Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

günaydın kahvaltım: 1 dilim ekmek 1 yumurta 2 tane zeytin yeşil çay

Günaydın canım
Çok güzel.. Doktorumun dediğini aktarıyorum 2 kk peynir yersen oda seni tok tutuyormuş.
Hayvansal gıdaların tok tutma özelliği varmış haberin olsun istedim.
Peynirde ye :KK70: farkı anlayacaksın.

25 yaşında evli ve efenin annesiyim 2012 mayıs annesiyim hamilelikte tam 20 kilo aldım mayıs ayından bu zamana kadar 16 kilosunu çırptım üzerimden ancak kalan 4 kilo yapıştı bana, emzirdiğim için ağır diet yapamıyorum spor desen bulunduğum yerde yürümenin dahi imkanı yok bırak ki sporu üzerin tam bir çikolata canavarıyım aslında kilo almadığıma bile sazen şükrediyorum

canım allah bağışlasın minik efeciğimizi.. Peki diyet yapıyormusun şu an..
Evet ya yürümek çok etkili oluyor..

Günaydinnnn
benim dün aksam regelim geldi ve ben cikolata yedimmm:KK43::KK43:
Birdaha olmicakkkkk söz cook pismanimmmmmmmm

regl olunca tartida fazlami cikiniyor

Sabahh
1dilim ekmek
yarim domates
1dilim peynir
5zeytin

ara 2tane incir

Öglen
2kacik bulgur pilavi
fasülye ve tursu

Ara 2tane incir

aksam ayniiii

2litre su
sporr yok

nasilllllll kankiiii iyimiiiii

Evet canım regl olunca vücut şiş oluyormuş. Bende öyle biliyorum. Bu dönemlerde tartılma.. Zaten hergün tartılma bence .. Ben ayın 13.de tekrar doktora gideceğim ozamana kadar tartılmayacağım.

Güzel yemeğin bence.. Ha gayret :KK70: vereceksin inanıyorum :KK70: şişkom benim..
bU ARADA sayfayı boşlamışsın farkettim :KK43: üzüldüm :KK43:

Ya ben yediklerime dikkat etmeden asla veremem, zaten çok zor veriyorum, sen gerçekten güzel vermi$sin! ben zaten hareketli biriyim ama yetmiyor, kilo vermem için aç kalmam lazim birtek o i$e yariyor...

bu arada boyum 160 kilom 70.8 bugün itibariyle ve malesef geçen haftadan bu güne 1.3 kilo aldim, $i$tikce $i$iyorum :KK43:

Bak canım bende çok yemek yiyordum. Devamlı yemek ardından uyuyordum. Hatta saatte bir acıkıyordum.
Doktora gittim. Metobolizma ve Endokrin bölümüne aynısına söyledim. Birtakım tahliler sonucu şeker varmış bende ondan oluyormuş.
Şeker ilacıma başladığımdan beri süper şekilde diyet yapıyorum :)) Neden zor kilo veriyorsun troid probleminmi var =? hiç doktora gittinmi :KK43: ?
Bence bir sebep ara altında aç kalmakla nereye kadar :KK43: hadi diyelim birkaç ay aç kaldın kilo verdin ya sonrasında ??? çok zor
bence kendinle bir ilgilen derim..

bende çok çabuk kilo verebliyrm ondnda kaynaklanablir cnm sen ozmn yedklrnede dkkat etmn gerekyo bnde artk evde oldğm içn kilo almktn korkyrm onun içn br diyetsyene gtmeyi dşynom bakalm koşu bandm var evde ama sadece 2 kere bndm bdahada koşmdm çok çabk sıkldm

Ya evde spor yapılmıyor.. Spor salonda yapılıyor mecbur kalınıyor ya o yüzden :KK70: En azından ben öyleyim :KK70:

hmm bünyeden bünyeye degi$iyor ben yemegi kesmeden asla veremem :KK43:

mesela bugün yediklerimi yazayim

Sabah : bir çay ka$igi tarçin+bir çay ka$igi bal+bir çay ka$igi sirke+sicak su kari$imi
bir kase k fleks +yarim bardak süt+ bir bardak sicak su

ara : bir senseo $ekersiz sütsüz + iki tane diyet bisküvi + sirkeli su bir bardak

ögle : 2 havuç rendesi + yarim kirmizi pancar rendesi+ 3yemek ka$igi yogurt
bir çilekli diyet yogurt (bunlar var menümde ama henüz yemedim)

Ayy resmen aç kalıyorsun canım benim :KK43:
Sebzede yemen gerekmiyormu :KK43: ??

