- 5 Nisan 2011
- 473
- 18
- 318
Canım senin iş oldu yani şimdi öylemi çok güzel yaa çok sevindim :) evet bizdede siyasi etnik durumlar var. Ama bende katlanıcam babam şu an konuşuyo söyleniyo ama senin dediğin gibi,bir anlık söylenen şeyler oluyor fazla büyütmemeli, zaten şunu gördükten sonra ben bu kızı buna vermesemde konuşmaya devamedecek madem öyle başka çare kalmıyor,önce vazgeçirmeye çalışıyorlar,bakalım artık kısmetse bende zamana yayarak bu fikrimi empoze edicem vazgeçmediğimi görüncede durum tatlıya bağlanacak heralde:)
evet kuşum ben sözlüyüm şu an.bayramda da nişanım var allah nasip ederse..aynen cnm ayrılmayacağını ama vermezsenizde evlenmeyeceğini kesin bi biçimde anlat babana.evet vazgeçirmeye çalışıyorlar.ben hatta bazen acaba büyük sözü dinlemek mi lazım diye şüphelere bile düşmüştüm.ama cnm güzel düşün güzel olacak inan..sevdiğine güveniyorsan ve mantıklı kararlarda alabiliyorsan hiç korkma..hayatta başımıza gelen her şey önce allahtan sonrada düşüncelerimizden ötürüdür..bu yüzden güzel şeyler düşün,ve mantıklı kararlar aldıktan sonrada hiç korkma..gül düşün, gülistan ol bebebeğim..