Kız İsteme baba ben yuvadan uçuyorum..babanıza/ailenize nasıl söylediniz ???

merhaba kızlar ilk sayfadan son sayfaya kadar okudum çoğunuz bu meseleleri aşmış çok sevindim allah tamamına erdirsin :13:
ben de annesine söyletenlerdenim babam sert bir insan değildir ama kendimi bildim bileli hep aramızda bir mesafe vardı..
annem doğum günümde açıklamıştı babama ben gündüz sevgilimin yanındaydım ve akşam eve döndüğümde işlem tamamdı.. her doğum günümdeki gibi mum üfledim pastayı kestik babam kutladı öptü beni yanaklarımdan birkaç gün sonra da yüz yüze konuştuk yani lafın gelişi yüz yüze çünkü birbirimize bakamadık annemin de yanımda olmasını istemiştim o da oradaydı ara sıra evet evet tabii diyordu

benimde inş şubatta olcak tabi babam verirse.ocakta sölücez babama bende çok korkuyorum...
cnm ilkönce aileler tanışcak, ondan sonra istemeye gelirler sonrada söz kesilir...yani bizimki böyle olacak inş

Yedi yıllık bi ilişkimiz var ve beş yıldır babam biliyor, biliyor ve destekliyor. Tanıştırmam lisede olmuştu. Sağolsun sevgilim de babamın ve annemin güvenini bu güne kadar hiç boşa çıkarmadı. Sanırım bu konuda çok şanslıyım

rüya gibi gelen evlilik teklifi gecesi parmağıma giren tektaş sonrası babama konuyu açtım. çok anlayışla karşıladı merak etti resmi var mı hiç dedi. Bende onun tek resmini gösterecğim yerd eikimizin resmini gösteriverdim hiç aklıma gelmedi, bensiz düşünemedim onu fotoraflarda. boyle gözüne sokar gibi gösteriverdim fotografımızı

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var işin içinden çıkamıyorum
Babam tamam diyecek birisi ama annemin etkisinde kalıp olumlu bakmıyor bu işe. Sevgilimde artık istemeye gelsek diye ısrar ediyor . Nasıl ikna edebilirim babamı ? Aramız da kötü of yardım edebilir misiniz nasıl söylemeliyim

Annem üç dört gün önce söylemişti babama. ben babam küser konuşmaz benle falan diye düşünüyodum ama hiçbir şey yokmuş gibi konuşmaya devam etti benle:44:
Ama bugun gerçekten soguk soguk terler döktüm karşısında, sorularına ne cevap vericeğimi şaştım :18:
Ama çok şükür bunu da atlattım. üstelik beni iki üç sene vermeyi düşünmemesine rağmen şimdilik sorun olmaması içimi çok rahatlattı.
Sırada kurbandan sonra istemeye geleceklerini söylemek kaldı , daha onu bilmiyo çünkü

Son düzenleme:
Ya benimde 1.5 yılı askın bir iliskim var erkek arkadasım aileme söylememi istiyor 4-5 aydır evlenmemizede daha cooookk var ne annem ne babam bilmiyor iliskim oldugunu ah bi söyleyebilsem offf

ben abıme söylemıstım en cekındıgım abıme kızar derdım hep benı öldürür meğer en anlayısla karsılayan oydu cunku oda askı için cok cekmıstı ailesi vermemişti benı cok ıyı anladı bı süre karalara bagladı yanı cok durgunlasmıstı ama babama abım söyledi ben işteyken gece 1de eve gidiyordum eve gittim e. abim y. abim babam annem oturmus konusuyorlar babam üzgün ben gözüm gibi baktım nasıl ellere teslim edeyım dedi anladım ve gözlerden yaslar süzüldü sonra gelişti olaylar ve evlendık :)mutluyuz darısı sevenleree

hahahahaha konu baslıgını gorunce o unler aklıma geldı:=)
babama soleme fırsatım bıle olmadı ne acıı:))
cunku benı elele yakalamıstı sevgılımle sonrada nısan evlılık:)
bence solemek ıcın strese gırmeyın en ıyı cozum elele gezdıgı yerlerde dolasmak hhehehehehe

hahahahaha konu baslıgını gorunce o unler aklıma geldı:=)
babama soleme fırsatım bıle olmadı ne acıı:))
cunku benı elele yakalamıstı sevgılımle sonrada nısan evlılık:)
bence solemek ıcın strese gırmeyın en ıyı cozum elele gezdıgı yerlerde dolasmak hhehehehehe

