Azospermi için doktor arıyorum

merhaba size nekadar yardımcı olur bilemiyorum ama eşimede oligospermi teşhis koyuldu sperm sayısı az ve morfolojisi çok bozuktu. varikosel dediler ameliyat dediler hatta tüp bebeğe yönlendirdiler. eşim ameliyatı hemen olmak istemedi doktor araştırmasından sonra son 1 doktora daha gitti ve eşime ( argifertil m - kriloö omega 3 - ımpryl ) ilaçları verdi doktor minimum 3 ay içmen lazım dedi eşim 20 gün önce kullanmaya başladı ilaçları ve ben 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim.
ama bu süreçte eşim her yediğine dikkat etti sabah ahşam keçiboynuzu pekmezi tüketti ilaçlara başlamadan önce başlamıştı bunlara, bitter çikolatayı bol tüketmeye çalıştı

birde bir aktardan duyduğumuz tarifi hazırlamıştık 3 kg dişi limon suyu sıkılacak, 100 diş sarımsak (blendırdan geçiriliyor), 1 yemek kaşığı zencefil ,1 yemek kaşığı zerdeçal, 3 lt su bir taşım kaynatıp 20 gün boyunca sabah akşam 1 çay bardağı tüketip 1 hafta ara verip sonra 20 gün daha içti.

somon balığı aşırı faydalı bşr balık haftada 1 gün mutlaka somon balığı tükettik ve oertalama 1 buçuk ayda hamile kaldım.
1 senedir deniyorduk ve olmuyordu

eşimde sigara alkol yok, ben sigara kullanıyordum

doktoru gebze medar hastanesi cem pehlevan
Sperm sayınız kaçtı acaba hiç tedavi görmeden önce

Merhabalar 2022 Ekim ayında azospermi olduğumuzu öğrendik Celalettin Peru bitkisel tedavisini uyguladık 3 ay işe yaramadı andremed laboratuvarında 2 hareketli 51 hareketsiz sperm görülmüştü başladığımızda. Bursada yaşıyoruz ağustos ayında gonal f ve ovitrelle iğnelerine başladık aralık ayında pembe mavi Bursada 3 tane sperm görüldü . Dün tüp bebek için yumurtam toplandı eşimden sperm alındı sıfır çıktı öylece kalakaldık. Acilen mikrotese dediler girdi eşim hazırlık yok bir anda oldu neye uğradığımıza şaşırdık . Mikrotesede de birşey bulunmadı. 78 bin ödeyip eve döndük . Ne yapacağımı şaşırdım lütfen azospermi ile ilgilenen çok iyi doktor arıyorum
Çok geçmiş olsun bende şuan tedavi sürecindeyim benim eşimde de azosperm vardı tese ameliyatı olcaktı en son doktor tekrar test istedi ve tüp bebek için yeterli sayı çıktı doktorumuz eşimle çok güzel ilgilendi ilaçlar ve tavsiye ettiği gıdalar oldu. Doktorumuz prof. Kaan Aydos. Dün benden yumurta toplandı şuan hayırlısıyla döllenmesini bekliyoruz

Merhabalar 2022 Ekim ayında azospermi olduğumuzu öğrendik Celalettin Peru bitkisel tedavisini uyguladık 3 ay işe yaramadı andremed laboratuvarında 2 hareketli 51 hareketsiz sperm görülmüştü başladığımızda. Bursada yaşıyoruz ağustos ayında gonal f ve ovitrelle iğnelerine başladık aralık ayında pembe mavi Bursada 3 tane sperm görüldü . Dün tüp bebek için yumurtam toplandı eşimden sperm alındı sıfır çıktı öylece kalakaldık. Acilen mikrotese dediler girdi eşim hazırlık yok bir anda oldu neye uğradığımıza şaşırdık . Mikrotesede de birşey bulunmadı. 78 bin ödeyip eve döndük . Ne yapacağımı şaşırdım lütfen azospermi ile ilgilenen çok iyi doktor arıyorum
Bende 1.5 yıllık evliyim benim eşimdede sperm sayisi 0 , iyi bir hekim bulmak zor çünkü herkes farklı şey soyluyor

Bende 1.5 yıllık evliyim benim eşimdede sperm sayisi 0 , iyi bir hekim bulmak zor çünkü herkes farklı şey soyluyor
Benim eşimde de azosperm vardı. kaan Aydos hocaya gittik bize ilaç tedavisi ve bi kaç kesin kesin tüketmesi için gıda önerisinde bulundu. en son tüp bebek için sperm çıktı. Dün yumurta toplams işlemi yapıldı. Döllenme için bekliyoruz.

