babalar ile aralar nasıl

benim oğlum babasıyla oynuyor ama sonunda kürkçü dükkanına geri dönüyor.

eşim sadece sevmek için alır kızımı biraz huysuzlansa hemen verir yardımcı olduğu zamanlar çok nadir..ama buna rağmen kızım deli oluyo babasına dün babasındaydı gel dedim gelmedi sinir oldum:eek:klava:
her kahrını bne çekiyorum nefes aldırmıyo bana ama bide çağırınca gelmiyo gıcık oldum...

Benim eşim oynar eder ama ağladıgı zaman bana gönderir..Bu aralar daha çokilgilenmeye başladı çünkü benim heyheyler üstümde..

Bebişim rahatsız bikaç gündür hiç uyumadı benide uyutmadı..eşim baktı uykusuzluktan saga sola saldırıyorum arada bi bakmaya,sallamaya başladı: )

Ben çagırdıgım zaman gelir beni daha çokseviyo oğlum: )

benimkide bayılıyor kızıyla oynamaya her sabah onunla oynuycam diye işe geç kalıyor kapıdan dönüp dönüp geri geliyor benim eşimin mesleği gereği basın mensubu olduğu için eve 10 da 11 de anca geliyor gazetede haberler ne zaman biterde baskıya verildiği vakit işyerinden çıkabiliyor her hanngi bir iş çıkış saati olmadığı için akşamları babamız göremiyor ikra genelde uyuyor ouyor o yüzdende sabahları başından ayrılmsaz kahvaltısını yaptırır kaka yaptıysa alır gece işten geç geldiği için sabahlarıda 10 10 buçuk gibi işe geç gidiyor ikrayı uyutur banyosunu yaptırmama yardım eder hatta 2 sefer banyosunu bile yaptırmışlığı vardır ayıptır söylemesi valla benim eşim sabah uykusuna yatasıya kadar ikrayı bana pek vermiyor bazen nasılsa ek gıdalara geçti ben bunu işe götüreyim barri çok özlüyorum nasılsa işyerim eve yakın durmazsa getiririm diy4e şaka yapıyor yani benim kızda babaya hayran her gün işe giderke 15 20 gündür peşinden ağlıyor bende bundan pek memnunum doğrusu ...

bizdede akşam 7 den sonra mesai başlıyor yatan kadar atıyom kuağına valla bende işlerimi yapıyom yapamadığım allah razı olsun ilgileniyor oda

babamız eve gelir kapıdan görür görmez kucağındadır zaten direk atılıyor ona
biraz öpüşüp koklaşırlar sonra hadi kızım sen yürüteçinle oyna der :S
arada gelir oynar sever sonra seni istiyor der :S
hasta huysuz olmadığı sürece öyle saatlerce ilgilenmez
geçen gece kardelen bir türlü uyumadı ve sürekli ağladı
biara ay şimdi deliricem dedim yataktan fırladı yat sen dedi
salladı üstünü değiştirdi oynadı gecenin 4 dünde
arada şartalleri attırmak gerekiyor sanırım ::))))

benim halamın oğlu var kızlar adamı bir görün sanki oğlanı o doğurmuş
almanyada yaşıyorlar buraya kayın validesine tatile geldiler 2 aylık oğulları var
herşeyiyle ilgileniyor geçen almış bebeği gelmiş oturmaya anne nerde dersiniz geziyor:))
biara oda geldi teyzeme geçiyorum dedi bizim hala oğlu tamam atilla uyuyor uyansın ben eve uğrar
çantayı alır gelirim dedi ben şok :KK70: hayatta yapmaz benim koca
akşama kadar annesi ilgileniyor akşam ben işten gelirim sabaha kadar bende
sabah 5 de yatırıp işe öyle gidiyorum diyor bugünde annem kardeleni aldı
onlara gitti çorba yedirmiş kardelene annem bi görsen şaşarsın nerde bizim kocalar yapıcak diyor :))

ay sevgicim var öyle bitane daha ben biliyorum benim eniştem:))
ablam rahatına pek düşkündür,yeğenimi resmen eniştem büyüttü.hatta bi ara ''yakında memelerimde çıkar benim,annelik hormonu salgılamaya başlıcam'' diye takılıyodu adamcaaz. yeğenim 8 aylıktı ablam iş için 2 ay şehir dışında kaldı sadece haftasonları eve gitti,hep eniştem baktı bebeğe.ben şuanda düşünemiyorum efeyi bırakıcamda gidicem haftasonları görücem sadece haa.:eek:lmaz:

neyse bizdeki durumdan bahsedeyim.eşim saat 7,5 ta falan geliyor.hemen başlıyorlar oynaşmaya tabi efe yorulup mızıldanmaya başlayınca çoğu baba gibi bizimkide ''annesiiii oğlun seni istiyor'' deyip hoopp bana geri:))
ama sağolsun kesinlikle istediğim herşeyi öflemeden yapar.ben oturduğum yerden aşkım efenin bezini getir,aşkım çorbasını ısıt falan gibi yönlendirmelerde bulunurum.ama ben dimedende ıı ııhhh töbe bişey yapmazakannehir

siz hep bebeklerinizden anlatıyorsunuz bende 16 yaş durumubdayken anlatayım kızımın

babası için ay beni anlamıyor bişey bilmiyor onaylaması zor oluyor dönemlerdeyiz geçici

olduğunu biliyorum:dilcikar:

