Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet arkadaşlarr! Herkes yaptğı veya yaptıracağı diş telinin fiyatları yazsın. Gitmek isteyen arkadaşlarda bu platformdan fiyatına göre doktorlarına ulaşabilsin..
benim kızımıa takılacak inşallah, Akdeniz üniversitesi diş hastanesinde malzeme listesi verdiler, dışardan firma ismi verdiler, kendim aldım, 1655 TL tuttu, onda da yanlış malzeme göndermişler, firma ile görüştüm cevap bekliyorum, bakalım fiyat farkı olmaz umarım.
Anadolu yakası-üstbostancıda 3000e yaptırıyorum, özel küçük bir klinikte, ikibuçukuncu ayımdayım memnunum, isteyenlere adres ve tel verebilirim özel mesajla.
benim kızımıa takılacak inşallah, Akdeniz üniversitesi diş hastanesinde malzeme listesi verdiler, dışardan firma ismi verdiler, kendim aldım, 1655 TL tuttu, onda da yanlış malzeme göndermişler, firma ile görüştüm cevap bekliyorum, bakalım fiyat farkı olmaz umarım.