babaannemin ameliyatı

ben de susan birisi değilim ki karşılık veriyorum bu sefer de şekerim çıktı senin yüzünden diyor. ben kapatıyorum o açıyor yok işte besle büyüt bugüne getir faydasını görme sanki babaannem büyüttü beni

diz ameliyatı olacak bilmiyorum tam olarak ne ameliyatı daha önce de oldu sıkıntı yaşadık mı hatırlamıyorum yaşını da bilmiyorum babam 63 olduğuna göre o civarlardadır herhale. Hem o huysuzluk hem de bakmak istemiyorum ayrımcılığı yüzünden sinirim bozuluyor

Babaanneye bakıcı tutsunlar sen bakma , istediği kadar kavga etsinler, hastayım bakamam de geç...

ben zaten kimseden beklemedim ki? yani bu işler karşılıklı benim ailem de onların çocuğuna hediye almıştı direkt haberim yokken 8-9 kişi çeyrek altın taktı şakası da olundu hediye alacaktım ama bozdur kendin al artık dediler eniştem ve kv adayı da bileklik aldı mesela. Sadece kendi annemden babamdan beklenti içindeydim ben

Babaanneye bakıcı tutsunlar sen bakma , istediği kadar kavga etsinler, hastayım bakamam de geç...
işte babaannem istemiyor sürekli babama aglsyip duruyormuş babam da onun işleri var dediğinde Şubatta sözüm var gibi o ayrı mesele ne olacak diyor. Amcama ağlıyor yengem baksın diye o da benim belim ağrıyor torunun baksın diyor diğer yengem zaten bakmaz. Bakıcıya da para veremem diyor rahat edemiyorum diyor bıktım valla kesin bakmam ama bazen de vicdani azap duyuyorum hani yaşlı diye

Kimse size finanse etmek zorunda değil ki. Ben de okudum mezun oldum.babam hariç kimseden on kuruş almadım, almak da istemem.
Kadın size 70 bin vermiş, yine gözünüz aç.
Resmen doğum kontrol reklamı gibi bir konu.
Ayrıca "ne şam'in şekeri ne Arabın yüzü" demişler. Kimseden beş kuruş bekleme, kimseye de hakkı olmayani verme madem.
Babaannene bakmak istemiyorsan bakma. Araba aldığı kuzeni baksın.
Babanın ne dediğinin ne önemi var ki? Zorla mı baktiracak, hastane odasınin kapısını mi kitleyecek?
Eminim annen de kaynanasını sevmiyordur. Annene aç konuyu,anneni doldur - ona da 'gitmesin kız' dedirt

bu şey degil mi ya benim babaannem
kadını hastane köselerinden toplayip zorla kendi evimize getirip ölene kadar her türlü bakımını sagladim da son nefesinde yine erkek torununu sayıkladı kadın
şimdiki aklım olsa bakmazdım ya banane kimin adini sayikliyolarsa onlar gitsin baksın.
kendi gitti adini sayikladigi cenazesine bile gelmeyen torunlari malı hamuduyla göturdu bizde seyrediyoruz işte.
malında mulkunde degilim bir kez allah razi olsun deseydi yeterdi yani ama son nefesine kadar onları sayiklamayı tercih etti.

Ben buradaki herkesten farklı düşünüyorum, bir insan kendi parasını istediği gibi harcayabilir çocuklarına torunlarına vermeden kendisine kullanabilir tamam. Ama ben bir insanın parasını bir çocuğa bir toruna yedirip diğerine vermemesi ya da adaletsiz vermesini kabul etmiyorum, saygı da duymuyorum. Kime çok veriyorsa s.ktirip gitsin o baksın hiç bakmayın. Sürekli azar çeken başkasını öven, adaletsiz biri için vicdan azabı çekmeye gerek yok, 70 bin de afiyet olsun yiyin. Biraz akıllı olsaydı da herkese eşit olsaydı, kendisine baktiracagi kız toruna bu muameleyi yapmasaydı.

Ölsem bakmam.

Bana 70 bin tl verenin 40 yıl kölesi olurum (üstelik 3 yıl önce)

Bu arada mezun olduğunuz siktiri boktan bölüm ne merak ettim?

pardon da birinden zaten beklentim yoktu? diğerlerine araba aldığı halde ben yine ona bakmaya devam ettim daha önce sırf yaşlı diye. Parayı sonradan verdi Zorla bir şey yaptıramaz ama sürekli dırdır yapıyor bu konuyla ilgili Cok bunaldım. Yani biri size para verse alamayacaksınız üstelik o kişi babaanneniz? bizde insanlar çocuklarına torunlarına yardım ediyor sizi bilemem. Annem de sırtında taşımayacaksın yanında dur ne olacak diyor.

Son düzenleme:
evet aynen öyle ya hastanede yatıyor ben 2 gün uykusuz yanındayım bana gelip kuzenimi anlatıyor derdini dert ediniyor. Sırf parasını aldım diye bakmak zorunda mıyım değilim ne hali varsa görsün

evet sonra bana diyor ki sej karşımda laf söylüyorsun e sen bana söylüyorsun ondan söylüyorum ben. Diğerlerine yapıyor mu yapmıyor

Bana 70 bin tl verenin 40 yıl kölesi olurum (üstelik 3 yıl önce)

Bu arada mezun olduğunuz siktiri boktan bölüm ne merak ettim?
Konu sahibi psikoloji mezunu onceki konusunda okumustum.

Ben olsam bu babanneye bakmam parasini altinini da almam. 1000 tane insandan 23 yasindaki toruna mi kaldi yasli kadinin bakimi.

Konu sahibi psikoloji mezunu onceki konusunda okumustum.

Ben olsam bu babanneye bakmam parasini altinini da almam. 1000 tane insandan 23 yasindaki toruna mi kaldi yasli kadinin bakimi.
daha önce hep baktım yaşlı dedim kıyamadım yengemin eline kalmasına ama artık yeter yani gerçekten.

daha önce hep baktım yaşlı dedim kıyamadım yengemin eline kalmasına ama artık yeter yani gerçekten.
Önceki konunuza da yazmistim. Yazdiklariniz bana ciddi onaylanma arzusundaymis izlenimi veriyor diye. Ailenizde bir suru buyuk var, cok sukur para pul da var. 20 yasinda bir ogrencinin babannesine bakmasi hic normal degil o zaman da bakmayacaktiniz. Yengenin eline kalirsa kalsin onu da amcan dusunsun. Hem sevdigi torunuyla da yakin olur. Ezik olmayin kendinizi savunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…