Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

şişman kadının duası . . . : "allah' ım eğer beni zayıflatman mümkün değilse,, bütün arkadaşlarımı şişmanlat lütfen. . . . Amin" :d

BAK CANKIZZZZZ

Küçükken bikeresinde öğretmen bana ceza verdi diye ağlarken sümüğüm baloncuk olmuştu ve ben havalanarak okuldan eve kadar uçmuştum. :)
Şimdi ağlar yanına kadar uçarım gelir saçını başını yolarım söylim bilmiş ol :))

Hahahahaha koptummmm ya gülmektennnn :)
Özür dilerimmmmmmmmmmm
benim tekrardan kankimmm olcanmii

Şimdilik böyle arkadaşlar. Ara öğünümde grissini yiyeceğim. birde portakal.
Akşamada çorba içerim artık. Ekmek 1 dilim hakkım var.

İşimin başına dönmeliyim. Kendinize iyi bakın..
Görüşmek üzere
byee

Hoşbulduk buseciğim. Güzel vermişsin, ilk 15günde 4 kilo gayet başarılı. Doktor kontrolü ? Geçmiş olsun ? Ben normalde 30dakika koşu 30 dakika yağ yakıcı hareket yapıyordum, ama şuan pek zamanım olmuyor bunları yapmak için,
o yüzden dukan amcamızın kitabında sabah ve akşam yatakta uygulayabileceğimiz ufak ama etkili 4hareketi uyguluyorum. En azından en yoğun günümde bile aksatmadan yapabileceğim şeyler.
Spor çok önemli gerçekten. Ben 1 ay spor yapmıştım diyet yapmadan önce, tartıdaki ibre oynamadı ama herkes en az 5kilo verdiğimi sanmıştı sıkılaştıkca da ince görünüyor insan.
Teyzem çok azimli. Evet, istemek bu konuda çok önemli. Kilo vermek istiyorsan kendine iradeni kontrol altına almak daha kolay oluyor. Sizlerin de başaracağına eminim. Uğrarım ara sıra, böyle sıcak bir ortamda paylaşımlar daha da verici oluyor.
Ben de sizi kocaman öptümmmmm

Nereyeeee yaaaa gitmeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…