Azosperm olup normal yolla gebe kalanlar

Dediğim gibi özele gittik doktor detaylı muayene edilsin diye eline sonuçları aldı direk azosperm üç milyon artış var dedi ama hiç beklemeyin tüp bebeğe gidin dedi canımın yüzden varikosel varmı bilemiyoruz henüz ilaç kür kullanıp bir iki ay sonra test vericez diye bekliyoruz.ağır değil işi fakat günün sıcağı kışın soğuğunu geçiriyo sayılır bide önce sen çok alkol içmiş şuan içmiyor evlenmeden önce bırakmış ben ona da bağlıyorum biraz.eşim de sinirleniyo ne Ayaş’ların çocuğu oluyo diyo.taktiri ilahi tabi bilemeyiz

2 Ay sonra test verin yine ama genel muayene şart bence... benim eşim de de varikosel vardı sayı yok dencek kadar azdı..ameliyat oldu 2017 de ve yeni gebelik oluştu...demem o ki zaman kaybı yaşamayın.

2 Ay sonra test verin yine ama genel muayene şart bence... benim eşim de de varikosel vardı sayı yok dencek kadar azdı..ameliyat oldu 2017 de ve yeni gebelik oluştu...demem o ki zaman kaybı yaşamayın.
Rabbim sağ Salim kucağnza almayı nasip etsin bizlere de dua edin

Evet keçiboynuzu kürü özü polen bal işte bir de proxeed plus kullanıyoruz hareketlilik artımı acaba
Yani benim esimin hareketlilik orani iyiydi sadece sperm sayisi azdi sperm sayisi ile birlikte hareketli oraninda da yukselme oldu ama bizim son kullandığımız ilac promenk idi ama icerigi ve etkisi guzeldi tavsiye ederim

Kızlar hayırlı akşamlar eşimin testini yorumlayabilir mısınız bilginiz varsa lütfen evlat sahibi olamıyoruz bende pko var onda herhangi bir problem var mıdır

Bide şöyle düşünün tüp bebek için şansınız var sizin 3 milyon var esimin ki sıfır taneyle cikiyo bence ilaçlarla vakit kaybetmeyin önce bi sperm dondurun esiminki 2 milyondu o macun bu ilac derken 0 oldu 3 senedir denemedigimz sey kalmadi en son tüp bebek yaptik 2side negatif oldu.Hakkinzda hayırlısı olsun...
"Esim 3 paket proxeedplus bitirdi"

Canım merhaba benim konunun altına yazmışsın.bizde azosperm var sanıyorduk eşimde varikosel olduğu tespit edildi cumartesi ameliyat olacak.değerleri normal görünüyor ama 7 gün çok Biz laboratuvar da yaptırdık 3 gün dedi laborant sperm testini.resmen başka bir doktorun yüzünden üç ay bekledik

Sizin değerleriniz için dedim iyi görünüyor diye.üç ay boyunca keçiboynuzu kürü yaptım proxeed plus kullandı eşim değerleri çok güzell oldu şimdi ameliyatını da olacak inşallah sizde şifa bulursunuz

Ah sizin mesajınız öyle doğruymuş ki.iyi bir ürolog bulduk ve gittik üç ay sonra eşimin değerleri yükselmiş kür vitaminler sayesinde olduğuna inanıyorum.eşimde varikosel çıktı sol tarafında cumartesi ameliyat olacak.doktor çok umutlu konuştu harika biri bizi inanılmaz motive etti.dediğiniz gibi azosperm hiç sperm çıkışı olmamasına deniliyormuş.

Inan ki cok sevindim..ameliyattan sonra da kürlere devam edin cnm insallah en kisa surede guzel haberlerle gelirsin

Merhaba eşime varikosel teşhisi kondu, tüp bebek tedavimizde dokuz eylülde yapılacak. Mesajınız dikkatimi çekti, Aykut beye gitme sebebiniz neydi. Varikosel ameliyatı için doktor arayışındayız cvp yazabilirseniz çok mutlu olurum

Hangi şehirdesiniz? Eşinizin ameliyatı nasıl geçti? Son durumunuz nedir? Bugün eşime varikosel teşhisi kondu doktor arayışına girdik ameliyat için

merhaba , biz değil de bir arkadaşımız aykut beyde ameliyat oldu varikosel kaynaklı. çok da memnun kaldılar. suan ameliyat sonrası bekleme sürecindeler, size de geçmiş olsun

merhaba , biz değil de bir arkadaşımız aykut beyde ameliyat oldu varikosel kaynaklı. çok da memnun kaldılar. suan ameliyat sonrası bekleme sürecindeler, size de geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim randevu almaya çalışacağım

Baya zaman geçmiş ama şuan ne durumdasınız ne yazdıysanız aynı durumdayız bugün öğrendik sanki o koca hastane başıma yıkıldı

Hangi şehirdesiniz? Eşinizin ameliyatı nasıl geçti? Son durumunuz nedir? Bugün eşime varikosel teşhisi kondu doktor arayışına girdik ameliyat için
Merhabalar konuya yazalı çok uzun zaman olmuş ama bizim üroloğumuz kliniği olan bir doktordu İzmir de yaptı amaliyatımızı ama şuan 8 ay geçti 30 ml sperm var ameliyata girerken 45 ml di.beklemedeyiz..sabır ile

Uzun zaman olmuş ama belki görürsünüz. Varikosel ameliyatını nerede oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…