Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Selam kizlarr ayni bende sizin gibiyim..yazdiklarinizin hepsini okuyamadim ama 19 yasindayim 100 kiloyum...ve bu durumdan cok rahatsizim boyum1.75 felan yani kiloyu kaldiriyorum aslinda gabi ne kadar kaldirilirsa yuz kilo mayis ta dugun var akrabamizin kizlar sizce o zamana kadar 75 olabilir kiyim bu arada bende diyet yapiyorum full protein diyetisyenim inanilmaz iyi denemel isteyen olursa uzun uzun konusabiliriz diyetisyenimede yonlendirebilirim

ya zaten o günler bizi mahfediyo canım ya insan dayanamayıp yiyiyo bide regl oldunmu hiç dayanamıyon valla bende geçen gün güne gittim kaçırdım orda yakmışsındır canım inşallah

Iyii canimm okadar almamissinn
1saat da yürümüssün erimistirr onlar :)

GÜNAYDIN kızlar..akşam bende kaçırdım yaa offf
makarna yedim yemekte
sonrada misafir geldi onlara çeraz kuru pasta almıştık çerez yemedim ama 4 tane kurupasta yedim
isyanlardayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

valla canım malesef öyle oluyorr yaaa..ev oturmaları günler insana kilo aldırıyor
ama koşmuşsun ona sevindim ben aksam yedim yattım..bugun acayip şişkinlik var üstümde hemde 1 kilo fazla çıkıyorum şuan

canım 100 kilo baya çok..moralın bozulmasın ama oyle..umarım diyetisyeninle beraber iyi bir kilo verirsin..

ya zaten o günler bizi mahfediyo canım ya insan dayanamayıp yiyiyo bide regl oldunmu hiç dayanamıyon valla bende geçen gün güne gittim kaçırdım orda yakmışsındır canım inşallah

sen kaçırsanda ip atlayarak yakıyosun canım :))

Iyii canimm okadar almamissinn
1saat da yürümüssün erimistirr onlar :)

aynen

sabah menüm :

1 dilim tam buğday ekmeği
yarım dilim çavdar ekmeği
azck yumurta
siyah zeytin
domates
peynir
şekersiz çay...........

GÜNAYDIN kızlar..akşam bende kaçırdım yaa offf
makarna yedim yemekte
sonrada misafir geldi onlara çeraz kuru pasta almıştık çerez yemedim ama 4 tane kurupasta yedim
isyanlardayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ahh alyacım neden yedınkı bence kuruyemış yeseydın de diğerlerini yemeseydın cezalısın bugun hiç bişe yemıyosun:))))

kızlar benım zayıfladığım bel bölgeöden barız bellı oluyor ve ben zayıfladıkça eşim bana daha çok düşüyor iki gündğr sürekli seni çok sevıyorum dıyor çok mutluyum ınanınnnnn.monotonluktanda kurtulucaz galıba ben kılo verdıkçe.

ahh alyacım neden yedınkı bence kuruyemış yeseydın de diğerlerini yemeseydın cezalısın bugun hiç bişe yemıyosun:))))

off didem ya sormaa canım cok çekti napayım..ben kilo zor vercem bılıyorumm off off cok canım sıkkın..

günatdın kızlar kahvaltım:mısır gevreği 1 bardak süt.

afiyet olsun tatlımm..

tebriklerr sana canım...aynen ya bende esımle bırlıkte olurken mesela gobeğimden rahatsız oluyorum istediğim gibi seksi babydolları giyemiyorum mesela göbeğimde piercing var çirkin duruyorum şuan koca göbekte
esımın bısey dediğinden değil ben rahatsız oluyorum ama belkı oda rahatszdır..
demem o ki eşinin daha ilgili olması buna bağlı olabilşr cnm

kesınlıkle cnaım bız bıle kendımızden rahatsız oluyoruz eşler nasıl olmasın.bence zayıflama olayını kafanda bıtırdınmı bıtırmedınmı tarrt canım eğer kafada bıterse ınan yemıyorsun.ben oyleyım valla olayı kafamda bıtrdım bırde kendıne tarıh belırle mart 15 e kadar dişimi sıkacağım bakalım neler olcak de başarıyı gördükçe marttan sonrada azım devam ederinşşşş

canım yaşın çok kuçuk daha verırsın yeterkı azmet ve bıze takıl.diyetısyenle neler yaptığınızı anlatırsanda sevınırm

aynen canım..dıkkat edıcem yaa ya zaten edıyordum ama son gunlerde bozuldu..

menu guzel canımmm
benım kahvaltı 1 elma
çok az peynır
çay

senınkı daha güzekmiş ama azcık yemıssın :)

SABAH:
Az yağlı süt
Yumurta
Kepek ekmeği
Yeşil zeytin
Beyaz peynir

ARA ÖĞÜN:
1 armut

afiyet balll şeker olsun arkadaşım...

ara: activia yoğurt

harıka valla ben hayatta şu mısır gevreğini yiyemıyorum ama sen guzel spor yapıyorsun canım.masa başı çalışıyorum ve hareket alanım sıfır

canım çileklisini alıyorum ben hoşumada gidiyo yani ben çalışmadığım için ev işini bitirdiktn sonra durmadan ip atlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…