Evettttt 22dk olduuuuuuu devammmmmmmmm
siskoyaaaa inatttt devammmmmm
Dombilime inat ZAYIFLAYACAĞIMMMM.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evettttt 22dk olduuuuuuu devammmmmmmmm
siskoyaaaa inatttt devammmmmm
Evettttttt tam 30dk bindimmmm ve
193 kalori yaktimmmmmmmm
kiskananlarrrrrr catlasinnnnnnn
Dombilime inat ZAYIFLAYACAĞIMMMM.
Belli yazmiyorsunnnnnn
Senmiiiiii hahahaha güldürdünn beniii
WALLA helal olsun bitanem sana.
bende dün akşam spining e girdim ama bi süre sonra çıktım
ayakkabılarım ince olduğu için ayağım acıdığı için
bugün ayakkabı alacağım
patron kıllık yapıyor. biraz işim var yapayım hemen gelcem..
forum sayfam açık canım bir yandanda evrak işliyorum bitanem
bir yandanda sana laf yetiştiriyorum :)
bak sevildiğini bil aldatma beni oyarım
ben 20 yaşında 2çocuk annesiyim boym 1.60 86 kiloydum 1 senede 63 kiloya düştüm ve hedefmm 52 olmak hızlıca verirkn şmdi veremyrm yine çok abur cubur yemeye başladm ama bende heveslendm şu kalan kilolarmıda atmak istyrm aranıza kabul edersenz eğer
Bende kilo vermek istiyorum 5 kilo fazlam var..birde burayı deneyeyim bakalım:))
Valla birtanem azmini mesajını okurken hissettim. İnşallah en kısa zamanda istediğin kiloya inersin.
Ben diyete başladığm an yanımda pastamı yiyen dersin, börekmi yiyen, kebaplar havada uçuşuyordu.
ben bırak yemeyi tadına baktırmak istediler dişlerimi sıktım yine yemiyeceğim dedim. Yalvardılar yemem ya niye zorluyorsunuz diye tersledim.
Çünkü herkez bize SEN BÖYLEDE GÜZELSİN diyerek yalan söylüyorlar. Gerçekci olmak gekirse AYI GİBİYİZ en azından ben kendi adıma konuşayım.
Bütün şişmanlarda öyle kimse alınmasın lütfen.. Azmettik burada başaracağız. Bilmiyorum yanlışmı konnuşuyorum. Lütfen kızmayın sadece gerçekleri dile getirmek istedim.
Yalnız bunun püf noktasını ben çözmüş durumdayım. Devamlı tekrar ediyorum ama yine söylemek istiyorum. Eğer ara öğünleri kaçırmıyorsan kesinlikle kaçamak işine girmiyorsun.
Diyelimki ara öğünü atladım. Ozaman gözünün önüne herşey geliyor..
Bitanem öyle güzel diyet listem varki doktorum verdi sanada vereyim dilersen.. Onu uygula ben 28 günde 5 kilo verdim yalnızca... 1 ayda on kilo işinede inanmıyorum ben. Verilsede muhakkak geri alınacaktır.. Lütfen gel bu sayfayada devam edelim birtanem burada ...
KİMSEYE KANMA.. Bu yaz bambaşka çıkacağız ortalıklaraaaa NOLURRRR.
Canimmmmmm
aldatirmiyimmmmm ben seniii hic
daha önce yapmis gibiiii konusuyorsunn ask olsunnnn
ben 20 yaşında 2çocuk annesiyim boym 1.60 86 kiloydum 1 senede 63 kiloya düştüm ve hedefmm 52 olmak hızlıca verirkn şmdi veremyrm yine çok abur cubur yemeye başladm ama bende heveslendm şu kalan kilolarmıda atmak istyrm aranıza kabul edersenz eğer
Bende kilo vermek istiyorum 5 kilo fazlam var..birde burayı deneyeyim bakalım:))