- Konu Sahibi derinvedeniz
ya içine atıp kendine dert edeceğine o da lömlöm konuştukça bozuver. bi anlamaz iki anlamaz sonunda insansa utanır. eşine de baştan söle artık tahammül edemiyorum zor tutuyorum kendimi içime atmıcam haberin olsun die.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eşime, bir akrabası --karına erkeklik yap senin bilmediğin yerlere gidiyor diyecek ben sessiz kalacağım. çıkarım o söyleyenin karşısına söyleyeceğimi söylerim bir daha da muhatap olmam. hatta ağzını burnunu bile dağıtırım da, elimemi yazık değil, bin ton ağırlığında dilim varken.
Bu şekilde konuşan insanlarla muhatap olunmaz, baksanıza söylediği lafa. --karşımda ki erkek yaptığım şaka nereye gider sonucu ne olur -- diye düşünmez mi bir insan?
sıkılmadan okuyup yorumladığınız için hepinize teşekkür ederim..ben söyledikleirnizin hepsini yaptım ama artık bıktım herşeyi bıraktım artık...en güzeli herşeye sessiz kalmak umursayıp cevap bile vermemek..eşinin ailesinden kimseyide kendi ailenden birirymiş gibi görmemek..cumartesi günü yaşadığım olaydan sonra bu kararı aldım artık...