Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

ARtık ben de zayıflamak istiyorum Ankara da iyi bir diyetisyen önerebilecek var mı?

VALLA tatlışım orda kım var ınan bılmıyorum..bende diyestisyene gittim ama harfi harfine yapamadım kı bugun meselaa..istersen smdılık bızım listelerimizden uygulayabilirsin :))

30 dk spor yaptim ve birazdan oglevyemegimi yicem :)

ohh ıyı yapmıssın canım..az ye de yaptığın spor işe yarasın hihi :KK53:

Kizlar yazdiklarinizi okudum benden sonra.Yuruyus yapiyorsaniz en az 1 saat yapmaniz lazim .Vucud 30 dakikadan sonra yag yakmaya basliyor.Belki yarim saat kilo korumak icin iyi olabilir ama zayiflamak istiyorsaniz en 1 saat..Bugun benim migren tuttu aksama dogru yerlerdeyimmm..

kızlar..tatlı krizi die bısey yok aslında biz kendimiz dayanamıyoruz yiyoruzz..cnku vucut kendı sekerini kendi üretiyormuş(karaciğer)
e bide yediğimiz meyvelerden vs şeker alıyor vucudumuz yanı ayrıca tatlı yemeye gerek kalmıyor ama biz seviyoruz..
benım k.validem tatlı yemez hayatta tek sevdiği tatlı tulumba ve yas pasta onu da nadir yer benden zayıf ınanın.. :KK43:

Off ama benimki bamba$ka bir$ey, cidden $eker bagimlisi oldum, tatli yemeyince bunaliyorum, yedigimde kendimi iyi hissediyorum mutlu oluyorum huzur buluyorum, tatlidan uzak kalinca depresiyonda hissediyorum kendimi :KK43:
hatta ben hiç sigara içmemi$ biri olarak, tatli yemedigimde canim sigara çekiyor! oysa ailemde kimse içmiyor, bir ara o kadar bunaldimki aldim elime sigara yarisini içtim sonra aileme bunu yapamam bu ya$tan sonra dedim ve attim ama gel görki stresli oldugumda beni oyalayacak bir$eye ihtiyaç duyuyorum :KK43:(

Offf yaa bugün gine patliyana kadar yemek yedimmmm
yarin gine kilo almis olcamm büyük bir ihtimal

ayyy canim aynen bende, yarina en az 1 kilo almi$ olacagim nedenmi? yarin diyete ba$liyorum bu yüzden bugün her$ey yedim çikolata, Nutella, bisküvi, reçel, ekmek, misir gevregi, findik ezmesiii, uzadi gitti ama in$allah yarin pes etmem hemen yaa sonra utanirim buraya yazmaya :KK43:

kizlar yariin benim için büyük gün in$allah iradeli olur biran önce kilo veririm,

çok istekliyim bu sefer ama yine ak$am 6 da diyetten vazgeçmekten korkuyorum, genelde hep öyle oluyor malesef, offf

bp8 sende diyete ba$layacaktin, ne yaptin? benim bugün büyük sinavim vardi, bu yüzden bayagi yedim yani ne yalan söyliyim birde gece 4 te yattim aciktim yedim derken, bugünü unutup yeni bir safya açalim,

ya eger bu seferde bir gün sürerse diyetim çok utanirim yaa kendimdennn

kizlar yariin benim için büyük gün in$allah iradeli olur biran önce kilo veririm,

çok istekliyim bu sefer ama yine ak$am 6 da diyetten vazgeçmekten korkuyorum, genelde hep öyle oluyor malesef, offf

bp8 sende diyete ba$layacaktin, ne yaptin? benim bugün büyük sinavim vardi, bu yüzden bayagi yedim yani ne yalan söyliyim birde gece 4 te yattim aciktim yedim derken, bugünü unutup yeni bir safya açalim,

Bugunki elma diyetim yarim kaldi herzamanki gibi :KK5: :KK17:
:18:.Migrenim tutunca aksam yemegimi yedim ustune 2 tane enerji icecek ictim.Yarin tekrardan kendime 20 gun aksam yememe yasagi koyup hergunu atlatmam lazim.2 hafta dayanirsam olurmus .Burdaki arkadaslar oyle dedi.O nun icin geri sayim 20 gun.Yarin basliyorum..:nazar::nazar::nazar:

bende kilo verecegim inşallah bugün başladım bu sefer kararlıyım spor takviseyi yapacagım ve mate cayına basladım bende sizinleyim :)))

Kizlar yazdiklarinizi okudum benden sonra.Yuruyus yapiyorsaniz en az 1 saat yapmaniz lazim .Vucud 30 dakikadan sonra yag yakmaya basliyor.Belki yarim saat kilo korumak icin iyi olabilir ama zayiflamak istiyorsaniz en 1 saat..Bugun benim migren tuttu aksama dogru yerlerdeyimmm..

