- 12 Ağustos 2014
- 1.254
- 1.841
-
- Konu Sahibi kuruyan fasulye
İlk kez yüklemeye çalıştım ama beceremedimneyse ne yaa, videoyu izleyemedim bu arada
İlk kez yüklemeye çalıştım ama beceremedimVideo bilgisayarda yüklü değil , youtube dan ekledim kaynak da belirtmek için url yi kopyalayınca bu sefer yazı görünmedi , bir daha deneyim bari . Çok güzel bir video
Videoyu izleyemiyorum engelli old. için.. ama babanın verdiği tepkiyide çok merak ettim..
Bilmiyorum aranızda anne olan varmı ama o ankete ne cevap verecegımı bılemedım.. İnanın kabullenmesi ayrı zor , saygı duyması ayrı zor , dışlaması ayrı zor olurdu..
hala cevap veremıyorum kendıme bıle
Cok duygulandim. Benim cocugum escinsel olsa saygi duyarim, anlayisla karsilarim. Uzulurum elbet. Cunku bu ulke sartlarinda zor bi hayat onu bekliyor olur.
Video görüntülenebiliyor mu arkadaşlar , izleyebilen var mı ? Benim telden görünüyor bilgisayardan girince görünmüyor da.
Baba gayet sakin bir şekilde yapacak bir şey yok siz benim çocuğumsunuz bende sizin babanızım bunu değiştiremem diyor.Neyseniz o'sunuz diyor.Çocukların tavırları çok güzeldi.Birisi aramızdaki ilişkinin bozulmasını istemiyorum demişti.
Bunu daha önce eşimle çok konuştuk.Benim başıma gelse ben de destek olurum.Yapılabilecek bir şey yok.
Bu yüzden cocugunuz varmı dıye sordum işte..
GErçekten cok zor bir durum
Evet zor bir durum.Şu anda yok ama düşünürsem oğlum olsun isterim.Ve eğer eşcinsel olursa bunu benimle paylaşmasını isterim.Bu videodaki ailenin birbirlerine olan bağı ve saygısını takdir ettim.Çocuğumun benden uzaklaşması ve nefret etmesi ya da onu anlamadığımı düşünmesi beni daha çok üzer.Bunun bir tedavisi yok.Eğer tedavisi olsaydı bunu denerdim.Ama yapabileceğim bir şey yoksa tek yapabileceğim kabul etmek.Ve ona destek olmak.Eğer destek olmazsam ben de herkes gibi olurum.
Videoyu izleyemiyorum engelli old. için.. ama babanın verdiği tepkiyide çok merak ettim..
Bilmiyorum aranızda anne olan varmı ama o ankete ne cevap verecegımı bılemedım.. İnanın kabullenmesi ayrı zor , saygı duyması ayrı zor , dışlaması ayrı zor olurdu..
hala cevap veremıyorum kendıme bıle
bende duygulandım,çok çalıştım ve bu beni kabullendirici biri yaptı diyor bende öyleyim sanırım,hayat insanın üstünden silindir gibi geçiyorİlk kez yüklemeye çalıştım ama beceremedimVideo bilgisayarda yüklü değil , youtube dan ekledim kaynak da belirtmek için url yi kopyalayınca bu sefer yazı görünmedi , bir daha deneyim bari . Çok güzel bir video
tüm aileller senin gibi düşünse keşkeKesinlikle mümkünmü evladınla bagını kesıp atmak.. Kabul etmekten başka alternatif düşünülemez.. Konuşarak yada tedavi edilerek düzeltilecek birşeyde değil.. Allah kimseye yaşatmasın , yokluklarınıda göstermesin.. varımı yogumu satıp yurtdışına giderim sanırım. ne kendımızı ne onu üzecek ortam yaratırım..
Ayy çok fena daraldım sabah sabah başıma gelmiş gibi..
tüm aileller senin gibi düşünse keşke
Evet zor bir durum.Şu anda yok ama düşünürsem oğlum olsun isterim.Ve eğer eşcinsel olursa bunu benimle paylaşmasını isterim.Bu videodaki ailenin birbirlerine olan bağı ve saygısını takdir ettim.Çocuğumun benden uzaklaşması ve nefret etmesi ya da onu anlamadığımı düşünmesi beni daha çok üzer.Bunun bir tedavisi yok.Eğer tedavisi olsaydı bunu denerdim.Ama yapabileceğim bir şey yoksa tek yapabileceğim kabul etmek.Ve ona destek olmak.Eğer destek olmazsam ben de herkes gibi olurum.
sabah okuyup , oylamaya katılmayı dusunurken öyle bır sarsıldım iste.. ebeveyn içinde cok agır cocuk ıcınde..ben çok sarsılırdım, beklenmedik bir şok olurdu ama kabullenirdim, annelik bunu gerektiriyor, çocuğunuzu 9 ay karnınızda taşıyor, kanınızda canınızla besliyorsunuz ama nasıl biri olacağını bilemiyorsunuz, tercihlerini, karakterini bilmiyorsunuz, vücudumuzda taşıdığımız için bizim bir parçamız olduğu için aynı biz Olmasını bekliyoruz ama o ayrı bir birey, bunu kabullenemiyorsunuz, çok sevdiğim bir laf vardır çocuğunuzun tahtını yaparsınız ama bahtını yapamazsınız diye, çok doğrudur, bahtını bilemeyiz, çocuklarımız bizim istediğimiz gibi cici bir çocuk olmayabilir, cici olmadı diye onu atamayız, inkar edemeyiz.