Azospermi için doktor arıyorum

Mikrotese sonrasında penis ve alt kısımlarda morarmalar var bir hafta oldu tese olalı. Ağrı yok ama renk olarak morarmış doktor kan sızmıştır oraya dedi başına gelen oldu mu böyle birşey bu normal mi çok korkuyoruz

Canım merhaba bende sana doktor olarak murat mermerkayayı tavsiye ederim kendisinin yazahanesi gaziantepte fakat online üzerinden de iletişime geçiyor biz ona varikosel için başvuru yaptık fakat birçok azospermi hastası olduğunu gördük dogal bitki kürleri ve ilaçlara tedavi ediyor en son çare olarak ameliyat öneriyor benim kendisiyle bi adet dogal yolla oluşan gebeligim var fakat 4 haftada düşükle sonuçlandı kendisinden gayet memnunuz çok ilgili ve alakalı bir doktor

Aynı gün sanırım Celalettin hocaya başlamıştık sizinle, şaşırdığım nokta hücre çıkışı yok ne diye mikrotese yaptılar apar topar ? Sd4 te falan aylarca takılı mı kaldınız ki bu şekilde opu olman ayrı saçmalık, 78 bini opu ve tese için mi istediler ?

Geçen ay sperm çıkışı vardı o yüzden yaptılar sperm ana hücresi çıkıyordu hep . Aaa siz Hataylı olan çift misiniz

canım o doktoru da duydum ama Celalettin hoca da bize bitkisel filan verdi hiçbir işe yaramadı

Tese sonrası olmadı ama benim eşimin dikişleri neredeyse 6 ay düşmedi onları aldırdı aldırdıktan sonra aynı dediğiniz gibi bir sürüm oldu

Ankara A life hastanesi , embriyolog semra sertyel ile görüşün. Üroloji doktoru Mesut Tül ile görüşün oda A life hastanesinde. Bizde azospermiyiz esimden 4.5 yil tedavi sonucunda sperm cikmaya basladi ve tup bebek yaptik tuttu maalesef 5.haftada düşük oldu simdi yeniden hazirlanacagiz psikolojik ve bedenen toparlanip.

Azospermi nedeni meydi öğrenebildiniz mi onu

Bahçeci - Bülent Erol beyi tavsiye ederim. Eşime başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi. Kendisi bu konuda uzman. Şuan 9 aylık hamileyim.

Canım merhaba mesajlarını okudum da şaşırdım açıkçası nasıl sperm çıkışı olsada gebelik oluşmaz diye rapor verebilirler? O çıkan spermler belki dölleyip 3.veya 5.gün embriyoları oluşacak sonuçta eşinizden sperm de çıkmaya başlamış teseden önce? İnanın hem üzüldüm hemde nasıl böyle bişey olabilir diye şaşırdım acaba a life hastanesine mi gitseniz? Azopspermliler orada baya bir yol alıyor. Oradakiler ne diyecek. Eşinizin genetik de bişeyi yokmuş

4.5 yıl aralıksız ilaç mı kullandı eşiniz? Sperm sayısı ne kadar oldu? Bu arada çok geçmiş olsun Rabbim tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin

4.5 yıl aralıksız ilaç mı kullandı eşiniz? Sperm sayısı ne kadar oldu? Bu arada çok geçmiş olsun Rabbim tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin
3.5 yil kesintisiz iğne, vitamin kullandi ve beslenmesine dikkat etti , sigarayi azaltti, spor yapti, islenmis ve paketli gidalari tuketmedi, 2-3 lt arasi hergun su icti, her sabah havuç suyu icti. İlk sperm testimizde 2 adet hareketsiz görüldü, son sperm testimizde 3 hareketli 5 hareketsiz sperm görüldü fakat bu bir damlada mikroskop ile baktiklari sayidir, kabin devaminda daha fazlada olabilir sperm cikisini gordukleri an dondururlar bütün kabı çünkü butun kabi inceleyemezler inceledikleri her damla cöp olur spermlerin ölmemesi icin

Küçük bir bilgi vereyim biz oguzhan gündüz diye bir doktorda 3 ay vitamin tedavisi , emre bakırcıoğlunda 1 ay klomen, 9 ay tansel kaplancanda ve 2.5 yilda celattin peru da tedavi olmus bir hastayiz. Agustos 2023 de A life mesut tüle gectik 1 ayda onda tedavi olduk

merhaba size nekadar yardımcı olur bilemiyorum ama eşimede oligospermi teşhis koyuldu sperm sayısı az ve morfolojisi çok bozuktu. varikosel dediler ameliyat dediler hatta tüp bebeğe yönlendirdiler. eşim ameliyatı hemen olmak istemedi doktor araştırmasından sonra son 1 doktora daha gitti ve eşime ( argifertil m - kriloö omega 3 - ımpryl ) ilaçları verdi doktor minimum 3 ay içmen lazım dedi eşim 20 gün önce kullanmaya başladı ilaçları ve ben 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim.
ama bu süreçte eşim her yediğine dikkat etti sabah ahşam keçiboynuzu pekmezi tüketti ilaçlara başlamadan önce başlamıştı bunlara, bitter çikolatayı bol tüketmeye çalıştı

birde bir aktardan duyduğumuz tarifi hazırlamıştık 3 kg dişi limon suyu sıkılacak, 100 diş sarımsak (blendırdan geçiriliyor), 1 yemek kaşığı zencefil ,1 yemek kaşığı zerdeçal, 3 lt su bir taşım kaynatıp 20 gün boyunca sabah akşam 1 çay bardağı tüketip 1 hafta ara verip sonra 20 gün daha içti.

somon balığı aşırı faydalı bşr balık haftada 1 gün mutlaka somon balığı tükettik ve oertalama 1 buçuk ayda hamile kaldım.
1 senedir deniyorduk ve olmuyordu

eşimde sigara alkol yok, ben sigara kullanıyordum

doktoru gebze medar hastanesi cem pehlevan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…