Bızım babamızda dıĞer babalar gıbı ıŞten gelır akınla bıraz oynar sonra tv baŞına . Sonra akını ana atar . Ben akınla oynarım Şarkılar sÖylerımm oda ordan ızler bızı. Yardım konusuna gelınce ancak be dersembana yardımcı olur kendılıĞınden bıŞey yaptıĞı yoktur. EŞımın en bÜyÜk ÖzellıĞı rahatına dÜŞkÜn olmasıdır. Buda benı Çıldırtır. Ama akın yıne de babasına delı gıbı hayrandır. Onu gÖrdÜĞÜnde kımse onu yerınde tutamaz. Babasına fırlar heemen. Onun herhareketıne gÜler. Tam gÖzÜnÜn ıÇıne bakar babasının resmen benı al baba dıye yalvarır. Tabı bu durumu babası farketmez. ıŞte ben tam bu sırada Çıldırırım. Oda hemen alır akını.

Yanı ÇoĞu babalar aynı kızlar erkek mılletı ıŞte popolar yerde oldukÇa kendılerını rahat hıssedıyorlar. Onlara dokunmayanlar bın yaŞasın.

bizim babamızda yardımcı olanlardan..akşam geldiğinde oynar..altını açar..sık sık o uyutur akşamları...gece yatmadan mamasını verir...ama o sabah 4 te ağlamaları başladı mı biraz sinirlenir...ben ne zaman uyuycam ya der ama akşama unutur...doktor kontrollerimiz hafta arası da olsa izin alarak gelmeye çalışır...mesela dün..benden daha fazla evhamlıdır...o öksürdükçe ayyy nesi var bu çocuğun ya diye dolanır durur....ağladı mı neden ağlıyor sen anlıyor musun dilinden diye endişelenir...böyle işte..babalarda aslında çocuklarıyla birlikte büyür...

bizim babamızda yardımcı olanlardan..akşam geldiğinde oynar..altını açar..sık sık o uyutur akşamları...gece yatmadan mamasını verir...ama o sabah 4 te ağlamaları başladı mı biraz sinirlenir...ben ne zaman uyuycam ya der ama akşama unutur...doktor kontrollerimiz hafta arası da olsa izin alarak gelmeye çalışır...mesela dün..benden daha fazla evhamlıdır...o öksürdükçe ayyy nesi var bu çocuğun ya diye dolanır durur....ağladı mı neden ağlıyor sen anlıyor musun dilinden diye endişelenir...böyle işte..babalarda aslında çocuklarıyla birlikte büyür...

son cümlen beni çok etkiledi ya bencede erkekler baba olunca büyüyorlar ...
bizim olaya gelince benim eşimde akşam 8 e doğru eve gelir hemen sofraya oturruruz ömer yusufta yanımızda olur sonra ömer yusuf alıp odaya geçer ben mutfakta bulaşık vs ile ilgilenirken o ömer yusufa bakar altını değiştirir mamasını yedirip hatta uyutur. gece çok yorgun oladıkça hep ben kalkarım bazen oda kalkar mamasını yedirir. bir yere gezmeye gittiğimizde arabasını o sürüp hep o ilgilenir ben rahatça gezerim.kaydirigubbakcemile3 e olsun o kadar faydası bende koca gün yalnızım çocukla ama delikafadulden:roflol:

ama şu huyu çok sinr bozucu onunla ilgili hiç bir şeyi araştırmaz daha nasıl iyi ebebeyn olabilirz diye hep o görev bende aman şunu alalım şöyle davranırsak böyle olur ben hep nette takipteyim.bundan yakındığımda sen ilgileniyorsunya bana gerek yok diyor.:eek:lmaz:

valla benimki emzirmek dışında benim yaptığım her şeyi zevkle yapar elinede yakışır ben sabahları emziriyor bile olsam hiç olmadı kalkar kahvaltıyı hazırlar

allah bin kere razı olsun eşimden o benim her yönden desteğimdir ...

valla kızlar şanslısınız bizmkide rahatın adüşkünlerden aslında herşeyi yapar yapmak istese
ama sürekli isteniceğinden korkyuğu için heralde pek bulaşmaz uyanık
evham konusunda bizimkide aynı aylin delirtiyor beni olmadık şeyi kafaya takar doktora sor der :S

kızlar size bişey söylüycem ben kocişin bir zaafını yakaladım oda ömer yusufun boyu adamın aklı çıkıyor kısa olacak diye.ya senin boyun 190 benim 172 kısa olmaz desemde ona hep ufak görünüyor doktora gidincede hep boyu normalmi falan diye soruyor sürekli hep başkalarının bebekleriyle mukayese ediyor.doktorda en son fatih bey merak etmeyin sizi bile geçecek dedi dayanamayıp kaydirigubbakcemile3

benim eşimde sağolsun akşamları gelince hemen alır kızını.oynarlar koklaşırlar..mama saati ise kendi yemez ona yedirir.uyutur.ağladığında eğer bende ise hemen alır benden.
gece bazen kalkar besler.biberon mamasını yemedi ise sen kaşık mamasını yap ben yedirirm der(tutturamıyor tam ölçüyü)yedirir.tekrar uyutır filan..
müsaitse işi yoksa mutlaka o ilgilenir.
mesela demin geldi yoldan.kızını öptü,uyandırdı.kaşık maması saatiydi.hazırladım yedirdi uyuttu getirdi yanıma..
Allah razı olsun.

X