Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaz bitince fraksıyonel lazer yaptırırsınızİğne vurulduktan sonra yüzümde birden sivilceler çıktı. Antibiyotik tedavisi başladım ama çenemde baya kaldı izler vs var nasil geçirdiniz
Çoğu kişi de olmusHiç sivilce çıkaranı duymadım. Yan etkilerinde yazıyor mu sivilce?
Mart ayından beri çıkıyorEvet yapar. İzler zamanla geçer bence. Oynamayın.
Evet maalesefBenim avuç iclerim kuruyup soyulmustu. Bence olabilir bunyeden bünyeye değişiyor .
Kullanmayı bırakmış mıydınızEvet maalesef
5 gün üst üste vuruldum sonra kullanmayı kestim. Baktım geçmiyor cildiye doktoruna gittim söyledim. O da arka arkaya vurulduğum için böyle olduğunu söylediKullanmayı bırakmış mıydınız
İğne vurulduktan sonra yüzümde birden sivilceler çıktı. Antibiyotik tedavisi başladım ama çenemde baya kaldı izler vs var nasil geçirdiniz
Sivilce mi pul pul olduBenim yüzümde pul pul olmuştu resmen soyulur gibi. Kendiliğinden geçti.
Çok geçmiş olsun benim de yüzümde çıktı sivilceler 3 aydır geçmiyorEvet yapar kardesim karaciger tedavisi gormustu ve izler gecmedi cok uzun sure tedavi gordu
Sivilce mi pul pul oldu
Benim de sivilce yaptı baya ama öyle böyle değil sizin hemen mi geçtiYok bildiğimiz soyulma ama gerçekten çok kötüydü.
Benim de sivilce yaptı baya ama öyle böyle değil sizin hemen mi geçti
Ben de olmuştum ama hiç sivilce çıkarmadım.İğne vurulduktan sonra yüzümde birden sivilceler çıktı. Antibiyotik tedavisi başladım ama çenemde baya kaldı izler vs var nasil geçirdiniz
Yaaa ne biçim bir şey se geçmek bilmiyorYok baya sürdü neredeyse 2 ay maalesef.
Bol su içtim ve nemlendirdim ama 2 ay sonra geçti.