- Konu Sahibi elif_ece06
Ayy hadi gözünüz aydın güzel olacak ben eminim şimdiden hoş gelsinEvet aldım geldim bebemi evde istirahat ediyorum inşallah güzel haberler veririm burdan bende![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hadi gözünüz aydın güzel olacak ben eminim şimdiden hoş gelsinEvet aldım geldim bebemi evde istirahat ediyorum inşallah güzel haberler veririm burdan bende![]()
Rahattım bu defa. Teslimiyet vardı içimde sanki oldu bitti öyle hastanedekiler de sağ olsun çok moral verdiler destek oldular hep. 5. Gün embriyosu canımAyy hadi gözünüz aydın güzel olacak ben eminim şimdiden hoş gelsinnasıl geçti transfer kaçıncı gün embriyosuydu sizinki
Hadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz rabbim bu ramazanın güzelliğinde müjdesini versin size ve bekleyişte olan herkeseRahattım bu defa. Teslimiyet vardı içimde sanki oldu bitti öyle hastanedekiler de sağ olsun çok moral verdiler destek oldular hep. 5. Gün embriyosu canım![]()
İnşallah canım Rabbim hepimizin duasını kabul etsinHadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz rabbim bu ramazanın güzelliğinde müjdesini versin size ve bekleyişte olan herkeseben de ikinci transferimi ne zaman olacağını bilmeden bekliyorum acaba bu sefer çift yaparlar mı yaşım 30 ilki tek oldu
Yaşınız kaç acaba benim 30 35 yaş altına iki negatif sonrası çift transfer yapılıyormuş geneldeİnşallah canım Rabbim hepimizin duasını kabul etsinOlabilir canım doktorun uygun görürse. Benim ilk transfer tek ikinci transfer çift olmuştu.
28. Azosperm kaynaklı olunca bence yapılıyor çünkü ben iki defa çift embriyo transferi oldum.Yaşınız kaç acaba benim 30 35 yaş altına iki negatif sonrası çift transfer yapılıyormuş genelde
Anladım çok teşekkür ederim bakalım artık hayırlısı olsun inşallah hakkımızda ikinci adetimde başlayacağız yani bir ay sonra28. Azosperm kaynaklı olunca bence yapılıyor çünkü ben iki defa çift embriyo transferi oldum.
Yaşınız kaç acaba benim 30 35 yaş altına iki negatif sonrası çift transfer yapılıyormuş genelde
Ya bir de Işın hoca ikinci transfer zamanı 12 gün hap kullanırsın sonra beş gün öncesi Ankara’ya gelirsin gibi bir şey dedi de tam anlamadım ikinci transferde bir kaç gün önce gitme gibi durumlar mı var ilkinde biz günü birlik gitmiştik sabah gidip akşam uçakla döndük aynı şekilde yaparız diye düşündüm de il dışından geliyoruz eşim izin de alamaz işten 5 gün28. Azosperm kaynaklı olunca bence yapılıyor çünkü ben iki defa çift embriyo transferi oldum.
12 gün estrofem coraspirin kullandım, sonra kontrole gittim rahim kalınlığına baktılar, sıkıntı yok dedi doktorum, 7 gün sonrasına transferim planlandı. Başka bir protokol mü uygulanacak size bilemedim orasını canım.Ya bir de Işın hoca ikinci transfer zamanı 12 gün hap kullanırsın sonra beş gün öncesi Ankara’ya gelirsin gibi bir şey dedi de tam anlamadım ikinci transferde bir kaç gün önce gitme gibi durumlar mı var ilkinde biz günü birlik gitmiştik sabah gidip akşam uçakla döndük aynı şekilde yaparız diye düşündüm de il dışından geliyoruz eşim izin de alamaz işten 5 gün
Çok akıntım var, sırt ağrısı, bel ağrısı
Bende sigara içiyorum maalesef ya ve kahvesiz hiç duramıyorum transfer zamanı bende yaptım yaniÇok akıntım var, sırt ağrısı, bel ağrısıonun harici gayet iyiyim. Yalnız ben sigara çay kahve hepsini içiyorum transferden sonra sadece 2 gün dikkat ettim sonra zaten işe başlayınca hiç transfer olmamış gibi davranıyorum
![]()
İnşallahBende sigara içiyorum maalesef ya ve kahvesiz hiç duramıyorum transfer zamanı bende yaptım yanibence etkisi yok ya genel bir kanı var bu şekilde olunca oluyor yani inşallah sizin olacak Allahın izniyle haber edin lütfen
![]()
Hiç belirtim yok takılıyorum öyle evin içinde
Güzel haberler inşallah bende bugün rahim filmi çektirdim şükür temiz çıktı ama çok sancım var ya sizde de böyle oldu mu daha önce yaptıranlarHiç belirtim yok takılıyorum öyle evin içinde![]()
Evet canım bi kaç gün oluyor o ağrı normalGüzel haberler inşallah bende bugün rahim filmi çektirdim şükür temiz çıktı ama çok sancım var ya sizde de böyle oldu mu daha önce yaptıranlar
Sağ ol canım bilgilendirme için güzel sonuçlarınızı bekliyorum kızlar aklım sizde dualarımdasınızEvet canım bi kaç gün oluyor o ağrı normal
Amin inşallah canımSağ ol canım bilgilendirme için güzel sonuçlarınızı bekliyorum kızlar aklım sizde dualarımdasınız