- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
- Konu Sahibi naneli_limon
-
Bakış açın komik geldi kusuruma bakma.bence evde kalmasa da ismin anlamı çok saçma ben sevmiyorum bu ismi.ama herkes herşey hakkında aynı şeyi düşünmez tabi.sadece başlığı görünce yazmak istedim.daha anlamlı isimler bul.azranın bi anlamı da delinmemiş inci.ismin anlamı nerelere dikkat çekiyo bakar mısın.
Kızıma isim seçiyorsam tabikide her açıdan bakıcam. Her boyuttan değerlendirecem. Sonuçta insanın ismi fıtratını, kişiliğinide etkiler. Kaderinide etkiler mi diye düşünmemin neresi saçma?
Kızımın adını Azra koymayı düşünüyorum. Anlamı el değmemiş,bakire kız imiş. Acaba kaderide öyle olurda evde kalırsa diye korkuyorum. ne dersnz?
Kızımın adını Azra koymayı düşünüyorum. Anlamı el değmemiş,bakire kız imiş. Acaba kaderide öyle olurda evde kalırsa diye korkuyorum. ne dersnz?
Elif Olabilir. Ayrıca Esra ismi de Sare ismiyle aynı harflerden oluşuyor o da olabilir. Bir de benim kızımın adı da sare. Bir kızım daha olsaydı merve koyucaktım. Sare-Merve uyumunu seviyorumBiz de Azra ve Elif arasindayiz..
Elif Olabilir. Ayrıca Esra ismi de Sare ismiyle aynı harflerden oluşuyor o da olabilir. Bir de benim kızımın adı da sare. Bir kızım daha olsaydı merve koyucaktım. Sare-Merve uyumunu seviyorum
Yorum icin tesekkurler..Elif Olabilir. Ayrıca Esra ismi de Sare ismiyle aynı harflerden oluşuyor o da olabilir. Bir de benim kızımın adı da sare. Bir kızım daha olsaydı merve koyucaktım. Sare-Merve uyumunu seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?