Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Diyete aynen devam ediyordum ta ki bu güne kadar pilav yedim (dayanamadım ama pişman değildim çok güzeldişu saatten sonra yarına tekrar devam:)))

Walla canım benim diyetisyenim bir öğünde 8 kaşık makarna ve pilav a hayır demiyor.
bence çok değil.. yanında 1 bardak yoğurt yemek şartıyla
Hadi başarılar..

Wallaaa da sisko papatesimmm yaa
Bogazimi tutamiyorummm
sen gidince bende üzüntüdenn yedimm

hadi hayırlı olsun canım benim.
başarılarının devamını diliyorum
Bozmak yok yola devam hep birlikte..
evet neler yiyorsun anlat birazda seni dinliyelim.. ???

HUUUuu kızlar nerdesiniz yahu... :) buse,cankiz size diorummmmmmmmmmmm

canım ben cuma şirkete gelmedim. c.tesi pazar çalışmadığım için giremedim. pazartesi işim vardı giremedim.
bugün geldim canım benim.. burdayımmm.

canım yaa özlermişte

canım ben aynı senin gibiydim bu nedenle doktora gittim
metobolizma doktoruna .. sonunda buldular şeker varmış bu yüzden saatte bir açlık hissediyormuşum.
bence bi git kendine baktır derim..

Canimm bekle benim kankiii gelecekk o yardimci olur sana ben sana yardimci olamicamm cünki ayni seyi bende yasiyorumm

oyyy ben yerim senin ağzını buynunu
Canımın taa içisin bebeğimsin güzelimsin benim
yerim ya ben seni yerrr
bitiririm
MUCKKK
Özlemişimde canımın içini MUCK

Kizlar benim çok ama çok önemli sinavim var $u an hala ona çali$iyorum, bu yüzden ak$ama kadar yazamicam, ak$am alintiyla sizlere yazarimmm dua edin banaaaaa öpüldünüzzzzzzzzz

aLLAH zihin açıklığı versin tatlım.
başarılar dilerim..
geç kaldım ama oldunmu sınav cnm ?
nasıl geçti ?

kizlar forumda rejim diyet basliyoruz hadi kelimelerini gordugum her yere yaziyorum :))) bana da zayiflama arkadasi olurmusunuz..
(bunu yazarken bir yandan bisiler kemirdigimi belirterek durumumun vehametini anlatayim !!!!)

bak yine söylüyorum arkadaşım
yaza birşey kalmadı.. herkez fıstık gibi gezerken yoksa bizler ayı gibi ortalıkta cirit atacağız (
lütfen bu yeme alışkanlığımızı bir tarafa bırakıp kendimize gelmeliyiz.
lütfen artık nolursunuz ya

Canimmm benimmm hosgeldinnn
yaaa niye girmiyon telefondann
naptinn nasilsinnnn

kankim ya bebeğim
çok morelim bozuk
galiba işten ayrılcam
yarın sgk ya gitcem .. durum ne olur bilemiyorum ..
canım çok sıkkın.. birde çok yoğundum.
geldim bebeğim
sizleri inan çok özledim

bu arada çoşmuşsunuz maşallah da

yemeye başlamışsınız inanınn çok üzüldüm. ( yazık

Wallaaa da sisko papatesimmm yaa
Bogazimi tutamiyorummm
sen gidince bende üzüntüdenn yedimm

Hadi ordan yeme bahanesi
kuyruklu yalan

şişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesssşişko patatesss

Aynennn canimm yarin hepimiz yenidenn basliyalimmm artikk yeterr

Aynennnn nerdeyse ayniii seyleriii yemisizzz :):)

canimm ben $u an hala bozmadimmmmm devammm

saat : 10:00 da yoğurt yedim
öğlen yemeğim
1 tabak kuru fasülye
1 dilim tam buğday ekmeği
bide yoğurt yedimmm
üstüne de bi bardak su içtim...

menülerin çok güzel canimmm, ah kuru fasülye olsada yesemmmmmm

Sabah
2dilim ekmek
yarim domates
2dilim kadar peynir
4zeytin
2dilim salam
2dilim sucuk

öglen
firinda tavuk

aksam
kahvaltimin aynisi

2litre su
1saat sporr

Eyvahhhhh sisiyorummm kilom 76.600ciktiiiii

mmmmmmm menüne bayildim vee bende kahvaltiyi çok seviyorum, ke$ke her ögün kahvalti yesekkk
tek ele$tirim olacak, bence ya sucuk ye yada salam ikisi bir fazla olmuyormu kizz

kızlar ben sabah kepekli ekmeğe domates ve peynir .. maydonoz roka koydurup yedim
birazda zeytin ekelediler... 1 bardak çay ile onu yedim.

birazdan çorba ve 2 dilim ekmek yiyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…