Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kahvaltım: 1 dilim ekmek 1 yumurta 2 tane zeytin yeşil çay
25 yaşında evli ve efenin annesiyim 2012 mayıs annesiyim hamilelikte tam 20 kilo aldım mayıs ayından bu zamana kadar 16 kilosunu çırptım üzerimden ancak kalan 4 kilo yapıştı bana, emzirdiğim için ağır diet yapamıyorum spor desen bulunduğum yerde yürümenin dahi imkanı yok bırak ki sporu üzerin tam bir çikolata canavarıyım aslında kilo almadığıma bile sazen şükrediyorum
Günaydinnnn
benim dün aksam regelim geldi ve ben cikolata yedimmm
Birdaha olmicakkkkk söz cook pismanimmmmmmmm
regl olunca tartida fazlami cikiniyor
Sabahh
1dilim ekmek
yarim domates
1dilim peynir
5zeytin
ara 2tane incir
Öglen
2kacik bulgur pilavi
fasülye ve tursu
Ara 2tane incir
aksam ayniiii
2litre su
sporr yok
nasilllllll kankiiii iyimiiiii
Ya ben yediklerime dikkat etmeden asla veremem, zaten çok zor veriyorum, sen gerçekten güzel vermi$sin! ben zaten hareketli biriyim ama yetmiyor, kilo vermem için aç kalmam lazim birtek o i$e yariyor...
bu arada boyum 160 kilom 70.8 bugün itibariyle ve malesef geçen haftadan bu güne 1.3 kilo aldim, $i$tikce $i$iyorum
bende çok çabuk kilo verebliyrm ondnda kaynaklanablir cnm sen ozmn yedklrnede dkkat etmn gerekyo bnde artk evde oldğm içn kilo almktn korkyrm onun içn br diyetsyene gtmeyi dşynom bakalm koşu bandm var evde ama sadece 2 kere bndm bdahada koşmdm çok çabk sıkldm
hmm bünyeden bünyeye degi$iyor ben yemegi kesmeden asla veremem
mesela bugün yediklerimi yazayim
Sabah : bir çay ka$igi tarçin+bir çay ka$igi bal+bir çay ka$igi sirke+sicak su kari$imi
bir kase k fleks +yarim bardak süt+ bir bardak sicak su
ara : bir senseo $ekersiz sütsüz + iki tane diyet bisküvi + sirkeli su bir bardak
ögle : 2 havuç rendesi + yarim kirmizi pancar rendesi+ 3yemek ka$igi yogurt
bir çilekli diyet yogurt (bunlar var menümde ama henüz yemedim)
Günaydın canım
Çok güzel.. Doktorumun dediğini aktarıyorum 2 kk peynir yersen oda seni tok tutuyormuş.
Hayvansal gıdaların tok tutma özelliği varmış haberin olsun istedim.
Peynirde ye farkı anlayacaksın.
Kankiiiiii nerdesinnnnnn yaaaaa
Karnim agridigi icin spor yapmicaktim ama dün yedigim cikolata geldii aklimaa ve suanda yürüyorumm
Ya evde spor yapılmıyor.. Spor salonda yapılıyor mecbur kalınıyor ya o yüzden En azından ben öyleyim
hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız ihşallah artk rahatsz edyo eşmn dalga geçmeleri fln zoruma gdyo bu sefer çok hevesliym herkez vermzsn fln dyo ama onlara nasl zayıflanrmş göstercm
Öncelikle merhaba:))evet biraz kendimi tutarsam verebilirim:))
sabah:bir yumurta sarısı(beyazını sevmıyorum:)),
3-4 tane zeytin
1 küçük parça peynir
çay kaşığını dolduracak kadar ayva reçeli
2.5 dilim ekmek
ara öğün:bir orta boy elma
şimdilik bu kadar başka birşey yemedim..
oyyyy yerim ben seni yerr..
