Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

sabah:yarım domates 2 dilim ekmek 2 dilim peynir öğlen:10 dilim patates kızartması yarım saat yürüyüş araöğün:muz akşam:patates haşlaması

artık tamamen aranızdayımm.. :KK1:
1 şubatta diyetisyene gittim ve cumartesi tam uyamamak kaydıyla diyete başladım...
bu sabah 1 dilim tam buğday ekmeği
5-6 zeytin azda yumurta yedim..
hadi bakalım hayırlısı şekerlerrr

HUUUuu kızlar nerdesiniz yahu... :) buse,cankiz size diorummmmmmmmmmmm

gunaydın kı<lar azimle devam edıyorum valla hafta sonu yemesse hafta içi asla yemıyorum zaten.çok şükür dıyette 15 gunu gerıde bırktım bundan sonrasıda gelecek ınşallahhh.

1 şubatta diyetisyene gittim ve cumartesi tam uyamamak kaydıyla diyete başladım...

tebrıkler canımmmm.kaç kilosun kaç yaşındasın dıyetısyene devam etmende guzel.neler önerdı anlatırmısın

Selam kizlar nasilsiniz??? eee kim ne kadar verdi bakimmm???

bu arada ben geçen hafta 70.8 dim $imdi 70.0 olmu$um yuppiii, bu hafta kaçamaklarim olduysada yemekleri az yedim aslinda daha fazla verdim ama dün gece ders çali$tim saat 4.30 a kadar bu yüzden ayakta kalabilmek için tatli $eyler yedim (buda bahanem)

he bu arada bunlara ragmen iyi vermi$sin diyebilirsiniz ama ben zaten iki hafta önce 1.5 kilo aldim yani tam yerle$meden geri attim, $imdi en zoru ba$ladi yaa ben bu ay 68 i görmek istiyorum ki zaten 2 ay önce 67 kiloydum

Gördügünüz gibi bu sakar aptal oldum ve ramazandan sonra tam 5 kilo aldim keyfimden dolayi...sinir oluyorum kendimeeee

bu arada kizlar ben karatay diyetine karar verdim, hiç $eker yok nasil yapcam bilmiyorum ama en azindan 2 hafta gibi kisa bir sürede insanlar $ekerden soguyormu$ haydi hayirlisi, ben tam uymayacagim menüler annem ne yaptiysa o lacak fakat, kahvaltida falan hep protein agirlikli beslenecegim

bu arada bende migrende var, ve bunu tetikleyen yediklerim oluyor, ve ne zaman p^rotein agirlikli beslensem hep tutuyor in$allah böyle olmaz bu sefer, bu arada dukan diyeti yapmi$tim 3 günde 5 kere migrenim tutunca biraktim $imdi korkuyorummm

hepinize kalorisi az ve bol sporlu bir hafta diliyorummm

Hadii babakalimmm hosgeldinnnnn:)

Bende 64 kilo ile hamile kaldım 104 kilo ile doğurdum 40'ım çıktıktan sonra 90 kiloydum ve orda kaldım.. Kızım 15 şubatta 1 yaşına girecek ve bende kiloların gitme zamanının geldiğine karar verdim ve mezoterapiye başladım... Aynı zamanda sıkı da bir diyet tabiiki 21 ocakta diyete başladım bir hafta sonrada mezoteripi iki seans gittim henüz şu anda 87.5 oldum.... Bakalım nisan ayına kadar iki buçuk aylık paket aldım hedefim nisanda yetmişbeş olmak.... Inşallah başarılı oluruz...

Ben daha öncede yine mezoterapi ve diyet ile 81.5 kilodan 60 kiloya düşmüştüm. O yüzden olur diye düşünüyorum. önemli olan motivasyon...

Kizlar bi sorum olacak sizlere: lutfen bana bir akil verin ya neden zayiflayamiyorum neden hep yarim kaliyor.Diyete basliyorum daha dogrusu saglikli yemeye en fazla bi hafta gerisi gelmiyor.Aslinda zayiflamak icin nedenlerim cok.Istiyorum ama yapamiyorum hic.Bi noktada kopuyor.ozellikle tatli krizleri ve gun boyu iyi giden diyetimin aksam bozulmasi gibi.Ne yapabilirim ne onerirsiniz ?

tebrıkler canımmmm.kaç kilosun kaç yaşındasın dıyetısyene devam etmende guzel.neler önerdı anlatırmısın

slm tatlım 24 yasındayım..evliyim henüz çocuğum yok...72 kiloyum :) hedef 57 olmak..diyetisyenim oyle dedi...valla canım sabah 07:30 da 2 dilim tam buğday ekmeği domates,salatık,peynir
10:00 ara yoğurt
12:00öğlen 1 dilim tam buğday ekmeği corba,et yada bakliyat yemeği,salata
15:00ara : eti form 1/2
19:30 akşam köfte yada et yada bakliyat yada sebze yemeği,salata
20:30 da meyve
böyle yani

