Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Coook gecmiss olsunn canimmmm
napalimm valla hersey yolunda sadece ben dünden bugüne 1kilo almisimm
kib cabuk igles gell ok öpüldünnnn canimmmm
Canim o kilo degildir okudum da bir gunde bir kilo alinmazz o siskinliktir suyu bol ic yarin cok dikkat et inan ertesi gun hemen gider o.Bende cok yasiyorum o sorunu.Yedigin yanlis birsey vucuda siskinlik odem yapar.Yani diyette oldugun icin dikkat ettigin icin aldigin tatli seker beyaz un vucuda ters tepki yapiyor..

Evett canimm herkes öylee diyorr insallahhh giderrrr

Merhaba busecigim benim kilomda 99 bende yarin diyete basliyorum umarim zayiflariz ama ben evde spor yapacagim zira saglik sorunlarim var sizden destek alarak diyetime devam edecegim insaallah kilo verdikce yzarim

baktım şimdi canım videoya ya...işe yarıyorsa başlayalım tabi ki canım bu ara gribim pazartesi başlayalım canımm.

ha bide canım ne zamandır yapıyosun diyet yaş ve kilon kaç ???hedefin kaç kilo ?

ben hep diyet yapip yapip birakiyorum.yasim 18.boyum 1.50. kilom 49-50.hedefim 44. benim gobegim kucuk.aslinda basenlerim ve bacaklarim da sorun var.boyum kisa oldugu icin 50kilo bile biraz fazla bana gore :/ yazin 46 kiloya dustum sonra tekrar 50 kiloya ciktim tutamadim bogazimi ama bu sefer birakmicam diyeti insallah.yaza kadar zayiflamam lazim.abimin dugunu var.ben dun basladm bu hareketlere.siz de pazartesi baslayin peki :) siz kac yasindasiniz bboyunuzu kilonuzu felan yzabilirmisiniz.

benim yaşım 22 canım kilom 68 hedefim 57-58 mayısa kadr kilo vermm lazım benimde... ben yeniyim bu arada canım...

benim yaşım 22 canım kilom 68 hedefim 57-58 mayısa kadr kilo vermm lazım benimde... ben yeniyim bu arada canım...

abla desem daha iyi olur sanirim :)) boyun kac abla? soyledigim videoyu 1-2ay yapsak kalcalarimizda iyi bi degisme olur bence .destek olalim birbirimize bu konuda :)

tabi ki canım nasıl rahat edersen öyle hitap edebilirsin yapalım bakalım nasıl olacak boyum 1.64 canım...kilomu fazla göstermiyorum...taza kadar kurtulalım şu kilolardan hadi suyumuza yememize dikkat edelim ya spor ile de destekleyip bi güzel verelim kilolarımızı konumuzla ilgisi yok ama nerde ikamet ediyosun sakıncası yoksa tabi cevap ver canım öptüm iyi geceler yarın görüşmek üzere arkadaşlar......

merhaba kıslar aranıza katılmak ıstıyorum eskı tartıma gore suan 79 olmusum ama 4 ay oncesı 72 ye kadar dusmuştum yıne tutamadım bogazımı .ama kesın karar verdım 3 ayda 15 kılo verıcem nasıpse yanı aydada 4- yada 5 kılo tekabıl edıyor motıvasyona ıhtıyacım var bebek ıstıyoruz sırf kılo vermem ıcın erteledık yardımcı olun kıslar bana ben hergun yedıgımı yazayım bellı bır tartı gununuz varmı yenı tartı sıparıs verdım dıgerı bozuldu

1 ögun saat 07.00 aktıv.. kahvaltızamanı yogurt mısır gevregı
yarım saat sonra ıs yerınde,
2 dılım ekmek
2 dılımı domateslı sucuk
1 dılım beyaz peynır
1 dılım domates
ıkı su bardı cay

dedıgım gıbı motıvasyona ıhtıyacım var kıslar spor salonu acılacak 2 hafta ıcınde bulundugum yerde ozamana kadar ıs ckısı yuruyuse gıtmek ıstıyorum havalar ıyı oldumkca ayrıdan yaptıgınız bı seyler varmı

selam kizlarr kaç gündür hiç zaman bulamadim

benim kilo yine artida (herzamki gibi) in$allah adetten dolayidir

henüz kahvalti yapmadimm yapinca yazarimm opuyorumm

slm kızlarr benım dıyet bozuldu ya dun aksam ablamın doğum gunu vardı neler yedım nelerrr.. cok canım sıkkın yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…