Babalarına Eşcinsel Olduğunu Açıklayan Erkek Kardeşler

Çocuğunuz Eşcinsel Olduğunu Söylese , Nasıl Tepki Verirdiniz ?

• Evlatlıktan redderim

OY: 0 0,0%
  • Saygı duyar , destek olurum

OY: 12 48,0%
  • Cebine uyuşturucu koyar polise ihbar ederim

OY: 0 0,0%
  • İstemesem de,kabullenmeye çalışırım

OY: 13 52,0%

• Ankete Katılan
    25

kuruyan fasulye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
1.254
1.841
Babalarına Eşcinsel Olduğunu Açıklayan Erkek Kardeşler İzleyenleri Göz Yaşlarına Boğuyor!
ABD'li iki kardeş babalarına eşcinsel olduklarını açıkladıkları anı video kaydettiler. Video internette izlenme rekorları kırıyor.

Kaynak : www.youtube.com/watch?v=ODRLu0S1gf8

VİDEO AÇAMAYANLAR İÇİN BİR KISMINI YAZDIM;

Çocuklar-Ben gayim , austinde.Bu yüzden seni aradık
Baba - Ok
Çocuklar-Sana söylüyoruz çünkü daha fazla saklayamazdık.Bu konuşmayı yapmamız gerekiyordu çünkü eğer kabul edersen,kendimi sana daha yakın ve şimdi olduğundan daha bağlı hissedeceğim.Söylemek istediğim desteğine ihtiyacımız var.Ve senin desteğinle daha güçlü olacağız.Ama bilmelisin ki hiç bir şeyi geri alamayız.Üzgünüz ama böyleyiz
Baba- Sus lütfen,kes şunu.lütfen durur musunuz.Durum buysa yapacak bir şey yok,değil mi?Bu yeni bir durum siz benim neslimden daha değişik bir jenerasyonda büyüyorsunuz.Gerçekten ne söyleyeceğimi bilemiyorum.İkinizide çok sevdiğimi biliyorsunuz değil mi?Ve bu asla değişmeyecek hayatınızı yaşamak zorundasınız.Ne yapmanız gerekiyorsa onu yaparsınız.Çalışarak çok ama çok zaman harcadım.Bu beni daha kabullendirici biri yaptı.Ne demek istediğimi anladınız mı?
çocuklar-Bu durum bizim kim olduğumuzu değiştirmiyor.Ben hala seni aramdan önce kimsem şu an da aynı insanım.Herşeyin normal olmasını diliyorum.
baba-SEN ZATEN NORMALSİN.Ne demek normal olmak isterdim?
çocuklar-İlişkimizin değişmesini istemiyorum.
baba-Bakın ben sizin babanız olmayı geri alamam bunu değiştiremem çocuklar.Biliyorsunuz babam beni terk etti.Ben bunu size yaşatamam.Biliyorum böylesiniz ve böyle kalacak.Neysen osundur işte.Burada oturup öyle yapın böyle olun demeyeceğim.Neden diye sormayacağım.Değişin diyemem.Anlıyor musunuz?
çocuklar-teşekkürler
baba-Kendi hayatınızı yaşıyorsnuz ve bu istediğinizi yapabilirsiniz demek.Tekrar ediyorum ikinizi de çok seviyorum ve bu değişmeyecek.
çocuklar-seni seviyoruz baba

Son düzenleme:
bana ferzan özpeteğin 'serseri mayınlar' filmini hatırlattı.
En sevdiğim filmlerden biri.
İlk izlediğimde de hayatımın en güzel günlerini yaşıyordum sanırım.
Hele bitiş sahnesi....

neyse ne yaa, videoyu izleyemedim bu arada

yok ben izleyemedim derken şirkette engelli zaten izlemeden yorum yapıyorum manasında söylemiştim.
Belki izleniyordur.

Videoyu izleyemiyorum engelli old. için.. ama babanın verdiği tepkiyide çok merak ettim..

Bilmiyorum aranızda anne olan varmı ama o ankete ne cevap verecegımı bılemedım.. İnanın kabullenmesi ayrı zor , saygı duyması ayrı zor , dışlaması ayrı zor olurdu..
hala cevap veremıyorum kendıme bıle

Video görüntülenebiliyor mu arkadaşlar , izleyebilen var mı ? Benim telden görünüyor bilgisayardan girince görünmüyor da.

Baba gayet sakin bir şekilde yapacak bir şey yok siz benim çocuğumsunuz bende sizin babanızım bunu değiştiremem diyor.Neyseniz o'sunuz diyor.Çocukların tavırları çok güzeldi.Birisi aramızdaki ilişkinin bozulmasını istemiyorum demişti.
Bunu daha önce eşimle çok konuştuk.Benim başıma gelse ben de destek olurum.Yapılabilecek bir şey yok.

Cok duygulandim. Benim cocugum escinsel olsa saygi duyarim, anlayisla karsilarim. Uzulurum elbet. Cunku bu ulke sartlarinda zor bi hayat onu bekliyor olur.

Bu yüzden cocugunuz varmı dıye sordum işte..
GErçekten cok zor bir durum

Bu yüzden cocugunuz varmı dıye sordum işte..
GErçekten cok zor bir durum

Evet zor bir durum.Şu anda yok ama düşünürsem oğlum olsun isterim.Ve eğer eşcinsel olursa bunu benimle paylaşmasını isterim.Bu videodaki ailenin birbirlerine olan bağı ve saygısını takdir ettim.Çocuğumun benden uzaklaşması ve nefret etmesi ya da onu anlamadığımı düşünmesi beni daha çok üzer.Bunun bir tedavisi yok.Eğer tedavisi olsaydı bunu denerdim.Ama yapabileceğim bir şey yoksa tek yapabileceğim kabul etmek.Ve ona destek olmak.Eğer destek olmazsam ben de herkes gibi olurum.

