile tuhaf ve üzücü değil mi? Babanla özel bir an paylaşıyorsun hedef kitlen takipçilerin. Adamın haberi bile yok konuşmanın kaydedildiğinden. Yeni doğum yapmış genç bir annesin, doğum yapmakla bebeği evlatlık vermek arasındaki birkaç saatte apartopar video çekiyorsun takipçilerin için. Bir dur, bir soluklan, tanımadığın insanları düşünmek yerine senin için özel olması gereken ana odaklanmayı dene. Yani kültürleri gerçekten farklı. LBGT'nin uzun süredir ciddi bir kamuoyu oluşturabilmesi kültürlerinin takdir edilesi bir yönüyken, insanların kendi reality showlarının yıldızı tadında yaşamaları bence değil.

Aklım köpüşümde de ondan, kız köpüşüm, ilk defa malum şeyden oldu da, biraz ağrısı var ve keyifsiz, o tatsız olunca benimde neşem olmuyor
amanın ; genc kızmı oldu köpişin.. hıc cekılmez o da şimdi..
neyse bence bugün sen git ötede oyna.. gereksız ban man yeriz neme lazım

amanın ; genc kızmı oldu köpişin.. hıc cekılmez o da şimdi..
neyse bence bugün sen git ötede oyna.. gereksız ban man yeriz neme lazım

Ay niye gereksiz banlanasınız, hiç yapmadım bugüne kadar böyle birşey aksine stresli değil duygusalım bebişim yüzünden
Gördünüz mü duygusallık hat safhada

Her insanın yaşamaya hakkı vardır.Saygı duyulması gerektiğine inanıyorum.Yarın kimin ne olacağını kimse bilemez.Anlatmak istediklerimi anlatacak bir video var , yükleyebilirsem sizin de izlemenizi isterim.Düşüncelerinizi çok beğendim bu arada, böyle düşünen insanlara ihtiyaç var bu dünyada.

Sadece video var.Kaynak belirterek paylaşım yapılabiliyor mu ? Açıklayıcı bir yazı yazılmamış video anlattığı için

Hepte yakışıklı olanlar mı eşcinsel çıkıyor bu amerikada , yine yakışıklı bir yüzücü vardı oda eşcinselliğini geçen yıl ilan etmişti ,

asla asla deme demisler...

ankete cevap veremedim cünkü hicbirini uygun bulmadim

hayatta neyle karsilasacagimizi bilemeyiz..
o yüzden galiba, destek olmazdim anlasiyla karsilamazdim yani eskisi gibi olmazdim ama bana ihtiyaci oldugunda yada dogruya ulasmak istedginde yaninda olurdum terketmezdim asla uzaktanda olsa gözüm üstünde olurdu dye düsünüyorum

ama o anki duruma bagli
net birsey diyemem...

Ben çok üzülürdüm zor bir hayatı olacağı için. Kendi kanullenmesi etrafa kabullendirmesi zor olacağı için. Farklı olmak hiç kolay değil. Aylatabilmesi için elimden geleni yapardım ama ne kadar anlayabilirim eşcinsel birini hele ki çocuğumsa..

İki kardeşin birden eşcinsel olması düşündürücü.
Eşcinsellik oranı yüzde 12-20 arası sanırım.İkisi birden bu orana dahil olunca,akla doğuştan olmayabileceği geliyor.

Cok yapmacik ve birseyleri normallestirmek icin yapilmis bir show..
Ben bir müslümanim.. Beni ve bütün alemleri yaratan ALLAH bu durum icin " aşagılıkların en aşagısındaki sapkinlar" diyor ve bu kişileri yakacak atesi bile özel hazirladigini bildirip bu kisileti lanetliyorsa benim icin bitmistir..
Allah kimseyi böyle bir seyle imtihan etmesin ama bu bir sapkinlik, hastalik ..Maneviyat eksiklikgi olan bünyelerde düşünce yolu ile bulaşan bir hastalik..
Rabbim muhafaza etsin eger birgün bir yakinim böyle bir itirafta bulunsa önce nasihat eder dogru yolu gösterir ve cok caba sarfederim..Baktim iflah olmuyor, Rabbime onu ıslah etmesi eger ıslah olmuyorsada onun canini almasi icin dua ederim..Herkes birgün ölecek en azindan pislige iyice bulanip öbür dünyadaki azabi iyice artmadan ölsün..

Neredeyse keske bizim cocuklarda escinsel olsa denilecek ...
Az kaldi okuruz onlarida o kivama geliniyor..
Allah boyle agir imtihan vermesin.. evt bu da bir imtihandir kazanana ne mutlu..odulu ne buyuktur Allahu alem..Allahin kinadigini normal gormek ne curettir acaba...

Hımmm yani eşcinseller çocuk tecavüzcülerinden de daha sapkın ve onlardan daha özel bir ateşte yakılacak öyle mi.

Gerçi 9 yaşında evliliğe onay veren bir tanrı için çok da acayip bir durum değil.

Haddini asma...ALLAH a iftira etme..Nerede o ayet getir bakalim...9 yadindaki evlenebilir ayeti nerede...Eger peygambere ve hz aiseye iftira eden ve son peygamberi karalamak icin uydurulan seyleri delil diye getireceksen sen bir iftiracisin...HZ aise Peygamberimizle evlendiginde 19 yasindaydi..Ama buraya gelip ALLAH a sanki 9 yasinsa evlenin diye bir ayet varmis gibi iftira eden seni yine seninde sahibin olan ALLAH a havale ettim..

Ayrica birak bir cocuga tecavüz edip öldürmek, masum bir insani öldüreni ALLAH tüm dünyayi öldürmüs kabul ediyor..Sizin o dediginizin cezasi bundan misli misli fazladir...Burada kimse böyle birsey dememisken neden islami karalamak icin carpitmaya calisiyorsun..Sizin dinsizliginiz yada dininiz size bizim dinimiz bize...ALLAH in kanunlari hosunuza gitmuyor diye iftira etmeye kalkmayin zira bu ALLAH a en ufak zarar vermez ama bizim üzüntümüz sizin kendinize ettiginiz zulmedir!!!Bilseydiniz muhakkak yüreginiz yangin yeri olurdu yazikki bilmiyorsunuz onun icin kendinize ettiginiz zulüm size kolay geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…