• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba dayağı

Savcı arandı ama savcılığa gitmedim, beni savcılıktan çağıracaklarmış öyle dendi. Shçek dendi. Çünkü Bilecik küçük bir il ve polislerin Bilecik dışına çıkması yasakmış dolayısı ile Sosyal hizmetler bana yardım edebilirmiş. Yani anlattıklarımdan başka bir şey bilmiyorum. Babamın tutuklanması için savcının talimat vermesi gerektiğini biliyorum ama öyle bir talimat yok. Ayrıca babam sadece sorguya çekildi. Başka birşey yapılmadı.
O sorgu bile degildi cnm malesef onun ifadesini almışlar kısmetse dosyan savcıya gider oda bi şuç unsuru görürse durumda hakim karşısına çıkarsınız, yoksa vay senin haline allah kolaylık, sabır versin sana....

Kızlar kusuruma bakmayın ama o kadar kötüyüm ki paylaşmam lazım...

Dün gece babam geldi öylesine annem ben ve babam otururken beni dövmeye başladı(babam genelde bunu yapar, asabiyet tedavisini yarım bıraktı)
Annem bizi ayırmaya çalıştı o sırada patırtıyı duyan dedem yukarı çıktı ve bizi ayırdı. Annem ve beni alt kata indirip babamdan uzak tutmaya çalıştılar. Ben o sırada ellerinden kaçtım ve karakola sığındım. Polisler ifademi aldıktan sonra beni hastahaneye darp raporu almaya götürdüler. Sağ,sol omuzlarım mosmor, sırtımda kocaman bir morluk var. Çenem, çene altım ve boynum babamın boynumu kırmaya çalışmasından dolayı olsa gerek çok acıyor, şişmiş durumda. Elmacık kemiklerim de acıyor. Bir kaşım yarılmış, sağ kalçam çatlamış durumda. Şikayetçi oldum. Davamı geri çekmeyeceğim. Dedem tutturdu babandır yüz yüze bakacaksınız dedi ama yok. Benim sağlığımı, hem fiziksel hem ruhsal sağlığımı yok etti bu durum. SHÇEK götürmek istediler ama babamla anlaşma yapılmış. Babam gitti ben eve döndüm.

Lakin dün gece de korkup uyuyamadım, bu gece de uyuyamıyorum. Ufacık sesten irkiliyorum. Çenem acıdığı için konuşamıyorum. Sizce ne yapmalıyım? Sorunumu sadece paylaşmak istedim. Herkes genç bir kızın karakola gitmesi doğru mu? Hoş bir şey mi diyor. Değildir elbet ama daha ne yapabilirim? Ne yapabilirdim ki? Bana vururken vicdanı sızlamayan bir adam için...

Annesini öldürmeye kalkmış, babasını yumruklamış,kardeşlerini evden kaçırmış bir adam için... Şimdi çok korkuyorum hem de çok... psikolog yardımı almalı mıyım? Yoksa zamanla geçer mi? Şikayetimi asla geri çekmeyeceğim ama bu durum ailemde ne tür yaralar açacak bilmiyorum. Ne olur akıl verin.
Canım gecmıs olsun oncelıkle ,acaba babanın psıkolojık bır rahatsızlıgı var mı? Durup dururken dıyorsun , bu hıc normal degıl .Bence psıkolojık destek alması gerek.Umarım atlatırsınız.

Kızlar kusuruma bakmayın ama o kadar kötüyüm ki paylaşmam lazım...

