Baba evimi ok zleyeceim..

Offffffffff ya benim gibi birine okutulur mu bu yazılar zaten evlenme melankolisini sonsuz yaşıyorum içimde şimdi bu yazıyı okurken öğretmenler odasındayım gözlerim dolu dolu kapatsam gözkapaklarımı boşalacak yaşlar biliyorum, dışardan biri gelmese bari atlatayım bu halimi, 2 buçuk ay kaldı benim de baba evinden ayrılmaya hayatım boyunca birkez bile (ne üniversitede ne de atandıktan sonra) evimden ayrılmayan ben şimdi temelli gidiyorum ya ben iki üç günlük tatillerde bile ailemi yatağımı evimi özlüyorum :1no2: ne yapıcam bundan sonra evet çok mutluyum sevdiğim kişiyle onsun yapamayacağım kişiyle yuva kurduğum için ama her zaman bir mutluluğu bulmak için başka bir mutluluğu feda etmek mi gerekiyor :gitme:

ay canım sen naptın ya 4 ay sonra evleniyorum...bu yazıyı okuyunca anladım evleneceğimi teşekkür ederim bu yazının cıktısını alıp odama asacağım evimden ayrılana kadar.....ve de ben kendi odamı da götürüyoruım..:)

:a015: çok kötü oldum....
bi yandanda ferhat göçer-kızım ' ı dinliyodum bunu okurken...
şu an çok kötüyüm..
aşırı etkilendim ... senağlamasenağlama

bir kız için evlenmek duygusal anlamda daha zor.. evinden ayrılmak, o büyüdüğü babaeviyle olan bağını madden koparmak :gitme: ama erkekler öyle mi? bir tane baba evinden ayrılıyorum diye üzülen adam görmedim, duygusuzlar kaydirigubbakcemile

Oooyy,uzun zamandır ağlamamak için kendimi zor tutuyordum kiii..
Çokk çok özlemişim orayı odamın kokusunu eve gelir gelmez annemle uzuuun uzun konusmalarımızı..

[bende ağlamıyorum artık şu işler kalabalık angaryalar bitse diye bekliyorumm ağlamaya zamanım kalamdı yorgunum dinlenmek istiyorum]

Valla benim düğün hazırlıklarım hep bitti o yüzden hüzünlenmeye bolca vakit kalıyo işten çıkınca eve gidiyorum evimizin balkonunda kanepede uzanıyorum bazen hafif bir esintiyle dalıyorum düşüncelere konuşuyorum annemle bu balkonu çok özlüycem diyorum, uzağa gitmiyorsun ya yine gelirsin balkondaki yerini kimseye vermeyiz diyo beni rahatlatmaya çalışan bir tavırla ama olmuyor işte beklemek çok sıkıntılı bir süreç düğünüm bir an önce olsun istiyorum :gitme:

merhaba herkese
az önce konularıma bakıyordum
okudum okudum bir daha ağladımm mafoldumben
yazıyı yazalı 13 ay olmuş
evleneli 11 ay oldu ve
babacımı kaybedeli 8 ay oldu zaman su gibi akıyor içinde hep acılar vardı ve bu acılarım hiç bitmeyecek
baba evimin direği gitti

şimdi komaya gircem ağlamaktan mafoldumben

senağlama

Allahim bu nasil bir yazi..

benimde baba evine veda etmeme aylar kaldi. Böyle bir hüzün hic yasamadim, hep derlerdide hafife alirdim insanin basina gelince anliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…