babalar ile aralar nasıl

baba hastasıı olcakk benimki heraldee elini koyduğu an kıpırdamalar başlııoo delikafadulden

bizim babamızla oğluşumuz birbirine aşık diyor anneannemiz :))
eşim ayrılacak dye ödü kopuyor
önceden sabah çıkıp akşam eve gelen adam evden eksilmez oldu
gelip de uyurken bulursa üzülüp geri gidiyor :))
yalnız bu sevgi gösterileri her zaman kısa süreli kalıyor

biraz oynayıp ardından ya tv karşısına ya uykuya ya tuvalet keyfine :p
yedirme olayına sadece masada nadiren birkaç kaşıkla katılıyor
asla bir öğününü oturtup yedirdiğini görmedim
vitaminlerini hiç kendi vermedi desem yeridir
çınarı kendime düşman edemem diyor

bendeniz öcü anne o cici baba kalacak yani
zaten bu gece de tartıştık çınar uyumadı meğer kakasını yapmadığından huzursuzmuş
kakayı yapınca ben de ben bugün çok aldım altını sen temizle dedim
daha işe başlamadan gel yardım et dedi
ben de aç bak bakalım yardıma ihtiyacın olacak bir durum var mı dedim olursa ederim
pis pis bakıp altını açtı
yavrum hiç bulaştırmamış aslında ama kociş beceriksiz olduğundan yardım etsene diye bağırdı mendil çıkarttım verdim sadece bozuldu
denmesine çok kızdığım için sırf beni sinir etmek için salak dedi
tabi bende salterler attı anında
oo dedim madem ben salakım sen akıllısın al da kendi kendine hallet deyip mendilleri attım kucağına
sonrasında beyefendi gitti yattı
ben de sinir tavan yaptı
yarın çekeceği var elimden
süründürmeden affetmem

Yiğit Efe nin babasıyla arası çok iyi. Babasının her hareketine gülüyor. Düşkünlük açısından bana daha çok düşkün. Özellikle keyfi olmadığında benim dışımda kimseye gitmek istemiyor. Babası işten geldiğinde beraber açıyoruz kapıyı. Kapı açılır açılmaz eşim oğluma ' babacıııımmmm .' diyor. Oğlumda basıyor çığlığı. Nasıl şımarıyor görmelisiniz. Çok güzel vakit geçiriyorlar beraber.

Benim esimde sagolsun cok yardimci olur, hemen hemen herseyi yapar ama efe babaya pek pas vermez. Sadece isten geldiginde atilir biraz oynarlar söyle bi 3-4 dakika gecince artik dönüp beni aramaya baslar görüncede bana atilir yok almicam yoruldum az baban baksin sana deyince baslar agitta.
Babamizda sinir olur tabii,efenin bana düskün olmasi cok hosuma gidiyor ama cok yorucu oluyor.

kızım babasına düşkün baya
işten gelir kapıyı acarken anahtar sesini duyar duymaz kapıya yönelip bekliyor babasının gelmesini
gelince de babayı görür görmez gülücüklere bogulup atlıyor babanın üstüne
ama babası yorgun geldigi için 5 dakka kucagında tutup bırakıyor gerci berru da beni arıyor hemen
babasını ne kadar özlesede bana gelmek istiyor

benim kız o okuna bıraz polıtık o an kım ısıne gelırse ona asık
sabahları ılk kelımesı baba oluo ama benı uynadırıo sabahın korunde bıgun cok pıs atacak kafam barı anne dese canım yanmıcak
babasının saclarını oksar benımkını yolar zırlar zırlar babasını gorunce susar oynamaya baslar
yanı butun cefası bana ama benı gormedende asla durmaz kımde olursa olsun mutlaka benı gormesı lazım bana asla yuzunu donmez ben bagırınca mahsustan babasına sarılıo babası bagrısın bana kacıo ama babasını gun gectıkce daha cok sevmeye basladı kıskanmıo dıılım aslında

vallahi çok güzel yazdıklarınız bebişlerinizle babaları arasındaki bağ benim oğlumun babası askerde olduğu için tanımıyo bi 3 günlğkken bide 5 aylıkken gördü o da sadece 1 hafta

vallahi çok güzel yazdıklarınız bebişlerinizle babaları arasındaki bağ benim oğlumun babası askerde olduğu için tanımıyo bi 3 günlğkken bide 5 aylıkken gördü o da sadece 1 hafta

Merak etme cnm emin ol o babasını unutmamıştır..Askerliği bitipte döndüğünde kaldıkları yerden devam ederlar..Sende babasını benden daha çok seviyor diye bize dert yanarsın..

:teselli:

Sende bendensin umutprens ama biz şanslıyız her hafta sonu geliyor babamız .

Derin babasına çıldırıyor ağzı kapanmıyor gülerken şimdi babamız askerde olduğu için her sabah resmine günaydın diyoruz gün içerisinde konuşuyoruz resmiyle gece de iyi geceler öpücüğü ve anneyi üzme nasihatları telefonla alıyoruz neyseki hafta sonları geliyorda çok sıkıntı yaşamıyoruz.
Geçen gün benim kucağımda kendi kendi ne gülmeler kıpırdanmalar ne oluyor dedim bir baktım resmine yapıyor ..
Yardım konusuna gelince çok yardımcı olur bana Derinle ilgilenmiyorsa yemeği yapar mesela yada yemekten ve Derin uyuduktan sonra kahve yapar .Ben biraz uyuyup dinleneyim diye alır annelerine gider sen yanlız uğraşıyorsun der hep .Evhamlıdır aman dikkat et o köşeye dikkat et vurmasın burdan sehpaları kaldır perde fonları katlada Derin tutunmasın,Dr. için liste yap vs.vs bir sürü iş emri verip gitti gene bugün :))

bizim daha 5 ay var gelmesine umut 1 yaşında oluyo babası gelio acaba neyapcak tanımadığı bi insan gerçi bizde resminle konuşuyoruz ama resimle olmuyo yaw bide şuanda beraber uyuyoruz ayırabilecekmiyim acaba o zaman bilmiyorum

X