off sanırım bende bu stresi iki hafta sonra yaşıcamm.
ben söylemicem annem söylicek ama babamım tepkisi ne olucak bilmiyorumm:26:
Kızlar bir de bayramdan sonra gelicek sevgilimgiller.
ve isteme olduktan bi hafta sonra söz düşünüyoruz. nişan yapmıcaz.
şimdi ilk geldiklerinde hemen isteme verme olayı olmaz mı?
Ben öyle sanıyordum gelecekler ilk, isticekler, kahveler falan sonrada bi hafta sonra söz diye düşünüyordum
yani önce tanışma gibi bir şey mi olucak önden, biz bi düşünelim falan deyip sonradan mı istencem ben
Ben belcikadan Busra,
8 yasinda annemi kaybetim bi babam ben ve abim vardi ablam evlendi 2 sene once suan 17 yasindayim 14 yasinda kampa gitmistim hocalar gelmisti bir hotelde kaliyorduk
bir yengeyle tanistim o yengenin oglu vardi 20 yasinda ve ben ona resmen asik olmustum o almanyadadandi kamp sonrasi onu daha gormem saniyordum
kamptan 1 ay sonra almanyaya gittim ve onu gordum annesi beni cok sevmisti bir ablayla danistim bunu abla o buyuk birisi vardir kesin dedi ve ben onu 6 ay bekledim bu arada 15 yasima girmistim ve beni baska istiyenler oldu hayatta cok tecrube yasadim kucuk yasta olgunlastim ve bi hoca araciligiyla beni biri aradi bir erkek 18 yasinda benimle tanismak istedigini soyledi ben onu okuldan taniyordum zaten dinine bagli kotu biri degildi kabul ettim ve 3 ay fln gorustuk sevdik ben gizli is yapmayi sevmem hemen babama soylemek istemistim babam ozaman turkiyedeydi
ona mesaj attim baba ben biriyle tanistim konustuk sevdik geldiginde konusuruz dedim ve babam geldi beni dovmeye calisti telefonumu elimden almaya calisti cok seyler oldu konusmadiigimiz zamanlar ve sonra 1 sene gecti babam oglanla tanismak istedi konustular az cok anlastilar sevdi babam ben oglanin annesiyle konustum cok sevdim bana sarilmasi rahmetli annem gibiydi ve bir sene daha gecti aradan simdi 2 senedir beraberiz herkes biliyor iliskimizi laf cikmasin diye sozlenmek istiyoruz oglanin annesi martta soz takmaya gelcez diyor babam pek o tarafli olmuyor dedemler cok sinirli babamin aklini yikayip duruyorlar ve bu iki sene gectikten sonra ne duyuyorum biliyormusunuz almanyadaki oglanlarda beni istemeye gelmek istediklerini
Aklim cok karisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?