Yanii birkerede mi 1saat sürcezz canimm

Bugunki elma diyetim yarim kaldi herzamanki gibi :KK5: :KK17:
:18:.Migrenim tutunca aksam yemegimi yedim ustune 2 tane enerji icecek ictim.Yarin tekrardan kendime 20 gun aksam yememe yasagi koyup hergunu atlatmam lazim.2 hafta dayanirsam olurmus .Burdaki arkadaslar oyle dedi.O nun icin geri sayim 20 gun.Yarin basliyorum..:nazar::nazar::nazar:

Gecmiss olsunn canimm
bende yarin tekrardan baslicamm

Aynennn canimm yarin hepimiz yenidenn basliyalimmm artikk yeterr

Off ama benimki bamba$ka bir$ey, cidden $eker bagimlisi oldum, tatli yemeyince bunaliyorum, yedigimde kendimi iyi hissediyorum mutlu oluyorum huzur buluyorum, tatlidan uzak kalinca depresiyonda hissediyorum kendimi :KK43:
hatta ben hiç sigara içmemi$ biri olarak, tatli yemedigimde canim sigara çekiyor! oysa ailemde kimse içmiyor, bir ara o kadar bunaldimki aldim elime sigara yarisini içtim sonra aileme bunu yapamam bu ya$tan sonra dedim ve attim ama gel görki stresli oldugumda beni oyalayacak bir$eye ihtiyaç duyuyorum :KK43:(

ayyy canim aynen bende, yarina en az 1 kilo almi$ olacagim nedenmi? yarin diyete ba$liyorum bu yüzden bugün her$ey yedim çikolata, Nutella, bisküvi, reçel, ekmek, misir gevregi, findik ezmesiii, uzadi gitti ama in$allah yarin pes etmem hemen yaa sonra utanirim buraya yazmaya :KK43:

Aynennnn nerdeyse ayniii seyleriii yemisizzz :):)

Gell canimmm hosgeldinnn

hoşbulduk canım :)
bu arada üstte sordugun soruna ben cevap veriyim evet 1 saat tempolu yürüyüş yapmak lazım arkadasın dedigi gibi 30 dk'dan sonra yag yakımı baslıyor en azından 45 dk yapmak daha saglıklı çünkü ilk yarım saat yag degil su atıyoruz vücuttan, ve devamında mekik ve bacak hareketleri tamamlayıcı olur bende yarın başlıyacagım spora :122:

kizlar forumda rejim diyet basliyoruz hadi kelimelerini gordugum her yere yaziyorum :))) bana da zayiflama arkadasi olurmusunuz..
(bunu yazarken bir yandan bisiler kemirdigimi belirterek durumumun vehametini anlatayim !!!!)

Tesadüf eseri internetten görüp geldiğim için kendimi şanslı buluyorum. Haşimato hastası olup çeşitli şeyler (kavitasyon gibi) yaptırmama rağmen hiçbir sonuç alamadım. Buraya(charm güzellik merkezi) geldikten sonra 1 ay içerisinde 4 kilo verdim. Kendimi çok hafiflemiş buluyorum.

Offf yaa bugün gine patliyana kadar yemek yedimmmm
yarin gine kilo almis olcamm büyük bir ihtimal

Aferin sana cankızzz nasıl yersın yaaa patlayana kadar sana cok kızdım:KK47:

valla canım ben spor salonuna giderken hocam 30 dakıka ideal demişti..e tabı sonrasında baska aletlerle calışmaya devam ediyorduk gerçi..ben gunduz iş yerındeyım aksam da anca 30 dakıka yuruyus 15 dakıka bısıklete bınebılıyorum..1saat yapamam yanı....napalım o bile karr :21:

tatlışım bu gercekten senınle ılgılı bak bende tatlı hastasıyımdır ama azımlı oldum kararlı oldum ve ıkı gundur tatlı yemıyorum..ınan ıstersen dayanabılırsın olmadı cok canın cektı sutlu,hafif tatlı yee...