Walla birtanem inanki hiç aç kalmadım. En önemlisi ara öğünlerimi atlamadım. Atlamayınca acıkmadım ve yemeğe saldırmadım. Bak sana diyet listemi aynen aktarıyorum. Uygula ben bununla 28 günde 5 kilo verdim. Doktorum çok başarılısın dedi Hadi aşkım darısı başınaaaaaaaaaaaa
ZAYIFLAMA DİYETİ
KAHVALTI
Çay (şekersiz)
2 kibrik kutusu PEYNİR (60 gr.)
Salata
2 ince dilim ekmek (60 gr) = Haftada 3 gün 1 adet simit
VEYA
1 Su bardağı SÜT (şekersiz)
8-9 Çorba kaşığı Corn Fleks
PAZAR KAHVALTI :
1 kibrit kutusu PEYNİR
5-6 adet ZEYTİN
1 tatlı kaşığı bal-reçel
2 ince dilim ekmek
ARA ÖĞÜN
1 porsyon MEYVA veya 1-2 adet GALETE
ÖĞLE :
1 kase ÇORBA
Salata
2 ince dilim ekmek
8-9 yemek kaşığı SEBZE YEMEĞİ
Salata
2 ince dilim ekmek
8-9 yemek kaşığı PİLAV veya MAKARNA
1 su bardağı YOĞURT
Salata
ÖZEL SALATA (Peynirli, Ton Balıklı, Tavuklu, 2 Adt.Yumurtalı)
2 ince dilim ekmek
ARA ÖĞÜN :
1 porsyon MEYVE + 2 k.k.PEYNİR + 2 adet GALETE veya 4 Adet GRİSSİNİ veya 1 paket Altınbaşak veya ½ Simit veya 1 ince dilim ekmek
veya
3-5 adet CEVİZ = 8-10 adet FINDIK veya BADEM
AKŞAM :
* Öğlenin Benzeri
* 3 Köfte kadar et, tavuk, balık (150-180 gr)
* 8-9 yemek kaşığı kurubakliyat
Salata
2 ince dilim ekmek
ARA ÖĞÜN :
1 porsyon MEYVE + 3-5 adet Ceviz veya 8-10 adet Fındık veya Badem
Selam canım benim HOŞGELDİN ARAMIZA...
Eevet arkadaşlarımla çok azimliyiz.. Kesin kararlıyız.. Bu yaza bambaşka gireceğiz.. Yalnız benim istediğim bir öğün belirleyip aynı şeyler olması şart değil herkez buraya yazsın suçlarını, yediklerini vs. Hatta yemeği kaçıranı ŞİŞKOOOO DİYE hep bir ağızdan bağıralım Ne bileyim elimizden gelen her ne varsa.. Gerçe insanın içinde bitiyor herşey ama biraz sabır gerekiyor birtanem. Emin ol başırır onları utandırırsın. Hadi bekliyorum seni kendine gel ve kilo ver.. Diyet listemi sayfada yayınladım dilersen uygulayabilirsin.
Kolay gelsin canım benim.
Küstümm sanaa herkese cevap yazdin bana yazmadin slm bile vermedinnn
Recel 1 tatlı kaşığı yenebiliyor canım benim haberin olsun.
2 kk peynirde yiyebiliyorsun çok az yemişsin aç kalma diye diyorum
canımsın yaa
Öğlene sebze veya ızgara ye 8-9 yemek kaşığı sebze yiyebiliyorsun 2 dilim ekmek ve salata ile
inanıyorum başaracağız..
bnde spor salonuna gttm br ay yne gtmeyi düşünyrm gerçktn sıkılaştğını hissedysn hmde zornlu olysn kaytaramyn :)
aynn öyle tatlm ya eşm spor salonuna gt bnce sn dyo maşallah ayı gibi oldn dyo çok kırılıym artk kendide tersi çok zayf okadar çok yiyo ama kilo almyo nerde otrysnz sz
AYY canim ne kadar tatlisin sen öylee in$allah senin sayende kendime gelecegimm kilo vermeyi çok istesemde bir türlü tatlidan vazgeçemiyorum