Günaydın canım
Çok güzel.. Doktorumun dediğini aktarıyorum 2 kk peynir yersen oda seni tok tutuyormuş.
Hayvansal gıdaların tok tutma özelliği varmış haberin olsun istedim.
Peynirde ye :KK70: farkı anlayacaksın.

normalde yiyiyorm tatlmda bu sabah yemedm teşekkür ederm blgn içn

hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız ihşallah artk rahatsz edyo eşmn dalga geçmeleri fln zoruma gdyo bu sefer çok hevesliym herkez vermzsn fln dyo ama onlara nasl zayıflanrmş göstercm

Amin canım inşallah. Bende çok istiyorum ve çok İNANIYORUM. vereceğiz tabi..
Ayy evet en kötüsü bir insanın eşinin kendisi ile dalga geçmesi :KK43:
bende eşime diyetisyene gitmiyeyim diyorum . Hayır hayır git diyor :KK70: demek zayıflamamı istiyor oda bana söyliyemiyor :KK43:
Verceksin tabiki hayatım hepimiz vereceğiz..

Ya kilo verince biryerde güzel bir kahvaltı edelim diyorum ne dersiniz :KK70: ???

Öncelikle merhaba:))evet biraz kendimi tutarsam verebilirim:))
sabah:bir yumurta sarısı(beyazını sevmıyorum:)),
3-4 tane zeytin
1 küçük parça peynir
çay kaşığını dolduracak kadar ayva reçeli
2.5 dilim ekmek

ara öğün:bir orta boy elma
şimdilik bu kadar başka birşey yemedim..

Recel 1 tatlı kaşığı yenebiliyor canım benim haberin olsun.
2 kk peynirde yiyebiliyorsun :KK70: çok az yemişsin aç kalma diye diyorum
canımsın yaa :KK70:

Öğlene sebze veya ızgara ye :KK70: 8-9 yemek kaşığı sebze yiyebiliyorsun 2 dilim ekmek ve salata ile :KK70:

inanıyorum başaracağız..

aynn öyle tatlm ya eşm spor salonuna gt bnce sn dyo maşallah ayı gibi oldn dyo çok kırılıym artk kendide tersi çok zayf okadar çok yiyo ama kilo almyo nerde otrysnz sz

oyyyy yerim ben seni yerr..
Walla birtanem inanki hiç aç kalmadım. En önemlisi ara öğünlerimi atlamadım. Atlamayınca acıkmadım ve yemeğe saldırmadım. Bak sana diyet listemi aynen aktarıyorum. Uygula ben bununla 28 günde 5 kilo verdim. Doktorum çok başarılısın dedi :KK70: Hadi aşkım darısı başınaaaaaaaaaaaa

ZAYIFLAMA DİYETİ

KAHVALTI
Çay (şekersiz)
2 kibrik kutusu PEYNİR (60 gr.)
Salata
2 ince dilim ekmek (60 gr) = Haftada 3 gün 1 adet simit

VEYA

1 Su bardağı SÜT (şekersiz)
8-9 Çorba kaşığı Corn Fleks

PAZAR KAHVALTI :
1 kibrit kutusu PEYNİR
5-6 adet ZEYTİN
1 tatlı kaşığı bal-reçel
2 ince dilim ekmek

ARA ÖĞÜN
1 porsyon MEYVA veya 1-2 adet GALETE

ÖĞLE :
1 kase ÇORBA
Salata
2 ince dilim ekmek

8-9 yemek kaşığı SEBZE YEMEĞİ
Salata
2 ince dilim ekmek

8-9 yemek kaşığı PİLAV veya MAKARNA
1 su bardağı YOĞURT
Salata

ÖZEL SALATA (Peynirli, Ton Balıklı, Tavuklu, 2 Adt.Yumurtalı)
2 ince dilim ekmek

ARA ÖĞÜN :
1 porsyon MEYVE + 2 k.k.PEYNİR + 2 adet GALETE veya 4 Adet GRİSSİNİ veya 1 paket Altınbaşak veya ½ Simit veya 1 ince dilim ekmek
veya
3-5 adet CEVİZ = 8-10 adet FINDIK veya BADEM

AKŞAM :
* Öğlenin Benzeri
* 3 Köfte kadar et, tavuk, balık (150-180 gr)
* 8-9 yemek kaşığı kurubakliyat
Salata
2 ince dilim ekmek

