Azosperm olup normal yolla gebe kalanlar

fatsek

Elbet bir gün kavuşacağız 👶
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2021
440
438
53
31
Arkadaşlar merhaba ilk kez buraya yazıyorum.bir yılı geçti evleneli ilk ay korunduk daha sonra bebek istedik 6 ay sonra falan kendim kontrole gittim bütün sonuçlarım temiz çıktı bir ay önce de eşim sipermiogram testi verdi progresyon %0 çıkmasıyla dünyamız başımıza yıkıldı azosperm testi koydu doktor.direk tüp bebek dedi fakat biz maddi manevi buna henüz hazır değiliz.buralardan okuduğumda proxedd plus kullanıyoruz doktora söyledim tabi kullanım dedi ama bizi direk tüp bebek derim beklemeyin dedi.biz yine de beklemek istiyoruz.rabbime sığındım ol der olurazosperm olup normal yolla gebe kalan varmı

Eklentiler

• 9DE96954-2005-40CE-A7EE-96DADF5EE434.jpeg
    86,1 KB · Görüntüleme: 640
  • 30B96019-8E37-4498-946A-13DA065CA952.jpeg
    86,1 KB · Görüntüleme: 496
Canım taktir ilahi ama maalesef çok zor proxed plus da 1 kutusu 300 tl küsürlerde kullandı ,eşimde sperm düşüklüğü var eşiniz muayene oldu mu varikoseli olabilir ?

Canım taktir ilahi ama maalesef çok zor proxed plus da 1 kutusu 300 tl küsürlerde kullandı ,eşimde sperm düşüklüğü var eşiniz muayene oldu mu varikoseli olabilir ?
Kuzum Özele gittik daha iyi muayene edilsin diye test yaptırmıştık gitmeden bir daha test istedi sperm testi 15 gün arayla keçiboynuzu kürü içirmiştim sadece 3 milyon artmıştı bir ayı geçti gideli şuan ne oldu bilmiyoruz.konuya geleyim doktor test üzerinden yorum yaptı sadece muayene falan edilir ultrasonla bakılır diye düşündüm benim kadın doğumcu doktorum öyle dedi çünkü detaylı bi bakılır falan ama doktor testi altı eline normal yolla gebelik çok zor tüp bebeğe gidin dedi Balıkesir de yaşıyoruz Bursa ya yönlerdi bekleyelim diyoruz biraz

Evet normal yolla çok zor ama taktir ilahi benimde eşime azospermi demişti kadın Doğum dr sonrasında ürolojiye gidip muayene oldu varikosel dedi ameliyat oldu gerçi sonuç değişmedi yarın tüp bebek için muayene olucam maalesef ki rabbim aratmasın inşallah sizin de çözülür hemen .
Proxed plus hafif artışlar yapıyor ama uzun süreli kullanımda oda Pahalıya geliyor sizin durum yaş vs bilmiyorum ama zaman kaybetmeyin derim çok ciddi zaman süreç gerektiriyor hepsi .

Ben 28 eşim 32 yaşında işallah bunalmadan ilk seferde kavuşursunuz.ne kadara maal oluyor acaba

sonuçta takviyeyle sperm çıkışı olmuş, nerdesiniz bilmiyorum ama kaan aydos hocayla görüşün bi
isterseniz.

sonuçta takviyeyle sperm çıkışı olmuş, nerdesiniz bilmiyorum ama kaan aydos hocayla görüşün bi
isterseniz.
Evet 10 günde bile artış oldu ama progresyon yine 0 dı Balıkesir edremit deyiz gittiğimiz doktor tüp bebek diyecek diye korkuyorum .tabiki takdiri ilahi bilemeyiz teşekkür ediyorum

Canım bir ay önce eşimde test yaptı sayı çok düşüktü. 10 milyon doktor direk tüp bebek dedi bizede . Bir ay içinde her sabah aç karnına çakşır suyu içti eşim fındık ceviz gün içinde. Akşam yemeğinden önce bazen havuç suyunu içti. Ve her sabah keçiboynuzu özü tüketti. Çok şükür değerler düzeldi sadece hareket birazcık düşük onun için Promenk yazdı.
Ama her ay farklı olabilir .

