• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azospermi ile mücadele edip olumlu sonuç alanlar

Merhaba bende pcos var ama düzenli yumurtlama görüyorum eşimde azospermi çıktı. Hiç sperm bulunamadı. Bu şekilde olup olumlu sonuç alanlar nasıl bir yol izlediklerini bir umut olması açısından paylaşabilir misiniz?
Merhaba lütfen hesabımı takip edin, size çok faydası olacak içerikler paylaşıyorum. Özellikle eşiniz için istediğiniz sonucu alırsınız inşallah.. Hesap ismim mandalinaliboyoz (instagram;)

Şöyle evet bulundu. Dondurma vs oldu aslında bülent hocadan rahatsız olmamızın sebebi tahlil vs yapmadan direk ovitrelle başlaması ve daha sonrasında eşimin gögsünde büyüme vardı normal bu dedi sonra eşimin gögsünde kist çıktı aslında normal değildi . Azospermi ama neye bağlı azospermi hiç bişey açıklanmadı bulduk bitti gitti. Daha sonrasında embriyoda oluştu rahim filmi çekildimten sonra 1 ay transfer olmamam gerekiyordu bana 1 hafta sonraya randevu verdi gittiğimde aa size transfer vermişiz hsg çekilmişsiniz nasıl yaptık? bekle demedi transfer etti. Ve embriyo kaliteliydi tutmadı . Ve ben rahim filmi sonrasında teansfer yağtırmamam gerektiğini sonradan öğrendim .Yani asla bi ilgi yoktu . 2. De ben genetik test yaptıralım mı dedim gerek yok zaten orta kalitedeler yapıyı bozmayalım dedi 2. De tutmadı tavırdan rahatsız oldum zaten değer yaz gönder ilaç yaz gönder para öde başka bi açıklama yoktu.ben herşeyi netten bakıyodum . İstersen yaptır istersen yptırma diyodu bazı uygulamalar için . Yani düzgün bi yönlendirme ben görmedim . Başka klinikte 3. Embriyom tuttu oda genetik hasarlıydı 4 aylık bebek heyet kararıyla ölü doğum yapıtırıldı. Mehmet reşat bey ilgili ama ben o merkezde ilgisizlikten çok yıprandım aklımda bin soruyla kalakaldım.o yüzden tercih etmedim tekrar orayı .
bugün celalettin hıcayla görüşeceğiz . Daha kendiyle görüşmeden doopler ve spermtesti yaptı hücreler çıktı ultrasonda prostat vs çıktı bunların hiçbirine bakmadı bahçecide .3 aylık iğne tesdavisi mikro tese hayatımızın hatadıydı. Bu detaylı sperm analizini heryer yapmıyor zannedersem bence herkes yaptırmalı.
Hımmm iğneyi sizden duyuyorum ilk kez benim eşime 3 ilaç verdi suan 2. Ayımızdayız 3 ay sonunda sperm testı verecegız sizin inhıbın ve amh kaç çıkmıştı acaba

Hımmm iğneyi sizden duyuyorum ilk kez benim eşime 3 ilaç verdi suan 2. Ayımızdayız 3 ay sonunda sperm testı verecegız sizin inhıbın ve amh kaç çıkmıştı acaba
Amh vs o zaman yaptırmıştımkaç çıktı hatırlamıyorum . benim bi promblemim yok çok şükür sadce eşimden kaynaklı şimdi celalletin hocanın tedavisini göreceğiz hayır olur inşaAllah inbihin b düşük çıktı. Ama düzelir dedi bakalım 3 aylık tedavimiz ne olacak . Ama önceki tedavşye yanıt vermişsin dedi celalletin hoca bu iyi bişey dedi

Arkdaşlar bizde azosperm ile mücadeledeyiz. Çıkışladımız oldu tedavi ile dondurduk tüp bebeğe geçeceğiz. Bu süreçten geçen olumlu olumsuz sonuç alan arkadaşlar azo sebebi ile keşke bilgilendirme yazsalar bizlerede umut olsa
Merhaba nerede tedavi oldunuz ameliyatla mı çıkış oldu yoksa ilaç tedavisiyle mi

Şuan tüp bebek aşamasındayız canm bir sıkıntı çıkmazsa yarın transferim gerçekleşicek sizde tedavide miisnizz azo mu
Aaa inşallah çok güzel haberler alırsınız Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin evet azospermi esımın hormon testler hep yüksek çıkıyor suan Bülent hocada tedavideyiz bahçecide 2. Ayımızdayız 3. Ay sonunda sperm testi alacaklar bakalım ne olacak sizden o zaman sperm bulundu mu

Aaa inşallah çok güzel haberler alırsınız Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin evet azospermi esımın hormon testler hep yüksek çıkıyor suan Bülent hocada tedavideyiz bahçecide 2. Ayımızdayız 3. Ay sonunda sperm testi alacaklar bakalım ne olacak sizden o zaman sperm bulundu mu
Sağol canm isteyen herkese inşallahh çıkış oldu tek tük canm dondurma yapıldı bizimde azosperm fsh yüksekliği falansa vardı s

Siz bahçeci merkezinde tedavi gördünüz yoksa farklı bir yer mi
Yok canm ankara alifedayız
Eşimden bide inhibin b istemişti oda 31 çıktı yani düşük çıktı inhibin b yüksek çıkması gerekiyormuş sanırım sizin eşinizin kaçtı inhibin b ve amh
onu hiç bilmiyorum xanm başka adı olabilir mi ? amh 7.2 çıkmıştı pcos diye yazıyor internette ama munede falan öyle bi görüntü çıkmadı adetlerimde düzenlidir genel olarak arada geçikmem olurr doktor sonuç yanlış çıkmış olabilir denişti canm hiç bilmiyorum

Yok canm ankara alifedayız

onu hiç bilmiyorum xanm başka adı olabilir mi ? amh 7.2 çıkmıştı pcos diye yazıyor internette ama munede falan öyle bi görüntü çıkmadı adetlerimde düzenlidir genel olarak arada geçikmem olurr doktor sonuç yanlış çıkmış olabilir denişti canm hiç bilmiyorum
He yok erkekten bahsediyorum ben eşim verdi amh ve ınhıbın b ıstemıstı Bülent hoca

Back