bi gün karar verdim söylicem.. babamda çok serttir. ve erkeğin e sini konuşmazdım onla. hep annemle konuşurduk.. neyse odamda alıştırma yaptım. aynayla,ayıcığımla vs ama nasıl titriyorum. mutfağa geçtik yemeğe.adam acıkmış,doldur doldur diyo anneme bende o anda pat diye lafa girdim. baba beni görmeye gelecekler 2 hafta sonra dedim.. ama seim nasıl titriyo.. babam önce bi şok oldu. bugüne kadar benden böyle bişi ne görmüş ne duymuş.kimmiş o kimin nesiymiş fln diye sormaya başldı..bende cevap veriyorum ama bilmediği dersten sözlüye kalkmış öğrenci gibi titriyorum anlattım artık ..başlamak zor o konuşmaya.. başladın mı devamı geliyo zaten.. neyse o aç adamın boğazından artık bişi geçer mi... düşündü düşündü kalktı sofradan siz yiyin dedi. :26: hayatımda ilk defa babama açılacak cesareti bulduğum adamla da olmadı ona yanıyorum.. ilk kez açıldım ve beni aileme mahcup etti.. tirtirtitrediğime mi yanayım ,rezil olduğuma mı yanayım yoksa babam kurt gibi açken onca yemekten olduğuna mı yansın şimdi

sana diyeceğim benim gibiyse babanla aran ,yani çekiniyorsan hiç şansını zorlama kuzum..annene havale et direk :)) hayırlısı olsn

Son düzenleme:
Babam zaten erkek arkadaşımı 2 yıldır tanıyordu fakat biricik kızı için daha hazır değil, hiçbir zamanda olamayacak.
2 hafta önce annem biraz konuyu açmış, geçenlerde de babam beni aldı karşısına, aklında soru işareti olmadığı için bana fikrimi sordu, ben anlattım o dinledi. Tamam kızım gelsin istesinler vereceğim seni dedi.. Canım babam benim yaa Arkadaş gibi olmanın verdiği avantaj var fakat yine de zor bi durum.. Gözler dolu dolu, ses titrek..
Allah kolaylık versin herkese

kız çocukları babaya düşkün olurmuş ya, gerçekten çok dogru ya. daha çok var ama ben babama acaba nasıl söylerim. galib söyleyemem.
ama söylersem alırım bi odaya yalnız konuşurum. anlaşırım. ama babadan ayrılma çok zor düşündüm ktü oldm

Ben belcikadan Busra,

8 yasinda annemi kaybetim bi babam ben ve abim vardi ablam evlendi 2 sene once suan 17 yasindayim 14 yasinda kampa gitmistim hocalar gelmisti bir hotelde kaliyorduk
bir yengeyle tanistim o yengenin oglu vardi 20 yasinda ve ben ona resmen asik olmustum o almanyadadandi kamp sonrasi onu daha gormem saniyordum
kamptan 1 ay sonra almanyaya gittim ve onu gordum annesi beni cok sevmisti bir ablayla danistim bunu abla o buyuk birisi vardir kesin dedi ve ben onu 6 ay bekledim bu arada 15 yasima girmistim ve beni baska istiyenler oldu hayatta cok tecrube yasadim kucuk yasta olgunlastim ve bi hoca araciligiyla beni biri aradi bir erkek 18 yasinda benimle tanismak istedigini soyledi ben onu okuldan taniyordum zaten dinine bagli kotu biri degildi kabul ettim ve 3 ay fln gorustuk sevdik ben gizli is yapmayi sevmem hemen babama soylemek istemistim babam ozaman turkiyedeydi
ona mesaj attim baba ben biriyle tanistim konustuk sevdik geldiginde konusuruz dedim ve babam geldi beni dovmeye calisti telefonumu elimden almaya calisti cok seyler oldu konusmadiigimiz zamanlar ve sonra 1 sene gecti babam oglanla tanismak istedi konustular az cok anlastilar sevdi babam ben oglanin annesiyle konustum cok sevdim bana sarilmasi rahmetli annem gibiydi ve bir sene daha gecti aradan simdi 2 senedir beraberiz herkes biliyor iliskimizi laf cikmasin diye sozlenmek istiyoruz oglanin annesi martta soz takmaya gelcez diyor babam pek o tarafli olmuyor dedemler cok sinirli babamin aklini yikayip duruyorlar ve bu iki sene gectikten sonra ne duyuyorum biliyormusunuz almanyadaki oglanlarda beni istemeye gelmek istediklerini
Aklim cok karisik

Canım önceden aşık olmuştum dediğin çocuğa gerçekten aşık olsaydın başkasını sevemezdin.
Hem araya zaman girmiş vs. çocuğa karşı duyguların azalmış olabilir.
Şu an birlikte olduğun çocuğu gerçekten,yürekten sevdiğine inanıyorsan devam et.
Onu yarı yolda bırakıp diğer çocuğa gitmen çok kötü olur. Kafanı ne karıştırıyor?
Almanya'da ki çocuğa dair içinde bir his var da o mu aklını karıştırıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…