- 17 Temmuz 2020
- 39
- 4
- 38
- 21
- Konu Sahibi Gozdenuzaklarda
Öncelikle yaşım 22 ve hayatımda birisi var ve bunu babama söyledim ve tanıştılar da gayette iyi anlaştılar babam sevdi hatta aferin gözüme girdin dedi sevgilime, sevgilim evimizde kaldı bahçe evindeyiz terasta ikimizin gece yalnız oturup muhabbet etmemize izin verdi dışarı çıkıp gezin şey yapın dedi buraya kadar her şey çok güzel. Sevgilimin ailesiyle arası çok iyi değil babasından para alamıyor o yüzden de kendi ayaklarının üzerinde durmak için çabalıyor bir yandan da okuyor babamda dedıkı eğer bu kadar ciddiyseniz gelsin yanımda çalışsın okul açılana kadar ben çalıştığı yerdekinden fazla para veririm hatta emirvaki ile dedi gelecek çalişacak rica etmiyorum dedi neyse ondan sonra sevgilim işinden çıktı ve babamın yanına çalışmak için geldi hemde bahaneyle daha çok görüşcektik çunkü uzak mesafe ilişkisi yaşıyorduk hiçbir sıkıntısı şeyi olmadı sevgilimin gayet saygılı davrandı ki babam da bundan delirdi sanırım sevgilim bugün iş yerinde babamın ne işi var burda parası yok nasıl geliyor hangi yüzle hangi sıfatla geliyor ailesi nasıl izin vermiş amaçları ne bunların falan diye birisine anlattığını duymuş sevgilimde bunu duyuyor ve şuan psikolojisi çok berbat yani laflar çok ağır geldi diyor akşam terasta oturup muhabbet ediyoruz diye kim bu nasıl oturuyolar misafirse misafirliğini bilsin çikip dövücektim falan da demiş hani kötü bir şey yapmıyoruz gerçekten babamın yaptiği saygısızlıktan benim burnumun direği sızladı hani resmen kaçmanız için elimden geleni yapıyorum diyor ben bu dengesizlikle nasıl başa çıkacağım bilmiyorum hani önce izin verip kendisi diyip gelsin yanımda çalışsın diye sonra dediklerine harfi harfine uyunca bile biz suçlu oluyoruz gerçekten ne yapmalıyım bilmiyorum okulumuz var ikimizinde okullar bitmeden evlenmek olmaz dediği içinde evlenemiyoruz da kafayı yiyicem cidden artık