- 3 Haziran 2018
- 286
- 177
- Konu Sahibi Yazanhanim
Bebek düşünürken ve hamileyseniz ilk 3 ayı geçmeden kullanılmıyor demişti aile hekimimNeden? Ben hamileyken kullandım. Niçin kullanırken bebek düşünülmediğini anlamadım açıkçası?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek düşünürken ve hamileyseniz ilk 3 ayı geçmeden kullanılmıyor demişti aile hekimimNeden? Ben hamileyken kullandım. Niçin kullanırken bebek düşünülmediğini anlamadım açıkçası?
İlk defa duydum. Ben kullandım hamileyken şükür bir sorun olmadı.Bebek düşünürken ve hamileyseniz ilk 3 ayı geçmeden kullanılmıyor demişti aile hekimim
Bende şaşırdımİlk defa duydum. Ben kullandım hamileyken şükür bir sorun olmadı.
Konuyu doğru yere mi açtım bilemedim ama sanırım en çok burada okunabilirdi.
Öncelikle merhaba. B12 eksikliğim sınır derecesinde ve bi çok yan etkilerini yaşamaya başlamıştım şuan bi süre toparladım çok şükür. İğneler kullandım yaklaşık 1 ay. Ama artık iğne kullanmak istemiyorum. Vitamin takviyesi olarak başka bi ürün kullanan oldu mu? Kullanıpta düzeldim diyebilecek biri?
Tahlil sonuçlarını yazar mısınız alıncaBenim sıfır gibi bişeydi ve 3 kutu iğne oldum, son iğnem haftaya sonra tekrar tahlil vereceğim bakalım işe yaramışmı. Bol bol et tüketmelisin ayrıca
Benim cok düşüktü. Ara ara hap ve igne kullaniyordum .Yine degerim yerlerdeyken hamile kaldim .Dr hemen b12 ignesine basladi .Aksi halde dusuk tehlikesinden bahsetti .Aile hekiminiz neden oyle demis cok sasirdim .Haftada 3 kere yaptirdim 5.haftamdan itibaren sonra haftada bir sonra 2 haftada bir derken duzeldi .Bebegimi kucagima aldim cok sukur .Bebek düşünürken ve hamileyseniz ilk 3 ayı geçmeden kullanılmıyor demişti aile hekimim
Konuyu doğru yere mi açtım bilemedim ama sanırım en çok burada okunabilirdi.
Öncelikle merhaba. B12 eksikliğim sınır derecesinde ve bi çok yan etkilerini yaşamaya başlamıştım şuan bi süre toparladım çok şükür. İğneler kullandım yaklaşık 1 ay. Ama artık iğne kullanmak istemiyorum. Vitamin takviyesi olarak başka bi ürün kullanan oldu mu? Kullanıpta düzeldim diyebilecek biri?
Benim de düşüktür. Simdi tablet kullanmaya basladim yeniden 1 haftadir. Iyi geldi aslinda..
Merhaba, teşekkür ederim. Zaman zaman aşirı halsizlik, kronik yorgunluk hissettiğimde kullanırım. Marka adı vermek yasak olabilir diye açik yazmayım ama Be....ol b12 adında bir hap. Su ile yutuluyor yani. Bana çok fayda ederdi.Merhaba hamilesiniz sanırım Allah tamamına erdirsin tabletten kastınız Nbt life çiğneme tableti mi? Bende onu yeni aldımda ne kadar sürede nasıl etkisi oldu size?
Bu arada hamile misiniz? O nedenle mi sordunuz acaba?Merhaba hamilesiniz sanırım Allah tamamına erdirsin tabletten kastınız Nbt life çiğneme tableti mi? Bende onu yeni aldımda ne kadar sürede nasıl etkisi oldu size?
Merhaba, teşekkür ederim. Zaman zaman aşirı halsizlik, kronik yorgunluk hissettiğimde kullanırım. Marka adı vermek yasak olabilir diye açik yazmayım ama Be....ol b12 adında bir hap. Su ile yutuluyor yani. Bana çok fayda ederdi.
Normalde düşüktür her tahlilde, hissediyorum bazen cok düsüyor. O nedenle kullanıyorum.
Simdi hamile olduğum için vitamine başladım. O da iyi geldi..
Kusura bakmayın, üzmek istememiştim. Allah nasip edecektir inşallah..O markayı biliyorum ancak dozu düşük olduğu için kullanmak istemedim bide çok kötü kokuyor bir arkadaş tavsiyesiyle başka bir marka aldım etkili olduğunu söyledi 1,5 ayda değerini 800'e çıkarmış
Benimki en son yaptırdığımda 195'ti ama aylardır baktırmadım bi müddet kullanıcam
Aslında halsizlik yorgunluğum yok şuan ama takviye amaçlı kullanıyorum
Çiğneme tableti bu. Hiç kokusu kötü tadı yok
Bu arada hamile değilim şuan ben malesef 13 ay önce kürtaj oldum o zamandan beri bekliyorum
Kusura bakmayın, üzmek istememiştim. Allah nasip edecektir inşallah..
Evt o marka çok kötü kokuyor, benim de 200 ün biraz üstünde seyreder genelde tahlillerde.. bu defaya ihtiyaç duyduğumda, sizin bahsetmiş olduğunuzu deneyeceğim.