Baba dayağı

annemle babam barıştı. Sanırım artık bende yaşamaktan vazgeçtim.

Sosyal hizmetlere yerleştim. Şu an buradayim. ama sonra ne olacak bilmiyorum...

sonrası ne olacak biliyor musun?aslanlar gibi ayakta duracaksın.kimseye minnet etmeden icabında kuru ekmek de yesen hayatını kuracaksın.Allah a inan.sonra da kendine.canım benim kusura bakma ama baban olacak kişininin de bi zahmet elleri de kırılsın

çok güsel söylemiş arkadaş...

aynen cnm...hayat zor olsada ALLAH çok büyük...
annen neden barıştı ki bölesi hasta ruhlu bi adamla ???
shçk te ne kadar kalıcaksın 18 den sonra almıyorlar die biliorum ama ??

Aliyorlar aile ici siddetten... Kadini koruma kanunu... Neyse Annem seviyor. Sadece bu. Artik buna inaniyorum.

dgs ve kpss ye odaklan cnm... hiç düşünme bunları... çok zor ama olsun..
yılmadan yıkılmadan önüne bakmalısın...RABBim yanında olsun...

Sosyal hizmetlere yerleştim. Şu an buradayim. ama sonra ne olacak bilmiyorum...

canım annen ne diyor sosyal hizmetlerde olmana?benim 2,5 yaşında bir kızım var babası 7 aydır bizi terk etdi boşanıp boşanmama konusunda teredütlerim vardı kızım için, acaba dömermi kızım babasız buruk büyümesin diye ama senin yazdıklarını okuyunca gercekten boşanmam gerektiğine karar verdim adam kızıma birşey yapmıyordu ama bana el kaldırmaya başlamıştı baban gibi herşeye sinirleniyordu laf demeye gelmiyordu demekki ilerde oda aynısını kızıma yapabilir diye düşünmemmi sağladın. sen sakın yılma güçlü olup karşısına güçlü çıkmak zorundasın sadece bunu düşün hırs yap başkada birşeyi takma en azından kurtulmuşsun eziyetinden insan olan evladına bunu yaparmı ya? sosyal hizmetlerde nekadar kalabiliyorsun varmı bir süresi?peki durumundan dolayı sana maddi bir yardım bağlanabiliyormu? Allah seni iyilerle karşılaştırıp çok güzel imkanlar çıkarsın inşallah karşına

Allah yardımcınız olsun..Yazdıklarınızla çok güçlü biri olduğunuzu gördüm..Vazgeçmeyin hayattan.Direnin.

Sizin gibi sıkıntı çeken gençlere yardım etmek olsun hedefiniz.
Hedefiniz büyük olursa yaşamınız o kadar kıymetli olur, hedefinizi başarırsanız kendinizi daha çok seversiniz.

Annenize kızmayın.Oda kendince belkide sizi korudu..
Annenizin gözüyle bakın olaya.Barışmasaydı belkide babanız tehditlerini yapacaktı.Bilemiyorum ama siz kendi başınıza yaşayabilecek, ayakta duracak durumdasınız.

Hata yapmayın.Ağır yaşamınızdan dolayı hata payı bırakmayın kendinize.

Son düzenleme:
Aliyorlar aile ici siddetten... Kadini koruma kanunu... Neyse Annem seviyor. Sadece bu. Artik buna inaniyorum.

yaşadıkların çok üzücü,kırıcı ama kesinlikle bunlar seni
yıldırmasın aksine gücüne daha da çok güç katsın
peki annen ne diyor sosyal hizmetlerde kalmana
bi de ne kadar kalma hakkın var yani bi süresi var mı

Annem sikayetini cek birlikte gidelim diyor tekrardan ama cekersem ayni seylerin olmayacaginin garantisi yok. Cekmeyecegim bu nedenle.

Sosyal hizmetlerde 3 ay kalabiliyorum. İs bulup 3 ay calisip para biriktirip, baska bir yere cikabilirim. Su an yapabilecegim en iyi seyin bu oldugunu dusunuyorum. :)

bence de en mantıklısı bu acilen bi iş bul ve para biriktirmeye bak herşey yoluna girecektir enkısa zamanda
Allah yardımcın olsun

ne anneler ne babalar var baban hastaymış annene inanmıyorum.bilecikteymişsin keşke kuş olup uçup seni alabilsem.keşke gel benim iş yerim var çalış diyebilsem .inşallah çok güzel huzurlu bir yaşamın olacak az daha sabret.kpss sıkı çlaış en ücra köşe bile olsa yaz ayakların üzerinde dur.Allahım yardımcın olsun sadece yazabilmek başkada bişey yapamamamk inan canımı actıyor özür dilerim keşke gel burda benim kal diyebileceğim bir ortamım olsaydı sana .güçlü ol doğru bildiğin yoldan şaşma sana acımayanlara şiddeti reva görenlere merhamet etme sonra merhamet pişmanlığa dönüşmesin.

haberlerde esra erol'un kurduğu kadınlara yardım eden evden bahsediyordu ayrıntılarını bilmiyorum ama ararştırırsan belki sanada yardımcı olabilirler.

Bazen sadece ilahi adalet yeter... Herkese tesekkur ederim... Aklima geldi gece gece... Gecti gitti neler geldi neler gecti...

Babam yatalak bir hasta oldu annem ona bakiyor... Umut kesmemek lazim.

Bu konuyu hatirliyorum. 2 sene mi gecmis...
Neler oldu, anlatmak ister misin?
Merak ettim. Nasil oldu da yatalak oldu..
Ilahi adalet.

oy canım benim öncelikle çok geçmiş olsun sebep olsun olmasın ne olursa olsun kimse kimseyi dövme hakkına sahip değildir Allah yanında olsun seni anlıyorum karakola gitmekle iyi etmişsin ne yapabilirsinki başka baban ağır hasta bence en kısa sürede kendi ayakların üstünde dur sonrada ayrı bir eve taşınırsın...yaşında ufak sanırım olmadı esirgemeye yerleşebilirsin en iyisi bu sanırım

Bazen sadece ilahi adalet yeter... Herkese tesekkur ederim... Aklima geldi gece gece... Gecti gitti neler geldi neler gecti...

Babam yatalak bir hasta oldu annem ona bakiyor... Umut kesmemek lazim.

Nasılsın neler yapıyorsun nerdesin sınavların nasıl geçti anlatsana neler yaptın canım merak ediyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…