• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme baba ben yuvadan uçuyorum..babanıza/ailenize nasıl söylediniz ???

Canım senin iş oldu yani şimdi öylemi çok güzel yaa çok sevindim :) evet bizdede siyasi etnik durumlar var. Ama bende katlanıcam babam şu an konuşuyo söyleniyo ama senin dediğin gibi,bir anlık söylenen şeyler oluyor fazla büyütmemeli, zaten şunu gördükten sonra ben bu kızı buna vermesemde konuşmaya devamedecek madem öyle başka çare kalmıyor,önce vazgeçirmeye çalışıyorlar,bakalım artık kısmetse bende zamana yayarak bu fikrimi empoze edicem vazgeçmediğimi görüncede durum tatlıya bağlanacak heralde:)

evet kuşum ben sözlüyüm şu an.bayramda da nişanım var allah nasip ederse:nazar:..aynen cnm ayrılmayacağını ama vermezsenizde evlenmeyeceğini kesin bi biçimde anlat babana.evet vazgeçirmeye çalışıyorlar.ben hatta bazen acaba büyük sözü dinlemek mi lazım diye şüphelere bile düşmüştüm.ama cnm güzel düşün güzel olacak inan..sevdiğine güveniyorsan ve mantıklı kararlarda alabiliyorsan hiç korkma..hayatta başımıza gelen her şey önce allahtan sonrada düşüncelerimizden ötürüdür..bu yüzden güzel şeyler düşün,ve mantıklı kararlar aldıktan sonrada hiç korkma..gül düşün, gülistan ol bebebeğim..

ben de benı isteyen biri var dedım. oda sordu kımmış neymiş nereleı ne iş yapar ailesı nasıl onu bunu şunu ebesı dedesı.:D:D:52:
sonra benım gözlerımın içine baktı bıldı 1 hafta araştırdı sonrada verdı, ne korkuyorsun çat dıye söle:D

ben hala söylemedimm üstelik bayramdan sonra kesin gelecekler. bakalım babacım ne tepki verecek:5:

Kızlar selamlar hepinize

korkacak bişey yok evet biraz tavır takınıyorlar ama zamanla onlarda kabulleniyor ben şuan nişanlıyım :) :32::32:

ben hala söylemedimm üstelik bayramdan sonra kesin gelecekler. bakalım babacım ne tepki verecek:5:

aynı durumdayız canım..gerçi annem söyledi bende vardım yanında ama yorum yapmadı yüzü bile değişmedi.napalım gelince adamlaı kovacak hali yokya:)
ama işte onunda gönlü olsun istiyor insan.

acaba ben ne derimki şakadanak düşüp bayılırmıyım utanırım ayyy daha evlenme vaktimde gelmediiiiiiii zateen
ben anneme söyletirim heralde :27:

Son düzenleme:
evet kuşum ben sözlüyüm şu an.bayramda da nişanım var allah nasip ederse:nazar:..aynen cnm ayrılmayacağını ama vermezsenizde evlenmeyeceğini kesin bi biçimde anlat babana.evet vazgeçirmeye çalışıyorlar.ben hatta bazen acaba büyük sözü dinlemek mi lazım diye şüphelere bile düşmüştüm.ama cnm güzel düşün güzel olacak inan..sevdiğine güveniyorsan ve mantıklı kararlarda alabiliyorsan hiç korkma..hayatta başımıza gelen her şey önce allahtan sonrada düşüncelerimizden ötürüdür..bu yüzden güzel şeyler düşün,ve mantıklı kararlar aldıktan sonrada hiç korkma..gül düşün, gülistan ol bebebeğim..

canım hayırlı uğurlu olsun :) allah tamamına erdirsin çok sevindim,bu arada cezalıydım geç cevap verdim kusura bakma :)

merhaba sevgilimle evlenmeye karar verdik onun bütün ailesi biliyor ve onaylıyor ama babama defalarca söylememize rağmen istemiyorum diyor istememesinin nedeni yok aslında neden benim kızım diyor bana kıyamıyormuş yarın gelmek istiyorlar annem gelicekler diyince istemiyorum almam eve falan dedi napıcam ben ??:59:

ancak girebildim geldiler babam şaşkınlıktan anlayamadı nolduğunu oturdular konuştular tanıştılar biz size haber vericez dedi ama vermicekmiş beni :( anneme öyle söylemiş :(

bende çoooook korkuyordum babamdan, ama o kadar etrafta evlilik konusu geçiyorki birde bizzat babamın suratına ooo bu güzel kızı sana bırakmazlar, istemeye gelen yok mu denilince yavaş yavaş temeller oluştu :3:

sağolsun annem dün pat diye bana sormadan söyledi :47: dünden beri babamla karşılaşmayım diye odamdan çıkamıyorum utancımdan :17: babamda anneme şok oldum demiş o daha okuyo aceleleri neymiş demiş annem kızda istiyo diyince bişey diyememiş :62: ama bana biraz kırgın gibi babam yada gerçekten şokta :9: bakalım ne zaman biticek bunun stresi :59:

off sanırım bende bu stresi iki hafta sonra yaşıcamm.
ben söylemicem annem söylicek ama babamım tepkisi ne olucak bilmiyorumm :( :26:

Kızlar bir de bayramdan sonra gelicek sevgilimgiller.
ve isteme olduktan bi hafta sonra söz düşünüyoruz. nişan yapmıcaz.
şimdi ilk geldiklerinde hemen isteme verme olayı olmaz mı?
Ben öyle sanıyordum gelecekler ilk, isticekler, kahveler falan sonrada bi hafta sonra söz diye düşünüyordum:31:
yani önce tanışma gibi bir şey mi olucak önden, biz bi düşünelim falan deyip sonradan mı istencem ben :31:

Back