• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

[B]Diş Teli Fiyatları ve Şehirleri[/B]

LoLibobcuuu

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
59
0
6
34
İstanbul
Evet arkadaşlarr! Herkes yaptğı veya yaptıracağı diş telinin fiyatları yazsın. Gitmek isteyen arkadaşlarda bu platformdan fiyatına göre doktorlarına ulaşabilsin..:16::16:

benim kızımıa takılacak inşallah, Akdeniz üniversitesi diş hastanesinde malzeme listesi verdiler, dışardan firma ismi verdiler, kendim aldım, 1655 TL tuttu, onda da yanlış malzeme göndermişler, firma ile görüştüm cevap bekliyorum, bakalım fiyat farkı olmaz umarım.

öndeki 1 dişim yamuk o düzeltilicek,çapraz kapanış ve beyazlaştırma işlemiyle birlikte 3.800 tl verdim tedaviye başladık.
nakit ve peşin verdim kurtuldum

tel konusunda tedaviye ve tedavinin gidişatına göre değişiklik göseriyr istanbulda 3-4 bin civarı tedaviye başlanıyor ve zamanla da artabiliyor.

Anadolu yakası-üstbostancıda 3000e yaptırıyorum, özel küçük bir klinikte, ikibuçukuncu ayımdayım memnunum, isteyenlere adres ve tel verebilirim özel mesajla.

Son düzenleme:
benim kızımıa takılacak inşallah, Akdeniz üniversitesi diş hastanesinde malzeme listesi verdiler, dışardan firma ismi verdiler, kendim aldım, 1655 TL tuttu, onda da yanlış malzeme göndermişler, firma ile görüştüm cevap bekliyorum, bakalım fiyat farkı olmaz umarım.

iyi akşamlar
bende akdeniz ünversitesine gittim fakat aramadılar sizi ararız dediler hala ses yok

bugun özel diş hastanesine gittin üç bin tl fiyat verdiler

siz ünversitede özelmi yaptırıyorsunuz bilgi verirmisniz

Back