Azmin Zaferi / Fotoğraf

Bende 18 Nisan 2009 dan beri rejimdeyim.

179 boyundayım, ister inanın ister inanmayın 110 kiloydum. Kortizon tedavisi görmüş olmam ve hormon bozukluğumdan kaynaklanan dengesiz ve sebepsiz kilo alıyordum. Çok kısa sürede 70 kilodan bu kiloya çıktım. Olan lise hayatıma oldu yani :1no2:

73 gün oldu, yani 2,5 ay... Şuan 93 kiloyum :) boyumdan olsa gerek fark inanılmaz.. Gerçekten öyle.. Çevredekiler çok şanslısın yoksa çok daha berbat görünürdün diyor. 17 kilo verdim CADIARZU Ve büyük bir hevesle devam ediyorum paylaşmak istediğim çok şey var ama hedefim olan 75 kiloya ulaşmam gerek önce delikafadulden boyuma göre sağlıklı olan 70 diye geçiyor, ama 75 ten düşmeye başlayınca yanaklarım içine çöküyor, hep böyleydi eskiden kurukafa gibiydi başım :roflol: bakalım o zaman gelsin düşünürüz :1rolleyes:

bu kadar kısa sürede bu kadar nasıl verdin sağlıksızdır diyecek olursanız; modelim 6 ayda 35 kilo veren 1 yılda 42 kilo vermeyi başaran ayrıca 3 yıldır bu kiloyu koruyan biricik ablam, dostum yani annemdir.

Neden ben veremiyorum 3-5 kilo fazlam var diyorsanız, kilo ne kadar çoksa o kadar çabuk veriliyor inanın bana. Misal ilk hafta 5 kilo verdim ben :roflol: Anca mide ve bağırsaklar boşaldı heralde sırnaşık şey

Edit: Hele bi yazı geçireyim, sonuçlarını göreyim herkese yardım etmeye hazır ve de nazırım :)

gaza geldiiiiiiiiim...çok fazla kilolu değilim aslında boyumdan dolayı göstermiyorum daha doğrusu ama doğumdan sonra 4 kilom kalmıştı ve emziriyoruz diyede habire tatlı yağlı şeyler tüketiyoruz..yarından itibaren bende başlıyorum Allah ın izni ile....not tutucam ayrobik yürüyüş 3 litre suuuu...yine yicem ama daha dikkat edicem inş.hadi bakalım hayırlısı..utandım valla kendimden o insanları görünce...alt üstü 15 kilo var fazlam bide yeni doğum yapmışım..kesinlikle vermem lazım...yaaa bismilllaahhkaydirigubbakcemile2 vereliniortakyasakkelime:sm_cool::dance:

bu sarkan derileri bayanlar ne yapmış acaba..göğüs göbek kalça gayet düz görünüyordu

bu sarkan derileri bayanlar ne yapmış acaba..göğüs göbek kalça gayet düz görünüyordu

Ne yapsın cnm, gitmiştir estetik cerrahına fazlalıkları kırpmışlardır heralde kaydirigubbakcemile3 yoksa o kadar kiloyu verip sporla sıkılaştırmak mümkün değil :roflol:

inanılır gibi deil.o sarkan deriler felaket görünüyor.parası olan gidip aldırır onu olmayan gariban ne yapsın mafoldumben şişman görüntü daha ii die düşünüyorum o derilerin yanında

keşke şişko halimdeki resimlerimi yırtmasaydım ben de koyardım.ben 16 yaşımda 42 bedenden 36 bedene düştüm.ama tabiki ergenlik dönemi kendimi o halde hatırlamak istemediğim için yırtmıştım hepsini.ben o zaman diyet ve egzersizle vermiştim.gayette sağlıklı beslenerek ve bol hareketle.sınıfımda şişko diye benle alay eden erkekler bir sonraki yıl okul açılınca beni tanıyamadılar sınıfa yeni geldim sandılar o alay edenler sonra peşimde kuyruk olmuştu :))) şimdi 28 yaşındayım 38 bedenim.insan isteyince yapamayacağı şey yoktur.

(( allahımmm yaa ben de kilo vermek istiyorum. 76 kiloyumm boyum 175 normal gibi aslında ama doğumdan sonra göbeğim olduğu gibi kaldı(

boşuna dememişler azmin sonu zaferdir die bende 5 yıl önce sıkı bi diyet yapmıştım 51 kiloya düştüm am yine aldım şuan da 69 önceki gibi çabuk veremiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…