- 21 Temmuz 2013
- 722
- 595
- 123
- Konu Sahibi 06crazyim06
-
Gerçekten miHiçbiri
Kendim için olsa hemen alıp okuyacağım da hediye olarak almak istiyorum oyuzden ince eleyip sık dokuyorumSerinin hepsini oku işte.
Çok şekerin tes ederimOnlar seri diye biliyorum ve okuyacaksan elbette önce ilkini sonra ikincisini ve en son da üçüncüsünü tavsiye etmek durumunda herkes
Kendim için olsa hemen alıp okuyacağım da hediye olarak almak istiyorum oyuzden ince eleyip sık dokuyorum
Gerçekten mipeki şu kitabı kesinlikle okumalisin diyebileceğin bir kitap var mi
Ay çok teş ederim hoşa gidebilecek her tarz olabilir yeter ki gerçekten kitap bittiğinde izi kalsın ne muhteşem bir kitapmıs algısı oluşsun istiyorumBence 30+ beyaz yakalı depresif doyumsuz insanlar için yazılmış migros kitapları bu seri. İyileşmek arınmak re re rö rö konusu:))
Ne tarz bir şey bakıyorsun? Psikolojik serpiştirmeli çok başarılı bir kitap var adı Divan, yazarı İrvin Yalom.
Katılıyorum. Yalom candır. Tüm kitapları güzelBence 30+ beyaz yakalı depresif doyumsuz insanlar için yazılmış migros kitapları bu seri. İyileşmek arınmak re re rö rö konusu:))
Ne tarz bir şey bakıyorsun? Psikolojik serpiştirmeli çok başarılı bir kitap var adı Divan, yazarı İrvin Yalom.
Okudum canım nerdeyse hepsini ana tatmin olamadım o yorumlaragoogle amcadan okuyucu yorumlarını oku canım. Ben de okumadım o yüzden sağlıklı bir yorum yapamıyorum.
Daha heyecanlısı, dinamiği grey serisi varBence 30+ beyaz yakalı depresif doyumsuz insanlar için yazılmış migros kitapları bu seri. İyileşmek arınmak re re rö rö konusu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?