Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Tabikide olmazzzzz
ne diyeti yapiyorsunn canimm

canım dıyetısyenım verdı iştee..sabah kalkınca 3 kuru kayısı ılık su
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği,peynir,domates,salatalık
ara : yoğurt
öğlen : 1 dilim tam buğday ekmeği,çorba,et yada sebze yada baklagil yemeği
ara : yarım paket sade etiform
2.ara meyve
akşam : et,köfte,balık,sebze yada baklagil yemeği
20:30 da meyve böyle yani....

45dk hizli tempodaa yürüdümmm ve 252kalori yaktimmmm

oo süpersin canımmmmmmmmmmm

canım dıyetısyenım verdı iştee..sabah kalkınca 3 kuru kayısı ılık su
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği,peynir,domates,salatalık
ara : yoğurt
öğlen : 1 dilim tam buğday ekmeği,çorba,et yada sebze yada baklagil yemeği
ara : yarım paket sade etiform
2.ara meyve
akşam : et,köfte,balık,sebze yada baklagil yemeği
20:30 da meyve böyle yani....

oo süpersin canımmmmmmmmmmm

Ayy tsklerrrr canimm :)

Ayy diyetisyenin verdiyse bi bildigi vardir canimmm

kızlarr ben çıkıyorummmmmmmm hadi by by....
sakın cok yemeyinn bak yarın sorucam ona göreeeeeeeeeeeeee :KK55:
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

. Dengeli beslenmeyi sağlar. İlaçların yan tesirini azaltır. Kemiklerin güçlü kalmasını sağlar ve kemik erimesini engeller. Vücut ağırlığını azaltır ve kilo verdirmeyi kolaylaştırır. Yetişkinler günde en az 2 bardak süt tüketmelidir."

slm arkadaşlar geçiyordum sizlerede uğradım kilolarıyla başı dertten kurtulmayan biriyim bende ama benimki birazda sıkıntılardan kaynaklandı sıkıldıkça yemege verdim kendimi vede oldum şimdi 100 kilo birkaç aydır dr gitme istegi vardı bende vede gittim özel bir hastanede önce dahiliye uzmanı gerekli tahlilleri yaptı vede açlık şekerimin yüksek oldugunu gördük diyetisyenim vücut analizi yaptı ve çıkan sonuç bende tam bir deprem etkisi yarattı metobolizma yaşım 53 çıktı halbuki ben 40 yaşındaydım yaşımı göstermiyorum bile ilk iş olarak diyet listem hazırlandı ve dün itibariyle başlamış bulunuyorum şekerim içinde dr ilaç yazdı ve uzun yıllar bu ilacı kullanmam gerktigini söyledi ilk gün diyette açıkçası zorlandım ama bugün çok iyiyim harfiyen uyuyorum listeme ve 3 lt su içiyorum 15 şubatta kontrolüm var bakalım o zamana kadar ne kadar kilo verebilicegim .
biraz uzun oldu arkadaşlar kendimi ifade etmem ama insan kafasına dank etmeyince birşeyler gerçten yaptıgımız hataları görmüyormuşum hatanın neresinden dönersem kardır ben yaşamayı ve ailemi seviyorum onlar için kendim için kararlıyım bu kilolar gidicek sağlıgıma yeniden kavuşmak istiyorum umarım bu yolda hepimiz başarılı oluruz arkadaşlar.

. Dengeli beslenmeyi sağlar. İlaçların yan tesirini azaltır. Kemiklerin güçlü kalmasını sağlar ve kemik erimesini engeller. Vücut ağırlığını azaltır ve kilo verdirmeyi kolaylaştırır. Yetişkinler günde en az 2 bardak süt tüketmelidir."

Cook sagoll canimmm
iciyim bariii :):)

X