Azra Kohen kitaplarından "Fi,Çİ ve Pi "

Arkadaşım konu bdv de açılıp moderatorler tarafından ilgili kısma taşınıyor diye biliyorum yoksa çok şükür dert değil yani

Fiye başladım, durağan geldi, fazla yavaş gidiyordu detaylar falan boğdu beni. O yüzden hiçbiri diyorum.

Gerçekten mipeki şu kitabı kesinlikle okumalisin diyebileceğin bir kitap var mi

Bence 30+ beyaz yakalı depresif doyumsuz insanlar için yazılmış migros kitapları bu seri. İyileşmek arınmak re re rö rö konusu:))

Ne tarz bir şey bakıyorsun? Psikolojik serpiştirmeli çok başarılı bir kitap var adı Divan, yazarı İrvin Yalom.

Ay çok teş ederim hoşa gidebilecek her tarz olabilir yeter ki gerçekten kitap bittiğinde izi kalsın ne muhteşem bir kitapmıs algısı oluşsun istiyorum

Katılıyorum. Yalom candır. Tüm kitapları güzel

Daha heyecanlısı, dinamiği grey serisi var O da çok ayıplı, gerçi fi serisinin ne kadar ayıpsız olduğu tartışılır
Alacağı kişi kız ve entelektüel görünümlü okuma tembeli biriyse bilmem ne ahudusu, soğuk kahvesi cart curt tarzı bir kitap olabilir.
Yok illa sağlam bir şeyse aradığı instagramcı kahve gurmeleri kitabın itibarının içine ettiler ama Kürk Mantolu Madonna diyorum. En sevdiğim kitaplardandır. Hayır geçen sene okumadım bu kitabı belirteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…