Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

saat : 10:00 da yoğurt yedim
öğlen yemeğim
1 tabak kuru fasülye
1 dilim tam buğday ekmeği
bide yoğurt yedimmm :KK56:
üstüne de bi bardak su içtim...:KK1:

Evet canim herseyi dengeli yemek .Una sekere yaga fazla gitmemek lazim.Gerisi kolay bolca yesillik sebze meyve.Evet yarisalim ya goren kizlar yazar zaten kimler katilacak ona gore ayarlariz hepberaber.Birde piskoloji morel cok onemli ben 3 gundur cok kotuydum bir turlu konsantre olup kendime gelemiyordum bugun biraz daha iyiyim.Insallah birbirimize desteklerlede daha guzel olacak hersey..:KK16:
:KK16::KK16:

aynen canım dengeli beslenmek onemlii..bide spor tabiki :KK34:
evett kım katılcak kım katılmıcak bı ayarlasak ıyı olcak konu sahıbı buse hanımda nerelerde bilmem:KK19:
ben yazıyorum yazıyorum ama kımsecık yok:KK20:

hoşbulduk canım :)
bu arada üstte sordugun soruna ben cevap veriyim evet 1 saat tempolu yürüyüş yapmak lazım arkadasın dedigi gibi 30 dk'dan sonra yag yakımı baslıyor en azından 45 dk yapmak daha saglıklı çünkü ilk yarım saat yag degil su atıyoruz vücuttan, ve devamında mekik ve bacak hareketleri tamamlayıcı olur bende yarın başlıyacagım spora :122:

Anladimm canimmm coook tsklerrr

sabah kahvaltım :
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak şekersiz çay
5 adet siyah zeytin
1 adet yumurtaa

hadi kızlarrr diyete devammmmmmmmmmmmmmm..herkes yediğini içtiğini yazsıın paylaşssın bir süre sonra kilo bildirimi yapıcaz bak ona göreeeee :KK53:

Tamammmm yavrumm yazarizzz bugün basladimm tekrardann

Sabah
2dilim ekmek
yarim domates
2dilim kadar peynir
4zeytin
2dilim salam
2dilim sucuk

öglen
firinda tavuk

aksam
kahvaltimin aynisi

2litre su
1saat sporr

Merhabaaa kankimm Merhaba arkadaşlarım
dün şirkete gelemedim. Bu yüzden ancak cevap veriyorum
Ben geldim yaaa.

şu lanet olası ülkede 5 ügn yapıpta regl olup sonra diyeti bırakan zayıf bi kişilik olmak istemiyorummmm biri bana destek olsun lütfen ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK43:

İradene yeniliyorsun bence.. İstersen başarırsın.. İstemen yeterli canım benim.
Gel takıl bize.. Diyet listemizide veririz sana.. GEL BERABER BAŞLIYALIM
ne dersin ?

benimde 15 kg vermem gerek 1.5 yaşında kızım var ve artık emzirme olayının sonlarına geliyoruz kendim mi yapsam yoksa diyetisyene mi gitsm bilemiyorum
:KK14:

CANIM BENİM kesinlikle diyetisyene git. Piskolojik olarak bile kendini hazırlıyorsun. Yoksa asla yapamazsın..
Ben öyle yapıyorum. Şükürler olsun şimdilik başarıyorum. Devamınıda getirceğim.
Hadi darısı başına... İnşallah istediğin kiloya düşersin.

herkese merhabalar
yillardir yasadigim kilo problemini artik kesin cozume kavusturmaya karar verdim
ve bunu ayni sorunlari yasayanlarla beraber paylasarak ve destek olarak daha iyi basaricagimi dusunuyorum
boyum 174cm kilom 108 civari tartim bozuldu yarin yenisini alicam ozaman en dogrusunu yazarim
kilo almamdaki en buyuk neden iradesizligim ayrica stresli ve mutsuz oldugumda yiyerek mutlu olmaya calismam
ve tabiiki tembelligim birde kola bagimlisi olmam
bunlarin ustune gitmeyi dusunuyorum
kosu bandi almistim gecen sene bu zamanlarda hic kullanmadim desem yeridir ama yarindan itibaren duzenli bir sekilde
kullanmak istiyorum ama bunlari kendi kendime soyledigimde pek bi ise yaramadi bugune kadar belki burda paylasmak daha ise yarar
deneyip gorucem bakalim
hepinize incecik saglikli mutlu gunler!!
=)

Merhaba canım benim hoşgeldin aramıza..
Çok sevindim kararlarına.. Dilerim allahtan incecik bir hayata merhaba dersin.
Evet kilonda epey bi varmış.. Bence ilk önce bir diyetisyene gidip tahlillerini yaptır derim. Belki bir takım rahatsızlıkların yeme sebebindir.
Ama bu kararını kesin kafanda bitir ve ara öğünlerini asla atlama derim. Ozaman çok düzenli bir diyete başlaya biliyorsun. Atladığında yine gözün birşey görmüyor.
Yaşadam gördüm.. Bu yüzden yaşadıklarımı sana aktarıyorum canım.. Birbirimizin bilmediği hiçbirşey yemeyelim,, yapmayalım.. Beraber bu yolda ilerleyelim diyorum..
Varsan katıl bize canım benim.

selam kizlar ya bugünümüde nutellayla mahfettim! yinede menümü payla$acagim

Sabah : tarçinli balli sirkeli su
bir kase k fleks+ yarim bardak su

ara : 3 tane diyet bisküvi + sekersiz sütsüz kahve+ sirkeli su

ögle : 2 havuç, yarim kirmizi pancar, 2-3 ka$ik yogurt
minik tarcinli çörek

ara : az sütlü kahve $ekersiz fistik ezmesi, birkaç tane kuru üzüm

ak$am : bir küçük ha$lanmi$ tavuk budu, yarim kase çorba, 4-5 tane kizarmi$ patates+2 çatal döner

ara : 1 avuç K fleks, 2 ka$ik Nutella, çay

toplam 2 litre su
20+20 dk yürüyü$

ahh canım benim ahh okadar minicik yiyorsun ki
allah sana büyük sabır versin.. :KK43:
Artık okadarcık nutelle sana bisey yapmaz herhalde :KK43:

gunaydın kızlar dün kendıme pantolan almaya çıktım her zaman 44 yada 46 alır ıken dün 42 aldım çok mutluyum hedef 38 düşmem lazımmm.sabah sadece elma yedım şuan iş yoğunluğundan kahvaltı fırsatım olmadı

Ayy gerçektenmi.. Wallahi helal olsun. Tebrik ederim canım benim..
Darısı bizim başımıza....

X