- Konu Sahibi Linanin annesi
Allah şifa versin hepimize gönlünce olur inşaallahBiz bugun gorustuk basliyoruz tedaviye insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah şifa versin hepimize gönlünce olur inşaallahBiz bugun gorustuk basliyoruz tedaviye insallah
Merhabalar eğer yorumumu görürseniz bana cevap verir misiniz bişey sormak istiyorumMerhabalar bizde celaletin hocaya baslicaz. Esim bir kere tese oldu. Hic bisey cikmadi hattahucre bile. Bizde celalettin hocayı bulduk. Bilmiyorum korkuyorum
Morfoloji ve sayı kaç sizin şuanMrba ben azosperm için degl de sperm morfolojisi için takip edyrm hocayı inst.dan baya olumlu sonuç alan azolu hastaları var sayfasını inceleyin istersenz şu an online tedavi verio zaten ama ilaclar pahalı sanrm bende morofloji için hangi ilaçları verio acaba onu merak edyrm
Merhabalar başladınız mı siz de tedaviye bizimde ciddi derecede oligosperm var nedeni belli değil bu şekilde olan var mı bir de morfoloji çok düşük bizim 2Morfoloji ve sayı kaç sizin şuan
Evet başladık bizMerhabalar başladınız mı siz de tedaviye bizimde ciddi derecede oligosperm var nedeni belli değil bu şekilde olan var mı bir de morfoloji çok düşük bizim 2
Peki ne kadar oldu başlayalı durum nedir ? Memnun musunuzEvet başladık biz
Peki ne kadar oldu başlayalı durum nedir ? Memnun musunuz
CP den memnun kalmadık maalesefPeki ne kadar oldu başlayalı durum nedir ? Memnun musunuz
Neden memnun kalmadınız , çok ilaç veriyor diye duydum bu yüzden mi? Yoksa farklı bir dr mu tercih ettiniz?CP den memnun kalmadık maalesef
Bize tüp bebek deneyin dedi sonra sonu hüsran oldu. Sebebi ise sperm DNA hasarı olmasıydı. Eğer baştan söylemiş olsaydı boşuna tüp bebek denememiş olurdukNeden memnun kalmadınız , çok ilaç veriyor diye duydum bu yüzden mi? Yoksa farklı bir dr mu tercih ettiniz?
İyi akşamlar bizde yakın zamanda CP Başlamak istiyoruz eşim azosprmi siz tedaviden vaz mı geçtiniz veya olumsuz birşey oldu. Biz o kadar çaresizlik içindeyiz ki kime güveneceğimizi bilmiyoruz. Bilgi verebilen misinizcelalettin peruda muayene olduk 1. grup reçete verildi ilaçları iğneler haricinde aldık fakat kullanamayacağız isteyen olursa mesaj atabilir
celalettin peruda muayene olduk 1. grup reçete verildi ilaçları iğneler haricinde aldık fakat kullanamayacağız isteyen olursa mesaj atabilir
Biz mart ayında gittik.çok övdüler ama bence diğer doktorlardan farkı yok.Tek fark anlaştıgı firmalardan size bir sürü bitkisel ilaç aldıyor maddi yönünü geçtim bedenen de yıpratıyor.Ve biz ilk muayeneye gitmişiz bizi dinlemedi bile.Bizde çıkış var hareketsizdi hepsi azospermi muamelesi yaptı.Dinlemiyor sizi yada bize denk geldi.Telefonla konuşup durdu.Sekreterlerini söylemek dahi istemiyorum.İlgisizler.Hemde aşırıEvet başladık biz
Bizde bunu fark Edip bıraktık hocayiBiz mart ayında gittik.çok övdüler ama bence diğer doktorlardan farkı yok.Tek fark anlaştıgı firmalardan size bir sürü bitkisel ilaç aldıyor maddi yönünü geçtim bedenen de yıpratıyor.Ve biz ilk muayeneye gitmişiz bizi dinlemedi bile.Bizde çıkış var hareketsizdi hepsi azospermi muamelesi yaptı.Dinlemiyor sizi yada bize denk geldi.Telefonla konuşup durdu.Sekreterlerini söylemek dahi istemiyorum.İlgisizler.Hemde aşırı