kızlarr bugun başlayın artık yaa aaaaa azcık sıkın kendınızı..bakın yaz gelıyor lütfenn :KK5:

Bugunki elma diyetim yarim kald
i herzamanki gibi :KK5: :KK17:

canım aksam yememek yanlış bısey bence..bak bız burda lıstelerımızı paylaşıyoruz onları yapabilirsin meselaa..en kotu aksamları corba ıc..bısey yemeden olmaz tmm belkı cabuk kılo verırsın ama sağlıklı olmaz bu emınım..

bende kilo verecegim inşallah bugün başladım bu sefer kararlıyım spor takviseyi yapacagım ve mate cayına basladım bende sizinleyim :)))

hadi bakalım hoşgeldin aramızaa..bozmak yok ona goree..bozana ceza verıcemm heee...:KK20:

Aynennn canimm yarin hepimiz yenidenn basliyalimmm artikk yeterr

bence de yeterr başlayınn......

kizlar forumda rejim diyet basliyoruz hadi kelimelerini gordugum her yere yaziyorum :))) bana da zayiflama arkadasi olurmusunuz..
(bunu yazarken bir yandan bisiler kemirdigimi belirterek durumumun vehametini anlatayim !!!!)

aaaaaa saat kaç olmuş o saatte bişeyler yiyosun cok ayıp çokk :KK19:
kendını tut ve yemeeeeeeeeeeeee...hoşgeldin aramızaaaaa :KK1:

sabah kahvaltım :
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak şekersiz çay
5 adet siyah zeytin
1 adet yumurtaa

hadi kızlarrr diyete devammmmmmmmmmmmmmm..herkes yediğini içtiğini yazsıın paylaşssın bir süre sonra kilo bildirimi yapıcaz bak ona göreeeee :KK53:

alya88 canim aksam yememe derken saat 6 dan sonra atistirdiklarimi kaldirmaya calisacagim yani.yoksa duzenli yemegimi yiyecegim.Elma diyeti cok agir bence.Elmayi tuketebiliriz ama sadece kahvaltiylada olmuyor cok fena yani.ben yine duzenli sekilde dikkat ederek yiyecegim.aksam corba icerim veya sebze yemegi.20 gun dayanirsam olacak bu arada cikolata yok kesinlikle tatlida yok.sadece 20 gun yaa nasil gececekk.. (Kendimi boyle avutuyorum.Eminiki alisacagimmm):KK16::KK16::KK16:

alya88 canim aksam yememe derken saat 6 dan sonra atistirdiklarimi kaldirmaya calisacagim yani.yoksa duzenli yemegimi yiyecegim.Elma diyeti cok agir bence.Elmayi tuketebiliriz ama sadece kahvaltiylada olmuyor cok fena yani.ben yine duzenli sekilde dikkat ederek yiyecegim.aksam corba icerim veya sebze yemegi.20 gun dayanirsam olacak bu arada cikolata yok kesinlikle tatlida yok.sadece 20 gun yaa nasil gececekk.. (Kendimi boyle avutuyorum.Eminiki alisacagimmm):KK16::KK16::KK16:

SLM CANIMmmm...BENCE DE elma diyeti falan ağır az yemek en guzeli..benım dıyetısyenım calışma saatlerıme gore ayarladı mesela 19:30 da aksam yemeği 20:30 da da meyvee..sonrasında bısey yenmecek bakalm hayırlısı..
bıran once dıyete baslayın da yarısalım artık yaaa....

SLM CANIMmmm...BENCE DE elma diyeti falan ağır az yemek en guzeli..benım dıyetısyenım calışma saatlerıme gore ayarladı mesela 19:30 da aksam yemeği 20:30 da da meyvee..sonrasında bısey yenmecek bakalm hayırlısı..
bıran once dıyete baslayın da yarısalım artık yaaa....

Evet canim herseyi dengeli yemek .Una sekere yaga fazla gitmemek lazim.Gerisi kolay bolca yesillik sebze meyve.Evet yarisalim ya goren kizlar yazar zaten kimler katilacak ona gore ayarlariz hepberaber.Birde piskoloji morel cok onemli ben 3 gundur cok kotuydum bir turlu konsantre olup kendime gelemiyordum bugun biraz daha iyiyim.Insallah birbirimize desteklerlede daha guzel olacak hersey..:KK16:
:KK16::KK16:

X