b12 iğnesi

Bunların hepsinin sebebi hipotitoid
Artı bir de B12 eksikliği de olunca daha ağır etkileniyor vücut
lütfen söylenenleri dikkate alın ve kullanmaya başlayın
Ben kendi annemde yaşadım hepsini hiç ilaçalrı kullanmadı en son raddeye gelince doktor hastaneye yatmasını istedi
Hatta onu bile bizim zorumuzla kabul etti ve şuan ilaçlarını kullandoğı için çok iyi ve o gnleri hatırlmak bile istemiyor
Daha öncede söylediğim gibi kilo da almadı yıllardır aynı kiloda

Ilk kutuyu iki gunde bie vurunuyorum.
Sonrasinda ayda bir devam edecek.
Ben de omur boyu kullanacagim insallah. Kilo da yapmadi daha once de kullandim. Kullanmaya da devam ediyorum.

canım ben bir yaz boyunca kullandım küçük ampul pembe dimi. Ben ilk 2 hafta hergün sonra gün aşırı daha sonrada haftada bire düşürerek azalttı doktorum. Hergün olanda iştahsızlık oldu bende yiyemedim hiç birşey. 2 hafta sonra cidden iştahım açıldı. Doktoruma sordum iğnenin etkisi olabileceğini söyledi. Ve 7 kilo aldım. Sağlığım için aldım ama böle düşün.

Annem de kullandı kilo almadı. Çevrenin değil doktorun dediğini uygulayın B12 ciddi bir sorun unutkanlık vs çok önemli.

canım hep spor ve düzgün beslenmeyi alışkanlık haline getirsen iyi olur
b12 siz de olmaz mutlaka olmalsın..

Canım B12 kendi başına nasıl kilo yapsın, asıl kansızlık kilo verememede önemli bir nedendir.

B12 kilo yapmaz, iştah açar. i.e. nasılsa iştahım var diye yemezsen hiç bişeycikler olmaz.

felaket tellallığı yapmış olmayım ama b12 eksikliği kansere bile sebep oluyormuş. onun için bırakan arkadaşlar bi daha düşünsün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…