ARA ÖĞÜN :
1 porsyon MEYVE + 3-5 adet Ceviz veya 8-10 adet Fındık veya Badem

Selam canım benim HOŞGELDİN ARAMIZA...
Eevet arkadaşlarımla çok azimliyiz.. Kesin kararlıyız.. Bu yaza bambaşka gireceğiz.. Yalnız benim istediğim bir öğün belirleyip aynı şeyler olması şart değil herkez buraya yazsın suçlarını, yediklerini vs. Hatta yemeği kaçıranı ŞİŞKOOOO DİYE hep bir ağızdan bağıralım :KK70: Ne bileyim elimizden gelen her ne varsa.. Gerçe insanın içinde bitiyor herşey ama biraz sabır gerekiyor birtanem. Emin ol başırır onları utandırırsın. Hadi bekliyorum seni kendine gel ve kilo ver.. Diyet listemi sayfada yayınladım dilersen uygulayabilirsin.
Kolay gelsin canım benim.

AYY canim ne kadar tatlisin sen öylee in$allah senin sayende kendime gelecegimm kilo vermeyi çok istesemde bir türlü tatlidan vazgeçemiyorum :KK43:

Küstümm sanaa herkese cevap yazdin bana yazmadin slm bile vermedinnn:KK43::KK43:

Hayır bebeğim asla öyle birşey yapmam. Tek ne yaptım biliyormusun.. Dün nerede kaldıysam o sayfaya gittim sırayla herşeyi okudum tek tek cevap yazdım. sEN dün sayfaya çok az girmişsin bunuda farkettim. Ama sanada yazdım sanırım sayfanı yenilemedin görmedin.. Hatta sana birden fazla yazdım. Lütfen iftira atmıyalım.:)))) . Beni kendinlede karıştırma ... :))) Ben seni asla aldatmam.. Kankimi asla bırakmamm :KK43:((
Selam konusuna gelince sana özel şeyler yazacaktım ama küstün gittin :KK43: lütfen ön yargılı davranma.. Gitsen bile yazacağım sana.. Bana dayanamayım eninde sonunda geleceksin :KK70:

Recel 1 tatlı kaşığı yenebiliyor canım benim haberin olsun.
2 kk peynirde yiyebiliyorsun :KK70: çok az yemişsin aç kalma diye diyorum
canımsın yaa :KK70:

Öğlene sebze veya ızgara ye :KK70: 8-9 yemek kaşığı sebze yiyebiliyorsun 2 dilim ekmek ve salata ile :KK70:

inanıyorum başaracağız..

Tatlı canavarıyım kendımı dızgınleyemezsem hızımı alamıyorum:))
evet acıktım şimdiden
öğleye:1 kase yoğurt,sebze yemeği, 2-3 kaşık bulgur plavı

bu kadar yeter gidip sporumu yapmam gerek daha:))

bnde spor salonuna gttm br ay yne gtmeyi düşünyrm gerçktn sıkılaştğını hissedysn hmde zornlu olysn kaytaramyn :)

:)) evet aynen öyle oturamıyacağımıza göre yapmak zorunda kalıyoruz :KK70:
Birde spining dersinda daha çok kilo veriliyormuş. Ben artık her akşam spining dersine gireceğim...

aynn öyle tatlm ya eşm spor salonuna gt bnce sn dyo maşallah ayı gibi oldn dyo çok kırılıym artk kendide tersi çok zayf okadar çok yiyo ama kilo almyo nerde otrysnz sz

:KK43: hımm inan üzüldüm senin adına.. Ozaman acilen spor ve diyetine başla.. Kötü olmuş öyle demesi.. insan yıkılır be :KK43:
Benim eşimde çok zayıftı şimdi oda kilo aldı o yüzden bana şişko diyemiyor :KK70:
Mecidiyeköy'de oturuyorum canım benim.
Ya sen ?

AYY canim ne kadar tatlisin sen öylee in$allah senin sayende kendime gelecegimm kilo vermeyi çok istesemde bir türlü tatlidan vazgeçemiyorum :KK43:

:KK70: hihi aşkım sende çok tatlısın...

Kendine gelmek zorundasın leylammmm.. Ya koca popolu.. Koca göbekli bir kız olarak dolaşacaksın.. Çıtırlara imreneceksin.
Yada onlar sana imrenirken sen manken gibi gezeceksin.. Karar senin..
Ara öğünlerini atlama tatlıya okadar düşkünlüğün kalmaz...
Hadi başlıyoruz...

X