doğumda karısını o şekilde görüpte soğuyan erkek bence sevmiyodur . orda o kadar acıyı çektiğimizi canlı canlı görünce bence daha çok sevip bağlanmalı. . ben doğumda eşimi çektiğim acıyı görsün diye değil elimi tutup motive etmesi için isterdim .Ben istemem esimin yanimda olmasini. Disarda endiseyle beni beklemesini tercih ederim ve esim zaten cok bilincli bi insan simdiden herseyi okumus bana anlatiyor dogum sancisi su kadar aci weriyomus soyle oluyomus boyle oluyomus diye. Zaten bi kac dakika icinde yaninda olucaz dogumdan sonra gormesini yeglerim ve esinden soguyomus kimi erkekler o sekilde gorunce. Tabi herkeste ayni sey olmaz ama ben istemem
doğumda karısını o şekilde görüpte soğuyan erkek bence sevmiyodur . orda o kadar acıyı çektiğimizi canlı canlı görünce bence daha çok sevip bağlanmalı. . ben doğumda eşimi çektiğim acıyı görsün diye değil elimi tutup motive etmesi için isterdim .
bende özelde doğum yapıcam zaten .. inşallah girer eşim.. doğum sancısını çok hafife alıyo .. yada beni korkutmamak için mi öyle söylüyo anlamadım ...sana kesinlikle katılıyorum.. benim doktorum; babalar kesinlikle girmeli zaten doğum şekli ne olursa olsun biz doğum anını babaya göstermiyoruz önünde kocaman örtü oluyor baba sadece anneye psikolojik destek ve bebeği doğar doğmaz gördüğü için bebeğine daha bağlı oluyor dedi..
özel hastanelerin büyük bir kısmı babanın doğuma girmesine izin veriyorlar.. devlet hastaneleri maalesef vermiyor..
allah nasip ederse benim eşim doğuma girecek ve o acıyı değil o muhteşem anı, tadılması başka yerde mümkün olmayan muhteşem duyguları elele beraber tadacağız..
bende eşimin doğuma girmesini istiyorum aslında dışarıda onu sakinleştirecek birinin olduğuna inanmıyorum çünkü ama benim eşim doğumhanedeki olanları sonradan atlatabilir mi işte asıl mesele o çok heyecanlı doğumuma az kaldı şimdiden onu düşünüyorum ve söylüyorumda ben doğumdan korkmuyorum ama aklım içeriye sensiz girersem sende kalacak diyorum hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?