Dün gece babam geldi öylesine annem ben ve babam otururken beni dövmeye başladı(babam genelde bunu yapar, asabiyet tedavisini yarım bıraktı)
Annem bizi ayırmaya çalıştı o sırada patırtıyı duyan dedem yukarı çıktı ve bizi ayırdı. Annem ve beni alt kata indirip babamdan uzak tutmaya çalıştılar. Ben o sırada ellerinden kaçtım ve karakola sığındım. Polisler ifademi aldıktan sonra beni hastahaneye darp raporu almaya götürdüler. Sağ,sol omuzlarım mosmor, sırtımda kocaman bir morluk var. Çenem, çene altım ve boynum babamın boynumu kırmaya çalışmasından dolayı olsa gerek çok acıyor, şişmiş durumda. Elmacık kemiklerim de acıyor. Bir kaşım yarılmış, sağ kalçam çatlamış durumda. Şikayetçi oldum. Davamı geri çekmeyeceğim. Dedem tutturdu babandır yüz yüze bakacaksınız dedi ama yok. Benim sağlığımı, hem fiziksel hem ruhsal sağlığımı yok etti bu durum. SHÇEK götürmek istediler ama babamla anlaşma yapılmış. Babam gitti ben eve döndüm.

Lakin dün gece de korkup uyuyamadım, bu gece de uyuyamıyorum. Ufacık sesten irkiliyorum. Çenem acıdığı için konuşamıyorum. Sizce ne yapmalıyım? Sorunumu sadece paylaşmak istedim. Herkes genç bir kızın karakola gitmesi doğru mu? Hoş bir şey mi diyor. Değildir elbet ama daha ne yapabilirim? Ne yapabilirdim ki? Bana vururken vicdanı sızlamayan bir adam için...

Annesini öldürmeye kalkmış, babasını yumruklamış,kardeşlerini evden kaçırmış bir adam için... Şimdi çok korkuyorum hem de çok... psikolog yardımı almalı mıyım? Yoksa zamanla geçer mi? Şikayetimi asla geri çekmeyeceğim ama bu durum ailemde ne tür yaralar açacak bilmiyorum. Ne olur akıl verin.

canım asla geri çekme şikayetinii.. insan insana vurma hakkına sahip değil kaldıki sen onun cocuğusun.. annenle farklı bi evde yaşama sansın varsa ayrıl ordan. eninde sonunda dönücektir eve. doktora kesinlikle git ilerde daha büyük bir tranva yaşamamak için .. allah yardımcın olsun.

Canım sen şikayetini geri çeksen bile(ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKME DERİM ) Savcılık duruma el koyduğundan şikayetin devam eder Kamu davası oldu artık savcılığı gitmekten sakın korkma git ifadeni ver.Allah yardımcın olsun

kahretsinki elimizden bişey gelmiyor offffff...sana sadece şunu yap bunu yap diyebiliriz yaşadığın ortamı ancak kendin daha iyi bilirsin. bizim yorumlarımız sana ne kadar yardımcı olur bilemeyiz . şikayetini alsan tekrar dayak yiyeceksin belki, almasan belki 3-5 ay yatıp çıkıcak yine dayak yiyeceksin. beni en çok düşündürende o annen inan inanamıyorum....çok geçmiş olsun. ne desem inan şaşkınım şuan.:44::44:

Bugün ağzımdan kan geldi...

Ağzından neden kan geldi canım ,yakın olsam yardımına koşsaydım ooff..
yine dayakmı attı baban neden kan geldi bu hayra alamet değil, Beyin kanamasıda olabilir biran önce doktora gitmelisin .Allah yardımcın olsun canım , :44:

canim cok gecmis olsun.cok üzüldüm durumuna :43:
böyle korkuyla yasayip,sagligini,psikolejini bozacagina git bi siginmaya falan yardim iste yerles bi yerlere.nereye kadar böyle.
allah yardimcin olsun.

