Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
artık tamamen aranızdayımm..
1 şubatta diyetisyene gittim ve cumartesi tam uyamamak kaydıyla diyete başladım...
bu sabah 1 dilim tam buğday ekmeği
5-6 zeytin azda yumurta yedim..
hadi bakalım hayırlısı şekerlerrr
HUUUuu kızlar nerdesiniz yahu... :) buse,cankiz size diorummmmmmmmmmmm
artık tamamen aranızdayımm..
1 şubatta diyetisyene gittim ve cumartesi tam uyamamak kaydıyla diyete başladım...
bu sabah 1 dilim tam buğday ekmeği
5-6 zeytin azda yumurta yedim..
hadi bakalım hayırlısı şekerlerrr
gunaydın kı<lar azimle devam edıyorum valla hafta sonu yemesse hafta içi asla yemıyorum zaten.çok şükür dıyette 15 gunu gerıde bırktım bundan sonrasıda gelecek ınşallahhh.
ARA : az yağlı yoğurt :) yiyorumm
tebrıkler canımmmm.kaç kilosun kaç yaşındasın dıyetısyene devam etmende guzel.neler önerdı anlatırmısın
Hadii babakalimmm hosgeldinnnnn:)
Kizlar bi sorum olacak sizlere: lutfen bana bir akil verin ya neden zayiflayamiyorum neden hep yarim kaliyor.Diyete basliyorum daha dogrusu saglikli yemeye en fazla bi hafta gerisi gelmiyor.Aslinda zayiflamak icin nedenlerim cok.Istiyorum ama yapamiyorum hic.Bi noktada kopuyor.ozellikle tatli krizleri ve gun boyu iyi giden diyetimin aksam bozulmasi gibi.Ne yapabilirim ne onerirsiniz ?
Kizlar bi sorum olacak sizlere: lutfen bana bir akil verin ya neden zayiflayamiyorum neden hep yarim kaliyor.Diyete basliyorum daha dogrusu saglikli yemeye en fazla bi hafta gerisi gelmiyor.Aslinda zayiflamak icin nedenlerim cok.Istiyorum ama yapamiyorum hic.Bi noktada kopuyor.ozellikle tatli krizleri ve gun boyu iyi giden diyetimin aksam bozulmasi gibi.Ne yapabilirim ne onerirsiniz ?
Beraber baslayalim ozaman. Ben bu hafta elma diyetini yapmayi dusunuyorum.Haberleselim belki birlikten kuvvet dogar.ayyy canim sanki bunlari ben yazdim!!! bende ayniyim çok istiyorum fakat yapamiyorum tatli krizlerimden dolayi diyetim en fazla ak$am 6 ya kadar sürüyor malesef ( bende çaresini bulamadim, aslinda varda yapmaya cesarettim yok, yani iki hafta tatli bir$ey yenmese insan soguyormu$ ama gel görki iki hatfta çooook uzun, oysa ben çayimin $ekerini biraktim ilk hafta zor oldu ama $imdi birakali 2 ay olacak ve $u an $ekerli çay iogrenç geliyor
en iyisi dedigim gibi 2 haftacik tatlidan uzak durmakj ben bugün denicem ama in$allah 6 da son bulmaz
Tamam canim cok sagol senide yakindan takip edenlerdenim.Canimm bekle benim kankiii gelecekk o yardimci olur sana ben sana yardimci olamicamm cünki ayni seyi bende yasiyorumm
Selam kizlar nasilsiniz??? eee kim ne kadar verdi bakimmm???
bu arada ben geçen hafta 70.8 dim $imdi 70.0 olmu$um yuppiii, bu hafta kaçamaklarim olduysada yemekleri az yedim aslinda daha fazla verdim ama dün gece ders çali$tim saat 4.30 a kadar bu yüzden ayakta kalabilmek için tatli $eyler yedim (buda bahanem)
he bu arada bunlara ragmen iyi vermi$sin diyebilirsiniz ama ben zaten iki hafta önce 1.5 kilo aldim yani tam yerle$meden geri attim, $imdi en zoru ba$ladi yaa ben bu ay 68 i görmek istiyorum ki zaten 2 ay önce 67 kiloydum
Gördügünüz gibi bu sakar aptal oldum ve ramazandan sonra tam 5 kilo aldim keyfimden dolayi...sinir oluyorum kendimeeee
bu arada kizlar ben karatay diyetine karar verdim, hiç $eker yok nasil yapcam bilmiyorum ama en azindan 2 hafta gibi kisa bir sürede insanlar $ekerden soguyormu$ haydi hayirlisi, ben tam uymayacagim menüler annem ne yaptiysa o lacak fakat, kahvaltida falan hep protein agirlikli beslenecegim
bu arada bende migrende var, ve bunu tetikleyen yediklerim oluyor, ve ne zaman p^rotein agirlikli beslensem hep tutuyor in$allah böyle olmaz bu sefer, bu arada dukan diyeti yapmi$tim 3 günde 5 kere migrenim tutunca biraktim $imdi korkuyorummm
hepinize kalorisi az ve bol sporlu bir hafta diliyorummm