- 11 Temmuz 2014
- 91
- 14
- Konu Sahibi Zeynep8807
Nası katılıcamEşimle telegram azo grubuna üyeyiz. Sen de katıl baya teceübeli insanlar var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nası katılıcamEşimle telegram azo grubuna üyeyiz. Sen de katıl baya teceübeli insanlar var
Telegram uygulamasını indir bağlantıya tıkla Erkek İnfertilite Bilgi Paylaşım Biz a life hakkında ordan bilgi aldık. Bu vesileyle tercih ettikNası katılıcam
Merhaba kontrol için gittinizmiTelegram uygulamasını indir bağlantıya tıkla Erkek İnfertilite Bilgi Paylaşım Biz a life hakkında ordan bilgi aldık. Bu vesileyle tercih ettik
Hayır canm pahalı değil orada seviye öğrenebiliyorsun yani sperm olmadan önceki oluşum hücrelerine bakılıyor kaçıncı seviyedesiniz sperm olması için kaç seviye kalmış bir günde 3 test istiyorlar normalde en son 750₺ diA life hastanesinde detaylı sperm testi fiyatı nedir çokmu pahalı
Muayene 800 testler 750A life hastanesinde detaylı sperm testi fiyatı nedir çokmu pahalı
Muaneyede 800 küsür vermiştik canımm ama normalde vaktiniz olursa hoca üç gün ardışık test istiyor hergün üçer tane yaniMuayene 800 testler 750
Canım eşim dün devlet hastanesi bize çok yakın oraya verelim mi testi dedi de bilemedim ben şehir hastanesi bize en fazla 10 dk lık mesafe ama alife hastanesi bize 35 dk filan mesafesi, eşimde evden hastaneye götürüyor direkt hastanede yapıp vermek istemiyor siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkın da kafam karıştıMuaneyede 800 küsür vermiştik canımm ama normalde vaktiniz olursa hoca üç gün ardışık test istiyor hergün üçer tane yani
Bnce boşa devlettr test vermesin orda seviye falan bakmıyor dahada moral bozukluğu oluyorCanım eşim dün devlet hastanesi bize çok yakın oraya verelim mi testi dedi de bilemedim ben şehir hastanesi bize en fazla 10 dk lık mesafe ama alife hastanesi bize 35 dk filan mesafesi, eşimde evden hastaneye götürüyor direkt hastanede yapıp vermek istemiyor siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkın da kafam karıştı
Bnce boşa devlettr test vermesin orda seviye falan bakmıyor dahada moral bozukluğu oluyor
O zaman evden I life hastanesine gidene kadar 35 dk geçiyor ya Bi kutuya koyduruyorlar onu götürüyor Bi sıkıntı filan olur mu acaba bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz o şekilde de olur değil mi diğer türlü eşim için çok zor oluyorBnce boşa devlettr test vermesin orda seviye falan bakmıyor dahada moral bozukluğu oluyor
Canım sonuçlar için gittiniz mi,Aynen bizimde benzer şeyler ekim sonunda 45 gün doluyor tekrar gideceğiz sizden önce gitmiş olursak sonuç için tekrar bilgilendiririm sizi insan sonuç görmek istiyor araştırdıkça acaba sonuç alan varmı diye ama bnce iyi tercih yapmışsınız biz 6 ay tek bi iğneyle tedavi gördük boşa oldu oda. Sizina Azo sebebi neydi mesut hoca ilemi görüşüyorsunu
canm bi arayıp sorun hiç bir bilgim yok vallaO zaman evden I life hastanesine gidene kadar 35 dk geçiyor ya Bi kutuya koyduruyorlar onu götürüyor Bi sıkıntı filan olur mu acaba bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz o şekilde de olur değil mi diğer türlü eşim için çok zor oluyor
Ben yazdm sana canm mesaj kutuna bakCanım ben buradaki olayı tam anlayamadım ya özelden direk sana nasıl yazabilirim ben mesaj gönderirken