Dediğim gibi özele gittik doktor detaylı muayene edilsin diye eline sonuçları aldı direk azosperm üç milyon artış var dedi ama hiç beklemeyin tüp bebeğe gidin dedi canımın yüzden varikosel varmı bilemiyoruz henüz ilaç kür kullanıp bir iki ay sonra test vericez diye bekliyoruz.ağır değil işi fakat günün sıcağı kışın soğuğunu geçiriyo sayılır bide önce sen çok alkol içmiş şuan içmiyor evlenmeden önce bırakmış ben ona da bağlıyorum biraz.eşim de sinirleniyo ne Ayaş’ların çocuğu oluyo diyo.taktiri ilahi tabi bilemeyizSperm çıkışı varken azosperm denmiyor diye biliyorum...Sizde çıkış var belli bi sayı var oda düşük.. harketlilik yok.. Anladığım bunlar..
Tavsiyem iyi bir ürolog bulmanız... Varikosel olabilir...
Eşiniz ne iş yapıyor ? Ağır kaldırılan bi iş mi ?
2 Ay sonra test verin yine ama genel muayene şart bence... benim eşim de de varikosel vardı sayı yok dencek kadar azdı..ameliyat oldu 2017 de ve yeni gebelik oluştu...demem o ki zaman kaybı yaşamayın.Dediğim gibi özele gittik doktor detaylı muayene edilsin diye eline sonuçları aldı direk azosperm üç milyon artış var dedi ama hiç beklemeyin tüp bebeğe gidin dedi canımın yüzden varikosel varmı bilemiyoruz henüz ilaç kür kullanıp bir iki ay sonra test vericez diye bekliyoruz.ağır değil işi fakat günün sıcağı kışın soğuğunu geçiriyo sayılır bide önce sen çok alkol içmiş şuan içmiyor evlenmeden önce bırakmış ben ona da bağlıyorum biraz.eşim de sinirleniyo ne Ayaş’ların çocuğu oluyo diyo.taktiri ilahi tabi bilemeyiz
Rabbim sağ Salim kucağnza almayı nasip etsin bizlere de dua edin2 Ay sonra test verin yine ama genel muayene şart bence... benim eşim de de varikosel vardı sayı yok dencek kadar azdı..ameliyat oldu 2017 de ve yeni gebelik oluştu...demem o ki zaman kaybı yaşamayın.
İnşallah cnm Amin... Allah isteyen herkese nasip etsin..Rabbim sağ Salim kucağnza almayı nasip etsin bizlere de dua edin
Yani benim esimin hareketlilik orani iyiydi sadece sperm sayisi azdi sperm sayisi ile birlikte hareketli oraninda da yukselme oldu ama bizim son kullandığımız ilac promenk idi ama icerigi ve etkisi guzeldi tavsiye ederimEvet keçiboynuzu kürü özü polen bal işte bir de proxeed plus kullanıyoruz hareketlilik artımı acaba
7 gün boyunca ilişki olmadi labaratuvara 5 gün demişKızlar hayırlı akşamlar eşimin testini yorumlayabilir mısınız bilginiz varsa lütfenevlat sahibi olamıyoruz bende pko var onda herhangi bir problem var mıdır Eki Görüntüle 2966666 Eki Görüntüle 2966667
Sperm çıkışı varken azosperm denmiyor diye biliyorum...Sizde çıkış var belli bi sayı var oda düşük.. harketlilik yok.. Anladığım bunlar..
Ah sizin mesajınız öyle doğruymuş ki.iyi bir ürolog bulduk ve gittik üç ay sonra eşimin değerleri yükselmiş kür vitaminler sayesinde olduğuna inanıyorum.eşimde varikosel çıktı sol tarafında cumartesi ameliyat olacak.doktor çok umutlu konuştu harika biri bizi inanılmaz motive etti.dediğiniz gibi azosperm hiç sperm çıkışı olmamasına deniliyormuş.Sperm çıkışı varken azosperm denmiyor diye biliyorum...Sizde çıkış var belli bi sayı var oda düşük.. harketlilik yok.. Anladığım bunlar..