Canım benim bende herkes gibi çok üzüldüm durumuna, bence ikayetini geri almamalısın, baban tedavi edilmeli, bunun bedelini gencecik bir kızın yaşaması çok korkunç, kol kırılıp yen içinde kalmasın, Allah ım sana acil şifalar versin, babanda işyileşir bir an önce tedavi olur inşAllah

Bunların üzerine önceki gün mahkeme sonuçlandı. Ben 2 ay önce şikayetimi geri çekmiştim ama devlet yine de yürüttü davayı. Babam 4500 tl, para cezası aldı. Tehdit ediyor ve bizi evden attı. Biz de annemin çocuk baktığı yerdeyiz şu an. Babam annemi boşamak istiyor. Ölümle tehdit ediyor, halam arayıp silah aldığını söyledi. Evden çıkmayın diye uyarı yaptı. Napabilirim? Param yok, dgs ve kpssye hazırlanıyorum tek kurtuluş yolum bu. Ama bu haldeyken pek de oluru olmuyor . İş bulsam o süre içinde nerede kalıcam ve artık bu şehirde kalamam. Artık annemde var benimle yalnız değilim. Annemle bir yerlere sığınmak çok daha zor. Bana akıl verebilecek biri vardır diye umuyorum. Birilerine çok ihtiyacım var.

Çok geçmiş olsun. Şikayetini geri çekme, babanın tedavi olması lazım. Hiç bi şekilde katlanmak zorunda değilsin.

baba baba dıye bızı öldürsede sesımızı cıkarmayalım...sen etrafındakılere ne bakıyorsun yarın bır gun baban senın annenın allah korusun canınıza kastetse o başkaları yaa bır komsu vardı bır karısını kızını vurdu öldürdü tüh yazık der geçer...of of bır hayat yaşıyoruz ama ne yaşıyoruz...sakın şikayetını geri çekme arkadaşım.

öncelikle geçmiş olsunn allahm neden böylee yaa bende de var öle bi baba allaha şükür şimidye kadr ben dayak yemedim ama
evdeki herkes nasibini aldı ben allah ıslah etsin diorum valla başka bişi demiorum
böyle yaptıkcaa soğuyorumm saten sevmiyorum ama baba işte sadece SAYGI ;)

mahkeme sonucuna inanamıyorum. para cezası... acaba şikayetini geri çektin diye mi? bu adam psikolojik gözetime tutulmadı mı? inanamıyorum ya adam silah almış.... yarın Allah korusun bir halt yese birinizin canını yaksa o davadaki görevli herkes ne hissedecek? sen öncelikle savcılığa dilekçe ver. silah aldığını ilet. annenden boşanmak istemesi de iyi. 21 yaşındasın ve sanırım önlisans mezunusun. al anneni uzak bir şehre gidin. yerinizi de söylemeyin kimseye. sıfırdan bir hayat kurun. 2 kadın çalışırsınız gül gibi de geçinirsiniz. korkma hiç. hiç bir şey yapamazsan annen çocuk bakar sen sekreterlik yaparsın bir yerde, ufak bir oda tutarsınız. şiddetle can korkusuyla yaşamaktansa, azıcık aşım kaygısız başım...

akrabalarınızda biraz para isteyebilir misiniz? başlangıç için. yol paranızı bir kaç aylık kiranızı karşılayacak kadar. dedeniz belki yardım edebilir. kadınma sığınma evine de gidebilirsiniz iş bulana kadar. güçlü durun. üzülmeyin.Allah yardımcınız olsun.

Nasıl yani????
Boşanmak istiyor ama ölümle mi tehdit ediyor? bir de silah almış.
Bence polisi arayın tekrar can güvenliğinizin olmadığını anlatın.bir ekip gelip sizi alsın ordan.Siz çıkmayın.
Annenizin çocuk baktığı yeri biliyordur zaten.neyi bekliyorsunuz??
Ha boşanmak için mi tehdit ediyor onu anlayamadım.eğer öyleyse boşansın tabii ki annen.
ikiniz mis gibi geçinir gidersiniz.

Herkes ana-baba olamıyor maalesef..Yazık kuzum sana bir sana olmuş olan..Ne annene ne de babana acıyorum..

Dayak hayvana bile yakışmıyor ki insana yakışsın..Elleri kırılsın ! şu mübarek cuma yüzü suyu hürmetine .

Back