Azmin Zaferi / Fotoğraf

çokkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkürler Dodo cum ya valla eline emeğine sağlık canıma.s.
gerçekten bunları gördükçe gaza geliyorum her gün yürüyüşüme 10 dk daha ekliyorum:lepi:
tekrar teşekkürler:1hug:

Extra

majthreegirls_wideweb__470x393,0.jpg

Beden ölçüleri sırasıyla 8, 12, 14...

Bu fotoğrafın erkeklere gösterildiği bir araştırma yapılmış. Erkeklerin tercihi 12 beden hanımdan yana olmuş(%41). Onu 14 beden hanım az bir farkla takip etmiş. 8 beden hanıma yan dönüp bakan olmamış.

Link: Figures reveal that given the choice, most men will plump for a curvy girl

iyi bari bana biraz moral oldu bukaydirigubbakcemile3
14 beden hatun gibiyim şimdik üzülmeyim bari :roflol:
hemende pay çıkardım kendime.
nerden buluyosun kıs bunları helal valla.bizim için baya bi mesai harcıyorsun valla varolllllla.s.

valla bayıldım.. ben 5 kilo vercem die bitaraflarımı yırtayım daha:) aleme bak mutasyon geçirmiş sesleri çıkmıo:))))))))

ayyy koptum valla billa bu resimleri print edip evin bütün duvarlarına asmak istedim kaydirigubbakcemile3
valla bunlar büssürü kilo eritmişler, 8-10kilo vericem diye dertlendim gamlı baykuşa döndüm nasıl olcak diye düşünmekten, çok sağolun kıslar yaaa bizde zayıflayalım nolurrr :1rolleyes:

hemen şimdi başlıom, sabah börek yedimm ayu gibi pişman oldum şimdi çokk, yaza kadar ayda 3 kilo olsa haziranda bu iş biter dimi ama delikafadulden
başarılar herkese bolll irade boll şans diliyorumma.s.

dodo eklediğin fotolardan çok etkilendim,panik oldummm,mutlu oldum bunalıma girdim felan yani bi sürü duygum depreşti..bende incecik olmak istediklerimi giymek istiyorum yaaaa

arkadaşlar bu resimlere bakıyorumda bi motivasyon lazım..ben mesela çok mutlu olduğumda hiç yemek düşünmem olmasa olur ve ayrıca kilo veririm ama..eğer mutsuzsam hep yemek istiyorum yani buzdolabının önüne bir sandalye koyayım hep orda yaşayım..
burda hamile ve emziren annelerin olduğunu görünce bende kilo yaşamımı özetlemek istiyorum lütfen okuyun...
58 kiloyla evlendim 60 kiloyla hamile kladım 69 kiloyla doğuma girdim doğumdan sonra 66 oldum 1 hafta sonra 64 ve öyle kaldım..kızım altı aylık olmuştu ve sadece benim sütümü emiyordu hastanede ölçüm yaptırdım ve sütüm aşırı vitamin protein ve yağ oranı çıktı çocuğa yeterde artar dediler..neyse bir gün arkadaşım doğum yaptı evine ziyarette gittik.. mutfak masasının üstünde tavuklu blgur pilavı vardı canım çekti ama isteyemedim eve geldim kızım emmedi..mümkün değil ağzına almadı memeyi...ben böyle şeylere hayatta inanmazdım ama sütüm çekmiş.. hatta biberonuda istemediği için 1 gün aç kaldı kızım...sonra benim göğüslerimden sütler topuğuma kadar akıyodu düşünün,,doktora gittik ileri derece ülser hastası olduğum için yarayı kanattacağı için süt kesici ne iğne nede hap verdi 1 hafta emmesin içe ceker kendini dedi...o günden sonra 1 ay içinde tekrar tartıya çıkdığımda 93 kiloyu gördüm...inanamadık diyetisyenlere her yere gittim ve sütün beni beslediğini ve bu kiloyu çok zor vereceğimi söylediler 4 sene sürer dediler şimdi 5 senemdeyim 84 kiloyum..o kadar zorki ,kilomdan dolayı mutsuzum ne giydiğin ne süsün ne püsün herşey boş..millet aşağı görüyor sizi istediğiniz hiçbir kıyafet oluyo..soluk soluğa yaşıyosunuz..fazla yediğinizde sofrada bile ailenizden olumsuz yanıt alıyosunuz...
kilolu olmak veremli olmaktan faksız benim gözümde..çünkü içimiz yada moral olarak ya biz bömylede güzeliz desek bence boş kendimizi kandırıyoruz..zaten olmasa bu topik olmazdı..ama şunuda eklemeden gecemicem fesatlıkdan kendini yemiş bitirmiş ciroz balığı olmaktanda herkezin severek bakdığı balina olmayı yeğliyorumsositososito
şimdi kalbim hadi böyle bi ortam var sende yap başar diyo...beynim yaw kaç kez yaptın olmadı işte neye yarar diyo bilmiyorum çok mutsuz ve kırılganım...lütfen bana yardım edin

hepinizi çokkkk iyi anlıyorum..gönülden destekliyorum..sizlerle gurur duyorum umarım hepiniz istediğiniz kilolara sağlıkla birlikde düşersiniz..
allah yardımcınız olsun hem sizin hem benim...
sizleri seviyorum:asigim:

ekleyen arkadaslar tskler. Cok iyi geldi bu :)

Insanlar zayiflayinca yuzleri bile daha guzel olmus ve cok daha genc bir gorunum kazanmislar.
Darisi bizim basimiza

resmen bayılcak gıbı oldum okadar cok duyguyu yasıyorum kı aynı anda anlatamam..hem de cok korkdum ılk resımden psıkolojım bozuldu bıa anda :KK43:8

hepsi harikaydı ama 10-12-14 beden kızlar varya her şekilde çok iyiler.....200 küsür kilodaki adamın sonuçta mükemmele dönmesi beni çok mutlu etti....

Extra

majthreegirls_wideweb__470x393,0.jpg

Beden ölçüleri sırasıyla 8, 12, 14...

Bu fotoğrafın erkeklere gösterildiği bir araştırma yapılmış. Erkeklerin tercihi 12 beden hanımdan yana olmuş(%41). Onu 14 beden hanım az bir farkla takip etmiş. 8 beden hanıma yan dönüp bakan olmamış.

Link: Figures reveal that given the choice, most men will plump for a curvy girl
e ama burdaki 1kadının 14 beden deki hali de güzel... ben öyle değilim ki... 2 tane sezeryan oldum, karnım var ve sarkmış durumda, bacaklarımda selülitler var... keşke ben de 14 beden olsam da, böyle olsam..

gece gece moralim bozuldu:1shok: bunlar ne boyle yaaa istaha geldim dogurum bende diyete giricem :eek:
ama bende sey oluyo ya diyetteki arkadaslardada oluyomu boyle seyler okuyunca istaha giriyorum basliyorum ama baslayinca hevesim kiriliyo bozuyorum ne skici durum -tatlicadiarzu-

X