- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
-
- Konu Sahibi tinimini_hnm
b&l hareli menekşe rengi kullandığım lenslerden biriydi...
yakından görmek için üzerine tıklayın resim büyüyecektir...
Eki Görüntüle 314077
cnm renk cok hos ama bence hıc dogel durmamıs ya
elegan marka da ıyıymıs sanırım cnm bence o lenslerı kullanma derım cıdden dedgın gıbı cok damarlı gostermıs ben de b&l dusunuyorum numaralı seffaf alcm ben zaten de gozde kuruluk vs yapıyomus dogrumu yoksa dıger lensler ıcın mı gecerlı bu arada yıllık almak ıstıyorum bu konuda bılgınız varsa yardım edermısınızb&l lerin renk dokusu malesef böyle canım çok damarlı...menekşe rengi sevdiğim için almıştım sırf...pupil boşluğu diğer markalara göre dar diye b&l almıştım rengin hatırına..
doğal duran lens tercih edenlerin hiç düşünmediği almak istemediği bir markadır b&l...genelde rainbow ve solotica tercih ediliyor...
elegan marka da ıyıymıs sanırım cnm bence o lenslerı kullanma derım cıdden dedgın gıbı cok damarlı gostermıs ben de b&l dusunuyorum numaralı seffaf alcm ben zaten de gozde kuruluk vs yapıyomus dogrumu yoksa dıger lensler ıcın mı gecerlı bu arada yıllık almak ıstıyorum bu konuda bılgınız varsa yardım edermısınız
şeffaf lensler renkli lenslere oranla daha rahat ve konforlular...doğru marka ve doğru solusyon seçilmezse renkli lensler kuruma yapabiliyor evet....
lenslerle beraber kullanılan solusyon markası da önemli...sauflon all in one light ve renu marka solusyonlar kurumaya meyilli gözlere pek uygun değiller...ve bazı lenslerde kalınlık hissi ve kaşıntı hissine neden olabiliyor...b&l biotrue ve solocare aqua lensi nemlendiren ve rahat ettiren solusyonlar...
b&l gri renk lenslerim Eki Görüntüle 320681
şeffaf lensler renkli lenslere oranla daha rahat ve konforlular...doğru marka ve doğru solusyon seçilmezse renkli lensler kuruma yapabiliyor evet....
lenslerle beraber kullanılan solusyon markası da önemli...sauflon all in one light ve renu marka solusyonlar kurumaya meyilli gözlere pek uygun değiller...ve bazı lenslerde kalınlık hissi ve kaşıntı hissine neden olabiliyor...b&l biotrue ve solocare aqua lensi nemlendiren ve rahat ettiren solusyonlar...
güneşcimmm cnm bı soru daha sorabılırmıyım :))) sorularımla sıktıysam kusura bakma cnm benım gozler cok hassas o yuzden cok korkuyorum bu lens konusunda acıkcası ben netten arastırıdm ve sunu buldum :
Eki Görüntüle 329018
altında da dıyokı %36 su içeriğine sahip silikon hidrojel içeren yenibir lens metaryalinden yapılmıs hem bolelıkle oksıjen daha ıyı gecebılıyomus lens devamlı nemlı konumda olabılıyomus gece gozde kalabılme ozellıgıne bıle sahıp 6 kutuluymus (yanı 6 aylık demek ıstyo dımı ) fıyatı da 50 tl cok uygun degıl mı hem benım gozlerde kuruluk var bu benım ısıme yarıcak gıbı geldı sence nasıl ?????
canım renkli lens ve solusyon çeşitleri konusunda bilgilerim var ama bu şeffaf lens olayı beni aşar çünkü hiç kullanmadım..
gösterdiğin ürünü netten inceledim 1 kutuda 6 adet diyor..bunun 3 çift olarak algılanması mümkün..bu da aldığın kutunun içindeki bütün lensler seni her bir çifti 1 ay olmak üzere 3 ay götürecek demektir...(bu benim anladığım eğer yanlış değilse) bu ürünü gördüğün sitede tel nosu varsa ona açıp sor canım bu benim konum değil pek...sana daha fazla yardımcı olmam mümkün değil maalesef...