Ne demek keşke küçücük faydam olsa çok mutlu olurum, bir kaç doktorla görüşmem oldu fakat ipek hnm ilk görüşmemin oldduğu doktordu ve onunl devam etmek istiyorum diye direttim açıkcası zaten hoşlanmadığım bir kaç şey de oldu hastanede sürekli farklı doktorlala görüşme oluyor mesela sonra sadece ipek hnm ı istediğimi söyledim. Tabi sizinde iletişiminizin enerjinizin tutması gerekiyor ki iyi hissedin belki farklı bir doktor iyi gelebilir. Her şey bir yana ama laboratuvar kısmı gerçekten bence çok başarılı ve ilgili sırf lab için tercih edilebilir 2. Denemem için amerikan hastanesine gideriz tutmazsa diyordum eşime ama burada devam edebilirim, ilkinde olurda devamını dert etmem umarım
benim en önemli tavsiyem size herşeyinizi not edin soracaklarınızı merak ettiklerinizi durumunuzu vs hiç bir detayı atlamayın ve sürecin takibini kendiniz yönetin doktorunuzla birlikte çünkü kalabalık yoğun bir hastane yüzlerce insana bakılıyor biz her hastane için sıradan bir hastayız ama bizim belki birkaç şansımız var ve onu çok iyi değerlendirmek zorundayız..