Bende 18 Nisan 2009 dan beri rejimdeyim.
179 boyundayım, ister inanın ister inanmayın 110 kiloydum. Kortizon tedavisi görmüş olmam ve hormon bozukluğumdan kaynaklanan dengesiz ve sebepsiz kilo alıyordum. Çok kısa sürede 70 kilodan bu kiloya çıktım. Olan lise hayatıma oldu yani :1no2:
73 gün oldu, yani 2,5 ay... Şuan 93 kiloyum :) boyumdan olsa gerek fark inanılmaz.. Gerçekten öyle.. Çevredekiler çok şanslısın yoksa çok daha berbat görünürdün diyor. 17 kilo verdim CADIARZU Ve büyük bir hevesle devam ediyorum paylaşmak istediğim çok şey var ama hedefim olan 75 kiloya ulaşmam gerek önce delikafadulden boyuma göre sağlıklı olan 70 diye geçiyor, ama 75 ten düşmeye başlayınca yanaklarım içine çöküyor, hep böyleydi eskiden kurukafa gibiydi başım :roflol: bakalım o zaman gelsin düşünürüz :1rolleyes:
bu kadar kısa sürede bu kadar nasıl verdin sağlıksızdır diyecek olursanız; modelim 6 ayda 35 kilo veren 1 yılda 42 kilo vermeyi başaran ayrıca 3 yıldır bu kiloyu koruyan biricik ablam, dostum yani annemdir.
Neden ben veremiyorum 3-5 kilo fazlam var diyorsanız, kilo ne kadar çoksa o kadar çabuk veriliyor inanın bana. Misal ilk hafta 5 kilo verdim ben :roflol: Anca mide ve bağırsaklar boşaldı heralde sırnaşık şey
Edit: Hele bi yazı geçireyim, sonuçlarını göreyim herkese yardım etmeye hazır ve de nazırım :)