Hadii babakalimmm hosgeldinnnnn:)

slmm cNIM benım h.b :)

Kizlar bi sorum olacak sizlere: lutfen bana bir akil verin ya neden zayiflayamiyorum neden hep yarim kaliyor.Diyete basliyorum daha dogrusu saglikli yemeye en fazla bi hafta gerisi gelmiyor.Aslinda zayiflamak icin nedenlerim cok.Istiyorum ama yapamiyorum hic.Bi noktada kopuyor.ozellikle tatli krizleri ve gun boyu iyi giden diyetimin aksam bozulmasi gibi.Ne yapabilirim ne onerirsiniz ?

ayyy canim sanki bunlari ben yazdim!!! bende ayniyim çok istiyorum fakat yapamiyorum tatli krizlerimden dolayi diyetim en fazla ak$am 6 ya kadar sürüyor malesef :KK43:( bende çaresini bulamadim, aslinda varda yapmaya cesarettim yok, yani iki hafta tatli bir$ey yenmese insan soguyormu$ ama gel görki iki hatfta çooook uzun, oysa ben çayimin $ekerini biraktim ilk hafta zor oldu ama $imdi birakali 2 ay olacak ve $u an $ekerli çay iogrenç geliyor

en iyisi dedigim gibi 2 haftacik tatlidan uzak durmakj ben bugün denicem ama in$allah 6 da son bulmaz

Canimm bekle benim kankiii gelecekk o yardimci olur sana ben sana yardimci olamicamm cünki ayni seyi bende yasiyorumm

slm cnm..tatlım kesinlikle tatlı yememem gerek bana doktorum vermedı cok canım ısterse oda nadir olarak gofret yiyebilirsin dedi....
herşey karar vermekle ilgili bende dayanamam yerdim diyordum ama dayanmak lazımm ınan

ayyy canim sanki bunlari ben yazdim!!! bende ayniyim çok istiyorum fakat yapamiyorum tatli krizlerimden dolayi diyetim en fazla ak$am 6 ya kadar sürüyor malesef :KK43:( bende çaresini bulamadim, aslinda varda yapmaya cesarettim yok, yani iki hafta tatli bir$ey yenmese insan soguyormu$ ama gel görki iki hatfta çooook uzun, oysa ben çayimin $ekerini biraktim ilk hafta zor oldu ama $imdi birakali 2 ay olacak ve $u an $ekerli çay iogrenç geliyor

en iyisi dedigim gibi 2 haftacik tatlidan uzak durmakj ben bugün denicem ama in$allah 6 da son bulmaz
Beraber baslayalim ozaman. Ben bu hafta elma diyetini yapmayi dusunuyorum.Haberleselim belki birlikten kuvvet dogar.

Canimm bekle benim kankiii gelecekk o yardimci olur sana ben sana yardimci olamicamm cünki ayni seyi bende yasiyorumm
Tamam canim cok sagol senide yakindan takip edenlerdenim.

Selam kizlar nasilsiniz??? eee kim ne kadar verdi bakimmm???

bu arada ben geçen hafta 70.8 dim $imdi 70.0 olmu$um yuppiii, bu hafta kaçamaklarim olduysada yemekleri az yedim aslinda daha fazla verdim ama dün gece ders çali$tim saat 4.30 a kadar bu yüzden ayakta kalabilmek için tatli $eyler yedim (buda bahanem)

he bu arada bunlara ragmen iyi vermi$sin diyebilirsiniz ama ben zaten iki hafta önce 1.5 kilo aldim yani tam yerle$meden geri attim, $imdi en zoru ba$ladi yaa ben bu ay 68 i görmek istiyorum ki zaten 2 ay önce 67 kiloydum

Gördügünüz gibi bu sakar aptal oldum ve ramazandan sonra tam 5 kilo aldim keyfimden dolayi...sinir oluyorum kendimeeee

bu arada kizlar ben karatay diyetine karar verdim, hiç $eker yok nasil yapcam bilmiyorum ama en azindan 2 hafta gibi kisa bir sürede insanlar $ekerden soguyormu$ haydi hayirlisi, ben tam uymayacagim menüler annem ne yaptiysa o lacak fakat, kahvaltida falan hep protein agirlikli beslenecegim

bu arada bende migrende var, ve bunu tetikleyen yediklerim oluyor, ve ne zaman p^rotein agirlikli beslensem hep tutuyor in$allah böyle olmaz bu sefer, bu arada dukan diyeti yapmi$tim 3 günde 5 kere migrenim tutunca biraktim $imdi korkuyorummm

hepinize kalorisi az ve bol sporlu bir hafta diliyorummm

Afferimmmm canimmm tebriklerrr:)

X