• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

B12 Eksikligi

ticaretcikiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2019
320
78
18
26
Kendimi çok halsiz hissediyorum çok çabuk acikiyor ve yoruluyorum. Saçlarım da tutam tutam dökülüyor. 2 ay önce kan tahlili yaptırdım ama doktorum izindeydi diğer doktor da bakmadı tahlillerime. Her sene aynı şey. Bu b12 eksikliğini nasıl halledebilirim? Doktordan randevu almak için bekliyorum ama tüm randevular dolu

Tahlil sonucların elindemi b12 kaç cikmis belli bir referans aralığı ve ortalamalar var tabi ki doktoruna danışarak hareket et ama sonuçlardan da anlasilir

Solgar ın biotin ilacı vardı saç dökülmesi için . Ben kullanmadım ama bir arkadaşım fayda görmüştü. Bi araştırın isterseniz

Sabah erkenden sağlık ocağına git vitaminlerime baktırmak istiyorum de şikayetlerini anlat zaten bakarlar.
Benimde düşüktü (190) hap kullandım 2 hafta sabah ve akşam.
Kontrolde 900 olmuştu.

Kendimi çok halsiz hissediyorum çok çabuk acikiyor ve yoruluyorum. Saçlarım da tutam tutam dökülüyor. 2 ay önce kan tahlili yaptırdım ama doktorum izindeydi diğer doktor da bakmadı tahlillerime. Her sene aynı şey. Bu b12 eksikliğini nasıl halledebilirim? Doktordan randevu almak için bekliyorum ama tüm randevular dolu
Bana bir ara doktor iğne vermişti onu kullandım eminim ilaç iğne vs bir şey verir

Merhaba bende de aynı durum var ama bir tek b12 eksikliği olduğunu sanmıyorum.
Tekrar test yaptırabilirsiniz

Back