Erkek İnfertilitesi AZOSPERM/ Sc1 seviyeyle başlayıp tedavi tecrübelerinizi anlatır mısınız?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
A life hastanesinde detaylı sperm testi fiyatı nedir çokmu pahalı
Hayır canm pahalı değil orada seviye öğrenebiliyorsun yani sperm olmadan önceki oluşum hücrelerine bakılıyor kaçıncı seviyedesiniz sperm olması için kaç seviye kalmış bir günde 3 test istiyorlar normalde en son 750₺ di

Muaneyede 800 küsür vermiştik canımm ama normalde vaktiniz olursa hoca üç gün ardışık test istiyor hergün üçer tane yani
Canım eşim dün devlet hastanesi bize çok yakın oraya verelim mi testi dedi de bilemedim ben şehir hastanesi bize en fazla 10 dk lık mesafe ama alife hastanesi bize 35 dk filan mesafesi, eşimde evden hastaneye götürüyor direkt hastanede yapıp vermek istemiyor siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkın da kafam karıştı

Canım eşim dün devlet hastanesi bize çok yakın oraya verelim mi testi dedi de bilemedim ben şehir hastanesi bize en fazla 10 dk lık mesafe ama alife hastanesi bize 35 dk filan mesafesi, eşimde evden hastaneye götürüyor direkt hastanede yapıp vermek istemiyor siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkın da kafam karıştı
Bnce boşa devlettr test vermesin orda seviye falan bakmıyor dahada moral bozukluğu oluyor

Bnce boşa devlettr test vermesin orda seviye falan bakmıyor dahada moral bozukluğu oluyor

O zaman evden I life hastanesine gidene kadar 35 dk geçiyor ya Bi kutuya koyduruyorlar onu götürüyor Bi sıkıntı filan olur mu acaba bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz o şekilde de olur değil mi diğer türlü eşim için çok zor oluyor

Aynen bizimde benzer şeyler ekim sonunda 45 gün doluyor tekrar gideceğiz sizden önce gitmiş olursak sonuç için tekrar bilgilendiririm sizi insan sonuç görmek istiyor araştırdıkça acaba sonuç alan varmı diye ama bnce iyi tercih yapmışsınız biz 6 ay tek bi iğneyle tedavi gördük boşa oldu oda. Sizina Azo sebebi neydi mesut hoca ilemi görüşüyorsunu
Canım sonuçlar için gittiniz mi,
Doktor yurt dışındaymış bizde o gelince Bi gözükeceğiz

O zaman evden I life hastanesine gidene kadar 35 dk geçiyor ya Bi kutuya koyduruyorlar onu götürüyor Bi sıkıntı filan olur mu acaba bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz o şekilde de olur değil mi diğer türlü eşim için çok zor oluyor
canm bi arayıp sorun hiç bir bilgim yok valla

Canım ben buradaki olayı tam anlayamadım ya özelden direk sana nasıl yazabilirim ben mesaj gönderirken

X