Merhabaaa kankimm Merhaba arkadaşlarım
dün şirkete gelemedim. Bu yüzden ancak cevap veriyorum
Ben geldim yaaa.
artık 65 kiloyum :) :) :) :)
ahh canım benim ahh okadar minicik yiyorsun ki
allah sana büyük sabır versin..
Artık okadarcık nutelle sana bisey yapmaz herhalde
Canım yazını beğendim çünkü sana cevabımı görmen için. sakın beni yanlış anlama.
Allah sana acil şifalar versin birtanem.
lütfen ihmal etme ameliyatını ol. öyle ağır bir ameliyat değil birtanem. Teyzem geçen ay troid den ameliyat oldu gayet rahat şu anda
çalışıyorsan izin al 1 gün yatıp çıkıyorsun hastaneden güzelimm..
canım benim yaaa kıyamam ben sana..
siz hep yarın başlayın canlarım hep yarın başlayın
emin olun o yarınlar hiç bitmiyor.. Bu yüzden bu hale geldin.
helal olsun bukadarmı azminiz ya pes diyorum size bukadarcıkmı iradeniz
aLLAH zihin açıklığı versin tatlım.
başarılar dilerim..
geç kaldım ama oldunmu sınav cnm ?
nasıl geçti ?
he olur
ye ye ye bidaha yapmicam
kabul etmiyorum
öyle birşey yok
dikkat etceksin..
wallahi çok morelim bozuldu..
neyse kilo vermişsin.. affettim
ayyy ho$geldin gözlerimiz seni aradiiii sefalar getirdinnnnnn
darisi bana in$allah yaa bende 3 ay önce 65 tim ama geri aldim
canim o güne özel öyle az yedim ceza niyetine, ama sonra hafta sonu saliverdimm
kızlar ben sabah kepekli ekmeğe domates ve peynir .. maydonoz roka koydurup yedim
birazda zeytin ekelediler... 1 bardak çay ile onu yedim.
birazdan çorba ve 2 dilim ekmek yiyeceğim.
çok te$ekkür ederim canim, sanirim önümüzdeki hafta doktora gösterecegim sonuçlari belkide sadcee ilaç verir,
benimde anne tarafinda var sanirim onlara çekmi$im hayirlisi diyorum, ama sanirim aldiranlar ömür boyu ilaç kullanmak zorunda kaliyorlar
ben yarin dedim veee bugün ba$ladimmmm
sinav oldu canim saol, bazi sorular çali$madigim yerden çikti, ama sanirim geçerim bu dersten :)
tsk ediyorum :)))
süpersin canimmmm afiyetttt olsunnnn kilo yapmasinnnn
oyyy ben yerim senin ağzını buynunu
Canımın taa içisin bebeğimsin güzelimsin benim
yerim ya ben seni yerrr
bitiririm
MUCKKK
Özlemişimde canımın içini MUCK
tabi ben yokum özledin beni azıttın
kescem senin poponu pis manyak şişko
:))
kankim ya bebeğim
çok morelim bozuk
galiba işten ayrılcam
yarın sgk ya gitcem .. durum ne olur bilemiyorum ..
canım çok sıkkın.. birde çok yoğundum.
geldim bebeğim
sizleri inan çok özledim
bu arada çoşmuşsunuz maşallah da
yemeye başlamışsınız inanınn çok üzüldüm.( yazık
canım benim tekrar allah acil şifaler versin .. dilerim allahtan en kısa zamanda iyi olursun.. kıyamam ben sanaaaaa
tamam birdaha bozma bak.. senin özel sebebin var diye sana ŞİŞKO PATATES demiyorum bak.. sinir etme adamı
Hadi hayırlısı geçersin inşallah bitanem....
Hadi ordan yeme bahanesi
kuyruklu yalan
şişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesss
canimm ben $u an hala bozmadimmmmm devammm
menülerin çok güzel canimmm, ah kuru fasülye olsada yesemmmmmm
mmmmmmm menüne bayildim vee bende kahvaltiyi çok seviyorum, ke$ke her ögün kahvalti yesekkk
tek ele$tirim olacak, bence ya sucuk ye yada salam ikisi bir fazla olmuyormu kizz
Ben birşey duydum kızlar... çok merak ediyorum.
canlarım yakından tanıdığım bir arkadaş. İSTANBUL / Şişli civarında bir doktor karından iğne yapıp yağları eritiyormuş.
kadın rejim ile birlikte 80 kilodan 60 kiloya düşmüş.
bilen varmı bunu .. yada gören, deneyen ?
kendisine yine soracağımda.. ulaşamadım birde burada kullananlar varsa araştırmak istedim.
iğne tane fiyatı 200 tl. miş.. 1 veya 2 tane yapmak yeterliymiş
alerjisi olana yapılmıyormuş. Yağları parçalıyormuş ?
allah allah meraktan ölcem ya??