Kesinlikle mümkünmü evladınla bagını kesıp atmak.. Kabul etmekten başka alternatif düşünülemez.. Konuşarak yada tedavi edilerek düzeltilecek birşeyde değil.. Allah kimseye yaşatmasın , yokluklarınıda göstermesin.. varımı yogumu satıp yurtdışına giderim sanırım. ne kendımızı ne onu üzecek ortam yaratırım..
Ayy çok fena daraldım sabah sabah başıma gelmiş gibi..

Üşenmedim diyalog olarak açamayanlar için yazdım .Sadece bir kısmı , babaya itiraf olan bölümdür.

Çocuklar-Ben gayim , austinde.Bu yüzden seni aradık
Baba - Ok
Çocuklar-Sana söylüyoruz çünkü daha fazla saklayamazdık.Bu konuşmayı yapmamız gerekiyordu çünkü eğer kabul edersen,kendimi sana daha yakın ve şimdi olduğundan daha bağlı hissedeceğim.Söylemek istediğim desteğine ihtiyacımız var.Ve senin desteğinle daha güçlü olacağız.Ama bilmelisin ki hiç bir şeyi geri alamayız.Üzgünüz ama böyleyiz
Baba- Sus lütfen,kes şunu.lütfen durur musunuz.Durum buysa yapacak bir şey yok,değil mi?Bu yeni bir durum siz benim neslimden daha değişik bir jenerasyonda büyüyorsunuz.Gerçekten ne söyleyeceğimi bilemiyorum.İkinizide çok sevdiğimi biliyorsunuz değil mi?Ve bu asla değişmeyecek hayatınızı yaşamak zorundasınız.Ne yapmanız gerekiyorsa onu yaparsınız.Çalışarak çok ama çok zaman harcadım.Bu beni daha kabullendirici biri yaptı.Ne demek istediğimi anladınız mı?
çocuklar-Bu durum bizim kim olduğumuzu değiştirmiyor.Ben hala seni aramdan önce kimsem şu an da aynı insanım.Herşeyin normal olmasını diliyorum.
baba-SEN ZATEN NORMALSİN.Ne demek normal olmak isterdim?
çocuklar-İlişkimizin değişmesini istemiyorum.
baba-Bakın ben sizin babanız olmayı geri alamam bunu değiştiremem çocuklar.Biliyorsunuz babam beni terk etti.Ben bunu size yaşatamam.Biliyorum böylesiniz ve böyle kalacak.Neysen osundur işte.Burada oturup öyle yapın böyle olun demeyeceğim.Neden diye sormayacağım.Değişin diyemem.Anlıyor musunuz?
çocuklar-teşekkürler
baba-Kendi hayatınızı yaşıyorsnuz ve bu istediğinizi yapabilirsiniz demek.Tekrar ediyorum ikinizi de çok seviyorum ve bu değişmeyecek.
çocuklar-seni seviyoruz baba

bende duygulandım,çok çalıştım ve bu beni kabullendirici biri yaptı diyor bende öyleyim sanırım,hayat insanın üstünden silindir gibi geçiyor

tüm aileller senin gibi düşünse keşke

Şimdi siz Çocuğum yok Dediğiniz için çocuğu olmayanların böyle bir durumda rahatça salladığı düşünülüyor, eşcinsel adına açılmış birçok konudaki yorumum sebebiyle, hemen ya sizin Çocuğunuz aynı şeyi yaşasa tepkiniz böyle mi olur hiç sanmıyorum yorumları alan biri olarak yazıyorum bunu
Halbuki çocuğu olmayanlarda fikir sahibi olabilir.

Eşcinsellik üzerine çok düşündüm, hele Çocuğunuz eşcinselim dese tepkiniz böyle olmaz denilen yorumlar sonrası daha bir fazla düşünür oldum, ben çok sarsılırdım, beklenmedik bir şok olurdu ama kabullenirdim, annelik bunu gerektiriyor, çocuğunuzu 9 ay karnınızda taşıyor, kanınızda canınızla besliyorsunuz ama nasıl biri olacağını bilemiyorsunuz, tercihlerini, karakterini bilmiyorsunuz, vücudumuzda taşıdığımız için bizim bir parçamız olduğu için aynı biz Olmasını bekliyoruz ama o ayrı bir birey, bunu kabullenemiyorsunuz, çok sevdiğim bir laf vardır çocuğunuzun tahtını yaparsınız ama bahtını yapamazsınız diye, çok doğrudur, bahtını bilemeyiz, çocuklarımız bizim istediğimiz gibi cici bir çocuk olmayabilir, cici olmadı diye onu atamayız, inkar edemeyiz.

Sapkın, tecavüzcü, potansiyel bir psikopat ve katil, insanlara zarar veren biri olmadığı sürece arkalarında durup desteklemek bizim Görevimiz.

sabah okuyup , oylamaya katılmayı dusunurken öyle bır sarsıldım iste.. ebeveyn içinde cok agır cocuk ıcınde..

Bana çok çok samimiyetsiz geldi açıkçası. Özel bir baba-oğul konuşması yapacaksın, bunu telefondan yapıyorsun. Hadi telefonda daha rahat hissedersin vs. olabilir, ama niye videoya kaydedersin ki? Belli ki en başından yayınlamayı ve özel hayatının bir parçasını teşhir ederek kazanç elde etmeyi planlamışlar. Birnevi reality show duygulandırıcı bulmadım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…