Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

canım spor olarak neler tyapıyorasun bence pilavı 2 kaşık bıle yeme ben makarna ve pilavı çıkardım haytımdan az bışe versem de kılomu eşim okadar sevınıyorkı 38 beden olunca neler olur bılemıyorum:)

:))) Oyy kıyamam iyi yapmışsın..
Tahmin edemiyorum neler yapmazki :KK70:
Benim eşimde en az benim kadar hevesli kilo vermeme :KK70:

kIZLAR başarmalıyız nolursunuz.. azmi bırakmıyalım :KK70:

selam kizlar bu Sabah hastaneye gittim tiroid ultrasonu için, ve tam 6 yildir takip ediyorlardi, hiç bir degi$me yoktu, ama bu kontrolde tiroidin büyümü$ dedi! doktora gitmem lazim ama zamanim yok, $imdilik bekleyecegim,
bu arada ben zaten biliyirdum farkli bir$ey oldugunu çünkü egilince rahatsiz oluyorum birde bazen tiroid olan bölgem sizliyor ( haftada 2_3 kere) ve dokunup birazcik üzerine basinca geçiyor...hayirlisi artik, ama doktor ameliyat falan dese bile bu yil kabul edemem hiç zamanim yok..

Canım yazını beğendim çünkü sana cevabımı görmen için. sakın beni yanlış anlama.
Allah sana acil şifalar versin birtanem.
lütfen ihmal etme ameliyatını ol. öyle ağır bir ameliyat değil birtanem. Teyzem geçen ay troid den ameliyat oldu gayet rahat şu anda
çalışıyorsan izin al 1 gün yatıp çıkıyorsun hastaneden güzelimm..
canım benim yaaa kıyamam ben sana..

bisıklete binmek basen yapar mi ? pekı öyle dyorlar

hayır yaaa ne alakası var ben inanmam öyle şeylere.
hatta bacak kaslarımızı ve karnımıza etkisi olduğunu düşünmüşümdür ben hep..
ayrıca dikkat edersen bacaklarda bir yanma hissi olur...
kim demiş öyle :KK70:

Öğleye:bir kase makarna yedim yine:)dayanamadım
Akşam:1.5 kase mercimek çorbası,1 dilim ekmek yedim,3 bardak şekersiz çay,1 kupa şekersiz,kremasız nescafe,1 portakal..ve gün biter:))

:KK43:( Kızlar rejiminiz iyi gitmior yaaaaaaaa
yapmayın yaa
yaza birşey kalmadı ya allah aşkına ya abartmayın

çok sağol canım....:)daha önce vermiştim istediğim kiloya ulaşamadım henüz ama bu defa olacak inanıyorum desteğinizi esirgemezseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :))))diyetinde neler yaptın sporla destekledin mi ayrıca canım???

birtanem evet inan kesinlikle başaracaksın..
gerçek kural öğünlerini asla atlamamak.
diyet değil yeme alışkanlığını değiştirmek.
ara öğünleri asla atlamamak.
evet sporda yapıyorum birtanem.. yarım saat koşu ... yarım saat bisiklet.. ve kondüsyon aletleri yapıyorum..
her gün spining dersine giriyorum.

diyet listemi arzu edersen veririm sana canım.
vermişmiydim daha önce hatırlayamadım..

şimdi baktım diyet listene gerçekten iyi kilo vermişsin canım tebrik ederim bende kendi yöntemlerimle 8 kilo vermiştim ara verdim ve devam ediyorum sporda yapmıştım diyetle çok faydasını gördüm tekrar spora başlamayı düşünüyorum son sınıfta olduğum için yoğundum pek bişey yapamadım ama kararlıyım 17 mayısa kadar 10-12 verecem :KK66:))

walla birtanemmmm azimle.................betonu deler diye bir laf var..
azmettiğin sürece herşeyi başaracaksın birtanem inanıyorum..
hadi görelim seni..
neler yediğinle başlayalım örneğin
kilon yaşın kaç ?? 1 ayda hedef ??

Bugünn cooook kacirdimmm yaaaa:KK43:

:KK43:(( hahaha ben diyorum sana sen şişko olcan kızım şişkoo
dombili olcan.. ben sana hava atcam sende görcenn..
şişko patatesss
şişko patatesss
şişko patatesss
şişko patatesss
şişko patatesss
şişko patatesss
şişko patatesss

X