Benim eşimde de azosperm vardı. kaan Aydos hocaya gittik bize ilaç tedavisi ve bi kaç kesin kesin tüketmesi için gıda önerisinde bulundu. en son tüp bebek için sperm çıktı. Dün yumurta toplams işlemi yapıldı. Döllenme için bekliyoruz.sevindim sizin içinde hayırlısı olur İnşallah

İğnelerle ne kadar çıkış oldu yani tek tük mü binlerce mi
Yeni başladı çıkışlarımız şubat 15 gibi. 9 tüp biriktirdik ramazan girdiği için ara verdik gidip test veremiyoruz şuan ama totalde 6 aylık hormon tedavisi aldı eşim. Öyle binlerce çıkış olmaz azospermde :) zamanla yükseler illaki ama beklentiyi adette tutmakta fayda var 😅 bir testte hiç çıkmadı bir testte 4 tane derken her testte çıkanı dondurduk

Yeni başladı çıkışlarımız şubat 15 gibi. 9 tüp biriktirdik ramazan girdiği için ara verdik gidip test veremiyoruz şuan ama totalde 6 aylık hormon tedavisi aldı eşim. Öyle binlerce çıkış olmaz azospermde :) zamanla yükseler illaki ama beklentiyi adette tutmakta fayda var 😅 bir testte hiç çıkmadı bir testte 4 tane derken her testte çıkanı dondurduk
İğne kullanarak milyonlarca çıkanları okudum 🤭 o iş hiç belli olmaz iğne kullandığı halde hiç çıkmayanda var tabi. Benim eşimden tek tük çıkış oluyor hiç bişey kullanmadı ama ben hormonları düzenleyince daha çok çıkar mı diye iğne tedavisini denemek istiyorum

İğne kullanarak milyonlarca çıkanları okudum 🤭 o iş hiç belli olmaz iğne kullandığı halde hiç çıkmayanda var tabi. Benim eşimden tek tük çıkış oluyor hiç bişey kullanmadı ama ben hormonları düzenleyince daha çok çıkar mı diye iğne tedavisini denemek istiyorum
Ben hiç milyona denk gelmedim ama keşke çıksa😃 maşallah tedavisiz çıkış varsa tedaviyide araştırıp deneyebilirsiniz süreç hızlanmış olur hem ☺️

Ne demek keşke küçücük faydam olsa çok mutlu olurum, bir kaç doktorla görüşmem oldu fakat ipek hnm ilk görüşmemin oldduğu doktordu ve onunl devam etmek istiyorum diye direttim açıkcası zaten hoşlanmadığım bir kaç şey de oldu hastanede sürekli farklı doktorlala görüşme oluyor mesela sonra sadece ipek hnm ı istediğimi söyledim. Tabi sizinde iletişiminizin enerjinizin tutması gerekiyor ki iyi hissedin belki farklı bir doktor iyi gelebilir. Her şey bir yana ama laboratuvar kısmı gerçekten bence çok başarılı ve ilgili sırf lab için tercih edilebilir 2. Denemem için amerikan hastanesine gideriz tutmazsa diyordum eşime ama burada devam edebilirim, ilkinde olurda devamını dert etmem umarım ☺️ benim en önemli tavsiyem size herşeyinizi not edin soracaklarınızı merak ettiklerinizi durumunuzu vs hiç bir detayı atlamayın ve sürecin takibini kendiniz yönetin doktorunuzla birlikte çünkü kalabalık yoğun bir hastane yüzlerce insana bakılıyor biz her hastane için sıradan bir hastayız ama bizim belki birkaç şansımız var ve onu çok iyi değerlendirmek zorundayız..
Merhaba tekrardan ne durumdasınız hamilesinizdir inşallah merak ettim sizi 😍

Benim eşimde de azosperm vardı. kaan Aydos hocaya gittik bize ilaç tedavisi ve bi kaç kesin kesin tüketmesi için gıda önerisinde bulundu. en son tüp bebek için sperm çıktı. Dün yumurta toplams işlemi yapıldı. Döllenme için bekliyoruz.
Hangi yiyecekleri önerdi ,takviye olarak ne kullanınız eşli olarak

X