B12 eksikliği

Kızlar şimdi new life b12 plus dil altı tablet aldım. 2 ay kullanılıyormuş. Onu kullanıp değerlerime baktırıcam hadi hayırlısı. Rabbim herkese şifa versin

Solgar in metilkobalamini ni kullanabilirsiniz. 1000 mg ilk dil altı tableti. Emzirirken kullandim. Beynim sungere donmus resmen cok faydasini gordum.

Ayrica doktor bebeğime wellcare in yine 1000mg lik metil b12 sini önerdi. Dil altına yine ama damla. Geçmiş olsun .

Benim sıfır gibi bişeydi ve 3 kutu iğne oldum, son iğnem haftaya sonra tekrar tahlil vereceğim bakalım işe yaramışmı. Bol bol et tüketmelisin ayrıca

Bizim b12ler de normalinden yüksek.Yuksek olmasının zarari var mı acaba
Kırmızı et tüketiyor musun? Yumurta,balik ve et sık yemen lazım.

Bebek düşünürken ve hamileyseniz ilk 3 ayı geçmeden kullanılmıyor demişti aile hekimim
Benim cok düşüktü. Ara ara hap ve igne kullaniyordum .Yine degerim yerlerdeyken hamile kaldim .Dr hemen b12 ignesine basladi .Aksi halde dusuk tehlikesinden bahsetti .Aile hekiminiz neden oyle demis cok sasirdim .Haftada 3 kere yaptirdim 5.haftamdan itibaren sonra haftada bir sonra 2 haftada bir derken duzeldi .Bebegimi kucagima aldim cok sukur .

Yıllardır b12 eksikliği çeken biri olarak samimi söylüyorum ki kafamda saç kalmamıştı resmen, saçlarım aşırı dökülür üşürdüm şans eseri eczaneci önerisiyle ocean methyl b12 aldım 1 ayda saç dökülmem durdu resmen. Yıllarca hap kullandım iğne oldum hiçbiri fayda etmedi yükselmedi b12'im ama bu ürün dil altına sıkılarak kullanılıyor ağrı acı yok en kolay yol oldu benim için. Doktoruna ya da eczaneye sorup sen de bilgi al bence ve sakın ihmal etme. B12 eksikliği ciddi rahatsızlıklara neden olabiliyor maalesef ki

Benim de düşüktür. Simdi tablet kullanmaya basladim yeniden 1 haftadir. Iyi geldi aslinda..

Merhaba hamilesiniz sanırım Allah tamamına erdirsin tabletten kastınız Nbt life çiğneme tableti mi? Bende onu yeni aldımda ne kadar sürede nasıl etkisi oldu size?

Merhaba hamilesiniz sanırım Allah tamamına erdirsin tabletten kastınız Nbt life çiğneme tableti mi? Bende onu yeni aldımda ne kadar sürede nasıl etkisi oldu size?
Merhaba, teşekkür ederim. Zaman zaman aşirı halsizlik, kronik yorgunluk hissettiğimde kullanırım. Marka adı vermek yasak olabilir diye açik yazmayım ama Be....ol b12 adında bir hap. Su ile yutuluyor yani. Bana çok fayda ederdi.
Normalde düşüktür her tahlilde, hissediyorum bazen cok düsüyor. O nedenle kullanıyorum.
Simdi hamile olduğum için vitamine başladım. O da iyi geldi..

O markayı biliyorum ancak dozu düşük olduğu için kullanmak istemedim bide çok kötü kokuyor bir arkadaş tavsiyesiyle başka bir marka aldım etkili olduğunu söyledi 1,5 ayda değerini 800'e çıkarmış
Benimki en son yaptırdığımda 195'ti ama aylardır baktırmadım bi müddet kullanıcam
Aslında halsizlik yorgunluğum yok şuan ama takviye amaçlı kullanıyorum
Çiğneme tableti bu. Hiç kokusu kötü tadı yok
Bu arada hamile değilim şuan ben malesef 13 ay önce kürtaj oldum o zamandan beri bekliyorum

Kusura bakmayın, üzmek istememiştim. Allah nasip edecektir inşallah..
Evt o marka çok kötü kokuyor, benim de 200 ün biraz üstünde seyreder genelde tahlillerde.. bu defaya ihtiyaç duyduğumda, sizin bahsetmiş olduğunuzu deneyeceğim.

Amin teşekkür ederim. Evet etkili bişeymiş o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…