Inan ki cok sevindim..ameliyattan sonra da kürlere devam edin cnm insallah en kisa surede guzel haberlerle gelirsinAh sizin mesajınız öyle doğruymuş ki.iyi bir ürolog bulduk ve gittik üç ay sonra eşimin değerleri yükselmiş kür vitaminler sayesinde olduğuna inanıyorum.eşimde varikosel çıktı sol tarafında cumartesi ameliyat olacak.doktor çok umutlu konuştu harika biri bizi inanılmaz motive etti.dediğiniz gibi azosperm hiç sperm çıkışı olmamasına deniliyormuş.
izmirde dokuz eylül üniversite hastanesinde aykut kefi var ona randevu alabilirseniz olur. en azından altında yatan sebep araştırırılır. tedavi almadan sakın tese olmayın. tese sperm bulma ameliyatı.
ben e takviylerle sansınız var. balıkesir merkezde hiç
bilmiyorum belki sevgi hastanesi yada üniveriste hastanesine bakılabilir. ama izmire düşerseniz tüpe de geççek olsanız burda ürologla eş zamanlı ilerlersiniz.
Ah sizin mesajınız öyle doğruymuş ki.iyi bir ürolog bulduk ve gittik üç ay sonra eşimin değerleri yükselmiş kür vitaminler sayesinde olduğuna inanıyorum.eşimde varikosel çıktı sol tarafında cumartesi ameliyat olacak.doktor çok umutlu konuştu harika biri bizi inanılmaz motive etti.dediğiniz gibi azosperm hiç sperm çıkışı olmamasına deniliyormuş.
merhaba , biz değil de bir arkadaşımız aykut beyde ameliyat oldu varikosel kaynaklı. çok da memnun kaldılar. suan ameliyat sonrası bekleme sürecindeler, size de geçmiş olsunMerhaba eşime varikosel teşhisi kondu, tüp bebek tedavimizde dokuz eylülde yapılacak. Mesajınız dikkatimi çekti, Aykut beye gitme sebebiniz neydi. Varikosel ameliyatı için doktor arayışındayız cvp yazabilirseniz çok mutlu olurum
Çok teşekkür ederimmerhaba , biz değil de bir arkadaşımız aykut beyde ameliyat oldu varikosel kaynaklı. çok da memnun kaldılar. suan ameliyat sonrası bekleme sürecindeler, size de geçmiş olsun
Baya zaman geçmiş ama şuan ne durumdasınız ne yazdıysanız aynı durumdayız bugün öğrendik sanki o koca hastane başıma yıkıldıArkadaşlar merhaba ilk kez buraya yazıyorum.bir yılı geçti evleneli ilk ay korunduk daha sonra bebek istedik 6 ay sonra falan kendim kontrole gittim bütün sonuçlarım temiz çıktı bir ay önce de eşim sipermiogram testi verdi progresyon %0 çıkmasıyla dünyamız başımıza yıkıldı azosperm testi koydu doktor.direk tüp bebek dedi fakat biz maddi manevi buna henüz hazır değiliz.buralardan okuduğumda proxedd plus kullanıyoruz doktora söyledim tabi kullanım dedi ama bizi direk tüp bebek derim beklemeyin dedi.biz yine de beklemek istiyoruz.rabbime sığındım ol der olurazosperm olup normal yolla gebe kalan varmı
Merhabalar konuya yazalı çok uzun zaman olmuş ama bizim üroloğumuz kliniği olan bir doktordu İzmir de yaptı amaliyatımızı ama şuan 8 ay geçti 30 ml sperm var ameliyata girerken 45 ml di.beklemedeyiz..sabır ileHangi şehirdesiniz? Eşinizin ameliyatı nasıl geçti? Son durumunuz nedir? Bugün eşime varikosel teşhisi kondu doktor arayışına girdik ameliyat için
Uzun zaman olmuş ama belki görürsünüz. Varikosel ameliyatını nerede oldu?Merhabalar konuya yazalı çok uzun zaman olmuş ama bizim üroloğumuz kliniği olan bir doktordu İzmir de yaptı amaliyatımızı ama şuan 8 ay geçti 30 ml sperm var ameliyata girerken 45 ml di.beklemedeyiz..sabır ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?