- 3 Haziran 2018
- 286
- 177
-
- Konu Sahibi Yazanhanim
Birde bebiş isteyince vitaminler tam olsun istiyorum :) bi sorun bana da söyleyin size zahmetb12 plus diye bir şey varmış eczanelerde satılan dil altı tableti şeklinde...bende bugün gidip soracağım ..kısa zamanda 1000 lerin üstüne çıkarıyormuş bende de kronik hemen düşer.
Ayda bire geçtiniz demek. O iğneler kullanırken bebek düşünülmüyor maalesef. Ben birde bebek istediğim için iğne olmak istemistemiyorumBen ayda bir dodex iğne yaptırıyorum.Depolarim dolsun diye çünkü önemli bir vitamin
Hangisi mesela ?Tablet formu kullanabilirsiniz. Daha uzun surede etkilidir ama etkilidir.
Hangisi mesela ?
Ayda bire geçtiniz demek. O iğneler kullanırken bebek düşünülmüyor maalesef. Ben birde bebek istediğim için iğne olmak istemistemiyorum
Neden? Ben hamileyken kullandım. Niçin kullanırken bebek düşünülmediğini anlamadım açıkçası?Ayda bire geçtiniz demek. O iğneler kullanırken bebek düşünülmüyor maalesef. Ben birde bebek istediğim için iğne olmak istemistemiyorum
Zaten kasa yapiliyor deri alti nerden ciktiAyrıca iğneler ile ilgili çevremde çok olumsuz örnek yaşadım, ve b12 iğnelerinin deri altına değilde kasa yapılması gerektiğini ve uzman hemşire gerektiğini ögrendim.
sorarsam yazarım.Birde bebiş isteyince vitaminler tam olsun istiyorum :) bi sorun bana da söyleyin size zahmet