Muz , nar bunlar çok etkili gerçekten

Evet 10 günde bile artış oldu ama progresyon yine 0 dı Balıkesir edremit deyiz gittiğimiz doktor tüp bebek diyecek diye korkuyorum .tabiki takdiri ilahi bilemeyiz teşekkür ediyorum
ben de balıkesirliyim ama izmirde yaşıyorum . yanlış anlamayın ama edremitte çözüm bulmanız zor. alanı androlog olan bir infertelite uzmanıyka görüşün. izmir balıkesr veya bursada.
tüp bebek demeleri çok olası tabiki de ama sperm değerlerini belli parametrelere getirmeden tüpe de başlamayın. mutlaka hormon testleri ve dna hasar testi
baktırın. umutsuz olmayın sonuçta gebelik için yeten tek sperm

Balıkesir merkez de yada İzmir de falan önerdiğiniz bir dr varmıdır acaba.bu konularla bi haberim hastane bilmem bir yıllık evliyim yeni yeni öğreniyorum herşeye aslında

Balıkesir merkez de yada İzmir de falan önerdiğiniz bir dr varmıdır acaba.bu konularla bi haberim hastane bilmem bir yıllık evliyim yeni yeni öğreniyorum herşeye aslında
izmirde dokuz eylül üniversite hastanesinde aykut kefi var ona randevu alabilirseniz olur. en azından altında yatan sebep araştırırılır. tedavi almadan sakın tese olmayın. tese sperm bulma ameliyatı.
ben e takviylerle sansınız var. balıkesir merkezde hiç
bilmiyorum belki sevgi hastanesi yada üniveriste hastanesine bakılabilir. ama izmire düşerseniz tüpe de geççek olsanız burda ürologla eş zamanlı ilerlersiniz.

Keçiboynuzu kürü her akşam be sabah bir bardak içiriyorum canım özünü de ayrı yediriyorum.proxeed plus kullanıyoruz 319 TL sabah akşm içiyo.15 günde bir bitiyo.tabiki öyle bir daha test verdinizmi.biz önce testi yaptırdık kadın doğumcuma gösterdik bu şartlarda zor dedi ürologa görünün dedi.özele gittik detaylı ilgilensin diye doktora gittik bir hafta sonra tekrar bi test yaptırıp öyle gelin dedi ürolog yaptırdık 3 milyon artmıştı ama doktor direk tüp bebek dedi toplam 5 milyon şuan progresyon %0 zaten bilmiyorum çok da üzülüyorum eşime belli etmemek için can çekişiyorum o da aban karşı öyle

Muz , nar bunlar çok etkili gerçekten
Evet muz ben en çok keçiboynuzu kürü ne güveniyorum.doktor bide dediki öyle kocakarı ilaçları falan kullanmayın ama öyle çok var ki sonuç alan istemsizce kullanmak istiyorum onları

Biz zaten ilk sperm testini verdik 10 gün sonra ikinci yi verdik doktor birinci teste bakarsak yese ile alınır sperm ama 10 gün sonra ki teste bakarsak buna gerek kalmıyor o yüzden uzatmayın dedi.ama dediğim gibi buradaki ürolog beni tatmin etmedi teşekkür ederim İzmir deki doktora bir ay içinde randevu almaya çalışcağım

Yolun daha cok basindasiniz bizde savastik azospermle 3,5 yil sonra artik doktorlardan normallesmis artik degerlerin lafini duymaya basladik cok sukur. Kürler ve ilaclar deneyin derim tup bebekten once

Yolun daha cok basindasiniz bizde savastik azospermle 3,5 yil sonra artik doktorlardan normallesmis artik degerlerin lafini duymaya basladik cok sukur. Kürler ve ilaclar deneyin derim tup bebekten once
Evet keçiboynuzu kürü özü polen bal işte bir de proxeed plus kullanıyoruz hareketlilik artımı acaba

Ben 28 eşim 32 yaşında işallah bunalmadan ilk seferde kavuşursunuz.ne kadara maal oluyor acaba
tüp bebek maliyeti ile göre dr göre değişebilir ama ortalama bir rakam verecek olursak 15-20 bin tl arasında üzgünüm :-( aynı zamanda kişiye özel bir tedavi örn. kadın üzerinden devam eden bir işlem olduğundan dolayı opu işleminde yumurtan çıkmaz yada döllenmez kalitesiz olur vs bunlar hep süreç masraf eliniz sağlam başlamanızı tavsiye ederim.. Rapor için araştırın dicem ama 1 yıllık evli olduğunuz için olmaz .

Teşekkür ediyorum

Sperm çıkışı varken azosperm denmiyor diye biliyorum...Sizde çıkış var belli bi sayı var oda düşük.. harketlilik yok.. Anladığım bunlar..
Tavsiyem iyi bir ürolog bulmanız... Varikosel olabilir...
Eşiniz ne iş yapıyor ? Ağır kaldırılan bi iş mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…