Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Beraber baslayalim ozaman. Ben bu hafta elma diyetini yapmayi dusunuyorum.Haberleselim belki birlikten kuvvet dogar.

Tamam canim cok sagol senide yakindan takip edenlerdenim.

Beniii takip etmee bosunaa gine kilo almisimmm aglamak istiyorummmmm

ayyy canim sanki bunlari ben yazdim!!! bende ayniyim çok istiyorum fakat yapamiyorum tatli krizlerimden dolayi diyetim en fazla ak$am 6 ya kadar sürüyor malesef :KK43:( bende çaresini bulamadim, aslinda varda yapmaya cesarettim yok, yani iki hafta tatli bir$ey yenmese insan soguyormu$ ama gel görki iki hatfta çooook uzun, oysa ben çayimin $ekerini biraktim ilk hafta zor oldu ama $imdi birakali 2 ay olacak ve $u an $ekerli çay iogrenç geliyor

en iyisi dedigim gibi 2 haftacik tatlidan uzak durmakj ben bugün denicem ama in$allah 6 da son bulmaz

kızlar..tatlı krizi die bısey yok aslında biz kendimiz dayanamıyoruz yiyoruzz..cnku vucut kendı sekerini kendi üretiyormuş(karaciğer)
e bide yediğimiz meyvelerden vs şeker alıyor vucudumuz yanı ayrıca tatlı yemeye gerek kalmıyor ama biz seviyoruz..
benım k.validem tatlı yemez hayatta tek sevdiği tatlı tulumba ve yas pasta onu da nadir yer benden zayıf ınanın.. :KK43:

Bugünkü menüm

sabah
1tane karisik tost
1tane biber

ara 1dilim pomelo

öglen
1tane schnitzel

ara bir dilim pomelo

aksam
firinda balik

2litre su
2saat spor

kilomu sakin sormayinnnn cok kilo aldimm

Bugünkü menüm

sabah
1tane karisik tost
1tane biber

ara 1dilim pomelo

öglen
1tane schnitzel

ara bir dilim pomelo

aksam
firinda balik

2litre su
2saat spor

kilomu sakin sormayinnnn cok kilo aldimm

CANIM ıkı saat spor da ne yapıosun mesela.ben yarım saat yürüyorum koşu bandın da tempolu 200 kalori yakıyorum :))
15 dakika da bisiklete biniorum (evde var bunlar ) iyi oluyorr :KK1:

Beniii takip etmee bosunaa gine kilo almisimmm aglamak istiyorummmmm

Ben suan kalktim cami pencereyi actim.Ustume bi kasvet basti .Silkenip devam etmeliyiz.Sende kalk oyle yap simdi bi elma yiyip islerimi halledecegim sizlere yazarim isim bittiginde.Birde muzik acayimmm ohhhhh Kalkkk kizzzzz hadi sendee cami ac hava gelsin temiz temizzzzz icimizi ruhumuzu temizlesinnnnnnn :KK52::KK52::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK52:

Kizlar benim çok ama çok önemli sinavim var $u an hala ona çali$iyorum, bu yüzden ak$ama kadar yazamicam, ak$am alintiyla sizlere yazarimmm dua edin banaaaaa öpüldünüzzzzzzzzz

öğlen menüm..
1 kase ezogelin çorbası
balık
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak su :))

Ben suan kalktim cami pencereyi actim.Ustume bi kasvet basti .Silkenip devam etmeliyiz.Sende kalk oyle yap simdi bi elma yiyip islerimi halledecegim sizlere yazarim isim bittiginde.Birde muzik acayimmm ohhhhh Kalkkk kizzzzz hadi sendee cami ac hava gelsin temiz temizzzzz icimizi ruhumuzu temizlesinnnnnnn :KK52::KK52::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK52:

Cam acikk ki zatenn :):):KK66:

kızlar nar suyu zayıflamaya etkiliymiş yağ yakma özelliği varmış bilginize.. :)

ohh ohh masallah 2 saat supermiş canım..ben anca yarım saat yürüyebiliyorum valla..baya yoruyo ınsanı..

saol tatlım sen öğlen yemeğini yedin mi bakayımm...

Bir biniste 2saat degil canim her bindigimde 30dk yürüyorumm
yok canim ben daha yemedimm

Bir biniste 2saat degil canim her bindigimde 30dk yürüyorumm
yok canim ben daha yemedimm
tatlısım ben calışıyorum o kadar vaktım olmuyor malesef...zaten daha ıkı gun oldu yuruyelı :) bakalım aksama ısten sonra halim kalcak mı yurumeye..butun gun oturuyorum oyle olmasına rağmen yoruluyorum :KK1:

Ayy bende sevmem ya nar :KK43:

valla canım bende meyvenın kendısını sevmem ama esım sıkıyor saolsun suyunu ıcıyorum kotu değill yani :)

tatlısım ben calışıyorum o kadar vaktım olmuyor malesef...zaten daha ıkı gun oldu yuruyelı :) bakalım aksama ısten sonra halim kalcak mı yurumeye..butun gun oturuyorum oyle olmasına rağmen yoruluyorum :KK1:

valla canım bende meyvenın kendısını sevmem ama esım sıkıyor saolsun suyunu ıcıyorum kotu değill yani :)

Yokk ya 1saat sürcemm vazgectimm:)
Zaten moralim sifir belki hic binmem bugün

Iyii ya canim sen ic bize sonucu dersin

X