Canim o kilo degildir okudum da bir gunde bir kilo alinmazz o siskinliktir suyu bol ic yarin cok dikkat et inan ertesi gun hemen gider o.Bende cok yasiyorum o sorunu.Yedigin yanlis birsey vucuda siskinlik odem yapar.Yani diyette oldugun icin dikkat ettigin icin aldigin tatli seker beyaz un vucuda ters tepki yapiyor..Coook gecmiss olsunn canimmmm
napalimm valla hersey yolunda sadece ben dünden bugüne 1kilo almisimm
kib cabuk igles gell ok öpüldünnnn canimmmm
Canim o kilo degildir okudum da bir gunde bir kilo alinmazz o siskinliktir suyu bol ic yarin cok dikkat et inan ertesi gun hemen gider o.Bende cok yasiyorum o sorunu.Yedigin yanlis birsey vucuda siskinlik odem yapar.Yani diyette oldugun icin dikkat ettigin icin aldigin tatli seker beyaz un vucuda ters tepki yapiyor..
İşin garip yanı diyetisyenim bana akşam yemeklerinde eğer sebze olmazsa
8-9 kaşık makarna, pilay yanında yoğurt yiyebileceğimi söyledi.
Arkadaşımla acabadayız ??? nasıl yani ?? yenmemeli diye
ama dün akşam aynısını yedim
Diyetisyenimin verdiklerine uyuyorum yalnızca..
1 simit bile veriyor.
Aralarda 1 kutu altınbaşak bile öneriyor.
günaydın kızlar kahvaltım: mısır gevreği 1 bardak süt 200 kadarda ip atladım
ben bu hareketleri yapıyorum bazen ama düzenli değil.çok etkiliymiş bu hareketler.forumda yapanlar öyle yazmıştı :) yarından itibaren 1 ay boyunca düzenli yapıcam inşallah.isterseniz beraber başlayalım?benim de basen ve kalçalarım da sorun var.göbeğim ayva göbek :) Mari Winsor Pilates Buns & Thigh - Video Dailymotion
baktım şimdi canım videoya ya...işe yarıyorsa başlayalım tabi ki canım bu ara gribim pazartesi başlayalım canımm.
Affiyettt olsunn canik :)
ha bide canım ne zamandır yapıyosun diyet yaş ve kilon kaç ???hedefin kaç kilo ?
benim yaşım 22 canım kilom 68 hedefim 57-58 mayısa kadr kilo vermm lazım benimde... ben yeniyim bu arada canım...
slm kızlarr benım dıyet bozuldu yadun aksam ablamın doğum gunu vardı neler yedım nelerrr.. cok canım sıkkın yaaa
selam kizlarr kaç gündür hiç zaman bulamadim
benim kilo yine artida (herzamki gibi) in$allah adetten dolayidir
henüz kahvalti yapmadimm yapinca yazarimm opuyorumm